• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ucu çatlakları

ben 1.5 ay çektim. daha sonra steril novukxsol pomad ve bepanteni ard arda sürerek geçti 5 günde. bir de kantaron yağını sürdüm arada o da faydalı oldu. hiç geçmiyecek sanmııştım. çünkü çok kötü olmuştu. ama artık kabus bitti. :62:

bepanthenin iyi geldiğini duymuştum ama onu sürdüğünüzde onun tadından bebek emebiliyomu çok merak ediyorum

doğumdan önce krem sürmeye başlamanın iy olacağı yazıyor benim okuduğum kitaplarda
özellikle son iki ay kala sürmeye başlamak gerekiyor ben birer gün aralıklarla sürmeye çalışyorum

doğumdan önce krem sürmeye başlamanın iy olacağı yazıyor benim okuduğum kitaplarda
özellikle son iki ay kala sürmeye başlamak gerekiyor ben birer gün aralıklarla sürmeye çalışyorum

ben 4. ayda başladım lanoise diye bi krem her gün sürdüm hiç bir yararı olmadı malesef.

Ben yaklaşık 1.5 ay önce doğum yaptım benim de göğüs uçlarım çok çatladı doğum ağrısından beterdi benim için lansinoh diye bi krem kullandım ama en önemlisi eczanelerde satılan göğüs kalkanı diye bişey var müthiş bişey çok yararını gördüm göğüs uçlarının çamaşıra değmesini ve nemli kalmasını sağlıyor 1 haftada geçti benim çok şükür iyiyim şimdi kesinlikle tavsiye ederim

göğüs ucu çatağı olan var mııı

kesinlikle doğumdan önce kullanılmaya başlanılmalı..ben doğumdan sonra sürdüm tabi 2-3 gün yumuşayana kadar benim cadı kızım ciğer gibi yaptı göğsümü :))) ama GOLD LANOLİN adında kremi kullanmaya başaladım.. tek kelime ile mükemmellldi...sonra pamuk gibi yaptı...çok memnun kalmıştım..herkeze tavsiye ederim..

Back