• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gogus ucu catlagi bekarim

Handeshshhsh

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2019
25
5
16
Arkadaşlar benım göğüs ucumda koyu sarı renklı kabuklasmalar oluyor. Doktora gıtıım bır sonuc cıkmadı 4 5 yildir var bu catlaklik bır sene sonra evlenıcem ama cok kotu bır goruntu var bır turlu kurtulamadım arasıra dusuyor sonra yenıden cıkıyor benım gıbı olan fıkrı ya da dusuncesı olanlar var mı

Merhaba canım, ben de bu sorunla ilgili yeni bir başlık açtım umarım okursun mesajımı çünkü sen başlığı açalı baya olmus, aynı sorun bende de var..Durumunla ilgili bir değişiklik var mı? Ben de seneye evlenmeyi düşünüyorum ve bu konu beni cok üzüyor

Merhaba canım, ben de bu sorunla ilgili yeni bir başlık açtım umarım okursun mesajımı çünkü sen başlığı açalı baya olmus, aynı sorun bende de var..Durumunla ilgili bir değişiklik var mı? Ben de seneye evlenmeyi düşünüyorum ve bu konu beni cok üzüyor
Merhaba ben goguslerim citkigindan beri bu rahatsizligi yasiyorum ama senun basindan bi hastalik geçmiş belki farkli olabilir diye düşünüyorum ama hala ayni degisen bi dururum yok her banyo sonrasi daha degisik oluyor

Back