• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ucu büyümesi, göğüs hassasiyeti ağrı hafiflemesi yaşayan var mı?

Bunickcokmuuzunoldune

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
1.511
1.555
133
Merhaba kızlar ;

Göğüslerimde büyüme var son günlerde daha çok ağrıyorken birden ağrısı hafiflemeye başladı ancak meme halkasında mercimek büyüklüğünde birşeyler oluştu meme başları sanki normalden büyük gibi (ya da psikolojik) gebelik ihtimali olabilir mi test aldım akşam üzeri olduğu için henüz yapmadım, en doğru sonuç için sabah tavsiye ediliyor testlerde . Bu şekilde önce yoğun meme ağrısı sonra hafifleyip gebe kalan var mı. Adet günü geçti ancak normal de de düzensiz adet olan biriyim.

Adetime 5 gün var bnimde göğüslerim de hassiyt vardı geçti 🥺🥺
Ama hep geçiyor adetim, adey günlerim hiç düzenli değil hiçbir zaman olmadı yani :( geçiyor gibi ağrılarda ilk acıyor gibiydi şişliği inmedi hala ama dokununca ağrıyor sadece sabahları çok agrıyor ozellikle agırlık gibi geliyor göğüslerim iki üç gündür iştahımında maşallahı var ama bulantı falan yok

Benimde iştahım çok var göğüslerim büyük ama ağrısı geçti bnim bide kasık ağrım var sağ kasık bu kdr adetin duzensizse beklemekten başka çaren yok canım

Back