- 2 Ağustos 2024
- 650
- 192
-
- Konu Sahibi sevvalpapatya
Benim normalde adetten önce acımaz ağrımaz bu sefer ağrı var uçlarına elliyemiyorum acıyorBenim göğüs ucu ağrılarım 7.-8. Hafta gibi ileriki zamanlarda olmuştu
Aynen benim de acımaz normaldeBenim normalde adetten önce acımaz ağrımaz bu sefer ağrı var uçlarına elliyemiyorum acıyor
Ayyy hadi inşallahh pazartesi test alıcam salı ilk idrarla bakıcam inşallahh pozitif çıkarBenim de normalde acımazdı ama hamileliğimi öğrenmeden birkaç gün önce hassasiyet başlamıştı. Hamile olma ihtimalin var yani
Sende gebelikten mi şüpheleniyorsunAynen benim de acımaz normalde
Kişiden kişiye değişiyormuş bende o yüzden emin olamadım sadece gögüs ağrısıyla hamile kalan varmı merak ettimBenim 4. Haftada basladi gogus ağrısı. Olabilir
Benim adet günüme kadar hic belirtim olmadi su anda da sadece gogus uclarimda aci var. Eger daha once hic basina gelmediyse(benim de regl zamani olmazdi böyle bir sey) hamile olma ihtimalin yüksek bence istiyorsan vardir ins.Kişiden kişiye değişiyormuş bende o yüzden emin olamadım sadece gögüs ağrısıyla hamile kalan varmı merak ettim
Bebiş istiyorum 3 aydır deniyordum olmadı sonra ovülasyon testi yaptım bu ay biraz ümitliyim o yüzden inşallah hamileyimdirBenim adet günüme kadar hic belirtim olmadi su anda da sadece gogus uclarimda aci var. Eger daha once hic basina gelmediyse(benim de regl zamani olmazdi böyle bir sey) hamile olma ihtimalin yüksek bence istiyorsan vardir ins.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz o haldeAyyy hadi inşallahh pazartesi test alıcam salı ilk idrarla bakıcam inşallahh pozitif çıkar
Göğsünde dolgunlukta var mı sertleşme gibi ve kaşınır ağrır göğüs ucun öyle mi oluyorBebiş istiyorum 3 aydır deniyordum olmadı sonra ovülasyon testi yaptım bu ay biraz ümitliyim o yüzden inşallah hamileyimdir
Dolgunduk var bazen kaşınıyor öyle çok kaşıntı yok ama gögüs ucu çok acıyor bazen komple de acıyor ama genelde ucu acıyorGöğsünde dolgunlukta var mı sertleşme gibi ve kaşınır ağrır göğüs ucun öyle mi oluyor
Hamilelik olabilir büyük ihtimalle benim de aynıydıDolgunduk var bazen kaşınıyor öyle çok kaşıntı yok ama gögüs ucu çok acıyor bazen komple de acıyor ama genelde ucu acıyor
ayyy hadi inşallah rabbim ağzından işitsin inşallahHamilelik olabilir büyük ihtimalle benim de aynıydı
Negatif gebe değilimSonuç ne olduu