Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, 6 aydir ayni belirtiler bende de var. Gogus ucu, sol kurek kemigi, koltuk alti.. her yere gittim kardiyoloji, genel cerrahi, gogus hastaliklari , fizik tedavi, meme ultrasonu da cekildi. Memede zararsiz kistlerim varmis ama bence agri onunla ilgili degil. Cok yoruldum hastane hastane gezmekten. Hicbir sey cikmadi henuz. Sizin agrilariniz tam olarak nasil ? Benim batma ve sizlama seklinde cok kisa suren agrilar. Siz doktora gittiniz miHamile değilim ihtimalde yok yaklaşık 3 senedir göğüs ucumda ağrı var yani sanki ağrı orada birikmiş ve sol kürek kemiğim sol meme ucu koltuk altım oralar ağırıyor benim gibi olan varmı
Evet canım gitmediğim doktor kalmadı bende sürekli bi yanma var sürekli sol meme ucum yanıyor kürek kemiğim koltuk altım sol kolum 4 senedir devam ediyor bıktım ama batma tarzında ağrım hic olmadıMerhaba, 6 aydir ayni belirtiler bende de var. Gogus ucu, sol kurek kemigi, koltuk alti.. her yere gittim kardiyoloji, genel cerrahi, gogus hastaliklari , fizik tedavi, meme ultrasonu da cekildi. Memede zararsiz kistlerim varmis ama bence agri onunla ilgili degil. Cok yoruldum hastane hastane gezmekten. Hicbir sey cikmadi henuz. Sizin agrilariniz tam olarak nasil ? Benim batma ve sizlama seklinde cok kisa suren agrilar. Siz doktora gittiniz mi
Size farkli bir baslikta daha yanit vermistim. Sanirim kaygili birisiniz benim gibi. Ben psikologa gidip terapi almaya basladim 1 ay oldu ve iyi geliyor hissediyorum. Belki agriniz psikolojik olmayabilir tabii benim de oyle. Ama en azindan bu kadar karamsar ve asosyal olmamamiz adina size ve bana bunun iyi gelecegini dusunuyorum. Ben istanbul sariyerde bir psikologa gidiyorum. Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama orta derecede fiyatli bir yer. Bana en azindan kaygilarimi azaltmada iyi geliyor gibi hissediyorum.Evet canım gitmediğim doktor kalmadı bende sürekli bi yanma var sürekli sol meme ucum yanıyor kürek kemiğim koltuk altım sol kolum 4 senedir devam ediyor bıktım ama batma tarzında ağrım hic olmadı
Bende de kaygı bozukluğu var sürekli hastalık takıntısı var banada aynı ilacı verdi iki haftadır kullanıyor um biraz olsun azalma olmadı mı şikayet lerinizdeMerhaba bahsettiğiniz şeylerin birebir aynısı bende de var bütün doktorları gezdim.Hormonlarıma da bakıldı ama sağ göğüs ucumda ara ara yanma ve batma oluyor çok kafama takıyorum.Sizin geçti mi? Psikiyatri ye ben de gittim cipralex içiyorum ama geçmiyor![]()
Bende de kaygı bozukluğu var sürekli hastalık takıntısı var banada aynı ilacı verdi iki haftadır kullanıyor um biraz olsun azalma olmadı mı şikayet lerinizde
Canım ben 13 yıl kullandım zaten 1.5 yıldır bıtakmıştı doktor çok can sıkıcı şeyler yaşadım ekim ayından beri perişan oldum tekrar başladı rahat lamazsam terapi de şart doğru söylüyor dün kardeşBen 2 ay önce sürekli sol tarafımda bir ağrı olduğu için gitmiştim.Çarpıntı ve uyuşmada vardır.Değişik bir durum iöindeydim.Aybı zamanda terapiye de gidiyorum şuan biraz rahatlamıştım ama bu meme ucu ağrısı beni tekrar kötü yaptı.Maalesef hemen hemen ehrşey tetikleyebiliyor.Şuan kronik ürtikerim de varSadece ilaç yeterli olmayabiliyor size tavsiyem terapi de alın
Canım ben 13 yıl kullandım zaten 1.5 yıldır bıtakmıştı doktor çok can sıkıcı şeyler yaşadım ekim ayından beri perişan oldum tekrar başladı rahat lamazsam terapi de şart doğru söylüyor dün kardeş
Valla kardeş yaşım 41 ama bu da bi hastalık ama insanı çok yoruyor be valla ben çok yoruldumAnladım.Ben de ilk kızımdan sonra yaşamıştım ilk.Sonra uzun süre ilaç kullanıp toparlamıştım.kuzenimi kaybettim geçen sene kanserden 2 ay da o tetikledi.Sonra ben ameliyat olmak zorunda kaldım falan üst üste olunca yine başladı.Ama bu sefer geçmiştekini arattı diyebilirim.6 senedir terapiye gidiyordum ilaçsız iyiydim çok aslında![]()
Ben de 38 im gerçekten öyle Allah yardımcımız olsun.Siz de de bende ki durum mu var?Valla kardeş yaşım 41 ama bu da bi hastalık ama insanı çok yoruyor be valla ben çok yoruldum
Merhaba, 6 aydir ayni belirtiler bende de var. Gogus ucu, sol kurek kemigi, koltuk alti.. her yere gittim kardiyoloji, genel cerrahi, gogus hastaliklari , fizik tedavi, meme ultrasonu da cekildi. Memede zararsiz kistlerim varmis ama bence agri onunla ilgili degil. Cok yoruldum hastane hastane gezmekten. Hicbir sey cikmadi henuz. Sizin agrilariniz tam olarak nasil ? Benim batma ve sizlama seklinde cok kisa suren agrilar. Siz doktora gittiniz mi
Nefes çalışmaları öneririm sizlere.(Meditasyon ayrıca)kaygıyı azaltır düşüncelerinizi yavaşlatır .. videolar izleyin metin hara ...Bülent demircioglu...Ayça ozdem kurt(farkindanefes)psikoloji önemli kendinize iyi bakın sevgilerBen de 38 im gerçekten öyle Allah yardımcımız olsun.Siz de de bende ki durum mu var?
Nefes çalışmaları öneririm sizlere.(Meditasyon ayrıca)kaygıyı azaltır düşüncelerinizi yavaşlatır .. videolar izleyin metin hara ...Bülent demircioglu...Ayça ozdem kurt(farkindanefes)psikoloji önemli kendinize iyi bakın sevgilerValla kardeş yaşım 41 ama bu da bi hastalık ama insanı çok yoruyor be valla ben çok yoruldum
Nefes çalışmaları öneririm sizlere.(Meditasyon ayrıca)kaygıyı azaltır düşüncelerinizi yavaşlatır .. videolar izleyin metin hara ...Bülent demircioglu...Ayça ozdem kurt(farkindanefes)psikoloji önemli kendinize iyi bakın sevgilerValla kardeş yaşım 41 ama bu da bi hastalık ama insanı çok yoruyor be valla ben çok yoruldum
Çok teşekkür ederim.Terapistim de öneriyor.Nefes çalışmaları öneririm sizlere.(Meditasyon ayrıca)kaygıyı azaltır düşüncelerinizi yavaşlatır .. videolar izleyin metin hara ...Bülent demircioglu...Ayça ozdem kurt(farkindanefes)psikoloji önemli kendinize iyi bakın sevgiler
Nefes çalışmaları öneririm sizlere.(Meditasyon ayrıca)kaygıyı azaltır düşüncelerinizi yavaşlatır .. videolar izleyin metin hara ...Bülent demircioglu...Ayça ozdem kurt(farkindanefes)psikoloji önemli kendinize iyi bakın sevgiler