Ayy cnm ins ya: sen nsl gdyrcanım benim göğsümün ucunda var sivilce gibi şeyler yaklşık 1 haftadır. bilgin olsun :)
İns vardr cnm ikimzde olmadi kan yaparz ins olmazsnHayır kuzum yok
İnşallah canım bi adetim geciksindeİns vardr cnm ikimzde olmadi kan yaparz ins olmazsn
Bu saatte bile kk'dayiz. konuları okuyup okuyup kafayı yemeyiz insalahİnşallah canım bi adetim geciksinde
2.5 aylıkken kürtaja grdim kalbi durdu cnm bu ay korunmayı bıraktım bakalım hayırlısı olsun hakkimizdaBende hamis sandm cnm seni peki varmi brsyler sendwde cnm
İns cnm bence geccek bak gor:)İnşallah canım bi adetim geciksinde
Aynn kuzu kafa gtti artkBu saatte bile kk'dayiz. konuları okuyup okuyup kafayı yemeyiz insalah
Ben belirti aramiyorum ki canım büşra sordu cevapladim. O daha çok belirti ariyo :) yoksa her adet dönemimde olan şeyler hepsi. Mesela sık idrara çıkma diyolar ben onu belirti olarak görmüyorum zaten benim adete 3-4 gün kala hep sık idrara çıkma oluyo bende de tam tersi bu adet belirtisi. Ben belirsizlikten sıkıldım sadece biran önce varmi yok mu onu öğrenmek istiyorumKızlar belirtilere kafanızı takmayın inanki herkesinki bir olmuyor çok yanıltıyor sonra hayal kırıklığına uğrarsınz @busraangellceylin-46 insallh bu ay bebislerinz wardr bol dua edin
Hic olmazsiniz insallah :)Bugun bat senn ben olmadm dahaceylin-46
Amin cnm sende olma is yernde bakyrm gelyrm yok :)Hic olmazsiniz insallah :)
Cumartesi pazarda calisiyomusunAmin cnm sende olma is yernde bakyrm gelyrm yok :)
Yok olmadim canim ama belki yarin olurum. Şimdi takvimime baktım geçen ay 31. Günde olmuşum bugün 30. Gün normalde hep 30. Gün olurum amaBugun bat senn ben olmadm dahaceylin-46
Cmrtesi yarm gun cnm clsyrm pazarda tatil cock olana kadr calscam sora calsmayi dudnmyrm:)Cumartesi pazarda calisiyomusun
Test bozuk olabilir canim o marka testlerden cok sikayet duymustumYaaa kızlar bebetime test hakkında bilginiz var mı ben dün o marka aldim. Biliyosunuz ki negatif çıktı. 2 tane almıştım sabahta yaptim negatifbana iyi bi test gibi gelmedi c çizgisi bile geç çıktı yanii. Off bi Göremedik şu testlerde çift çizgiyi
Senin ki bayaa erken canim biz yapa yapa seni de heveslendirdik galibaBende test yaptım negatif cıktıdaha cok erken sanirimmm