Gögüs ucu agrisi

Yok braktm arada bakyrm cnm ckar dyr ama offf nye bole oldki sabh yapmadm dyrmi

Yok kuzum ya
Belki erkendir canim ya bikac gün daha bekle bakalim..

Benim aradasim adeti gectikten 3gun sonra yapti negatif. 5.ci gun yapyi pozitif. Döllenmeyle alakali yani
Ne zaman yumurtladigini biliyomusun

Belki erkendir canim ya bikac gün daha bekle bakalim..

Benim aradasim adeti gectikten 3gun sonra yapti negatif. 5.ci gun yapyi pozitif. Döllenmeyle alakali yani
Ne zaman yumurtladigini biliyomusun
Blmyrm iste kuzu ne zaman yumrtladgmi ondn anlamdm ama ilj defa oluyrfu bole kask agrisi ama bugn hicbrsy yok ya moraller sıfır adette oluym yoksa inan dger aya calsmya baslarm

Bu kadar belirtiye cikmamasi cok tuhaff ya
Bende anlamdm ki cnm ya ilk defa yasadm bole syler tek tarfli agri felan adetmde gecti nye ckmadi oglen yaptgmda blmyrm sabah yapsaydmda ckmazdi deme gec dollenmemmi acaba hic blmyrm kafam karsk artk

Üzme kendini canım adet olmadıkça umut vardır. Varsa eğer inşallah biran önce çıkar. Yoksa da adetin daha fazla gecikmez umarım
İns cnm ilk defa yasyrm bole syler cok emindm ckcgna ckmamasi hayal krklgi oldu aynn yoksada oluym ama blmyrm icmde var hissedyrm ya icimde bebegm

şimdi okudum canım mesajları. hala belirtin varsa ve adet olmadıysan kan testi yaptır derim. tekrar bakalım hemen pes etme hemen
Cnm sık sık wcye gdyrm suan kask agrm yok gogslerm agryr iste hatta dyrm sol kask sgrm olsn yne cnm senn dun ogledn snra ckti benm nye ckmadki yaayni belrtlermz dun aksam is yerndykn midem cok kotu oldu bole bir an once dsrya cktm bugn brsy yok testte ckmaxi sen yasamsmydn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…