- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
Belki erkendir canim ya bikac gün daha bekle bakalim..Yok braktm arada bakyrm cnm ckar dyr amaofff nye bole oldki sabh yapmadm dyrmi
Yok kuzum ya
Blmyrm iste kuzu ne zaman yumrtladgmi ondn anlamdm ama ilj defa oluyrfu bole kask agrisi ama bugn hicbrsy yok ya moraller sıfır adette oluym yoksa inan dger aya calsmya baslarmBelki erkendir canim ya bikac gün daha bekle bakalim..
Benim aradasim adeti gectikten 3gun sonra yapti negatif. 5.ci gun yapyi pozitif. Döllenmeyle alakali yani
Ne zaman yumurtladigini biliyomusun
Hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim bnm...Blmyrm iste kuzu ne zaman yumrtladgmi ondn anlamdm ama ilj defa oluyrfu bole kask agrisi ama bugn hicbrsy yok ya moraller sıfır adette oluym yoksa inan dger aya calsmya baslarm
Bilemedim ki canim adet olmazsan iki gün sonra sabah yaparsin bu defaYok braktm arada bakyrm cnm ckar dyr amaofff nye bole oldki sabh yapmadm dyrmi
Yok kuzum ya
Sagol cnmHakkinda hayirlisi neyse o olsun canim bnm...
Bilemedim ki canim adet olmazsan iki gün sonra sabah yaparsin bu defa
Sadece 1 tane mi test aldin. Fazla alsaydin bide sabah yapardinSagol cnm
Kuzum ilk defa oluyr bole degisikler ama ckar sandm umutlandm yabirde sabah mi daha kesin sonc oglen degl mi acaba kafsm karsk belym bari
Sende test varmi cnmSadece 1 tane mi test aldin. Fazla alsaydin bide sabah yapardin
1 tane aldm emindm ckcgna ondn bir tane aldm ama ckmadi moraller sfrSadece 1 tane mi test aldin. Fazla alsaydin bide sabah yapardin
Bu kadar belirtiye cikmamasi cok tuhaff ya1 tane aldm emindm ckcgna ondn bir tane aldm ama ckmadi moraller sfr
Bende anlamdm ki cnm ya ilk defa yasadm bole syler tek tarfli agri felan adetmde gecti nye ckmadi oglen yaptgmda blmyrm sabah yapsaydmda ckmazdi deme gec dollenmemmi acaba hic blmyrm kafam karsk artkBu kadar belirtiye cikmamasi cok tuhaff ya
Yok canım testim belki bugün alıp yarın yaparımSende test varmi cnm
Üzme kendini canım adet olmadıkça umut vardır. Varsa eğer inşallah biran önce çıkar. Yoksa da adetin daha fazla gecikmez umarım1 tane aldm emindm ckcgna ondn bir tane aldm ama ckmadi moraller sfr
Kzlar negatf ya
İns cnm ilk defa yasyrm bole syler cok emindm ckcgna ckmamasi hayal krklgi oldu aynn yoksada oluym ama blmyrm icmde var hissedyrm ya icimde bebegmÜzme kendini canım adet olmadıkça umut vardır. Varsa eğer inşallah biran önce çıkar. Yoksa da adetin daha fazla gecikmez umarım
Gec döllenme de olabilir canim umudini kaybetmeBende anlamdm ki cnm ya ilk defa yasadm bole syler tek tarfli agri felan adetmde gecti nye ckmadi oglen yaptgmda blmyrm sabah yapsaydmda ckmazdi deme gec dollenmemmi acaba hic blmyrm kafam karsk artk
Cnm sık sık wcye gdyrm suan kask agrm yok gogslerm agryr iste hatta dyrm sol kask sgrm olsn yne cnm senn dun ogledn snra ckti benm nye ckmadki yaayni belrtlermz dun aksam is yerndykn midem cok kotu oldu bole bir an once dsrya cktm bugn brsy yok testte ckmaxi sen yasamsmydnşimdi okudum canım mesajları. hala belirtin varsa ve adet olmadıysan kan testi yaptır derim. tekrar bakalım hemen pes etme hemen
Beklcm cnm o zmn ble bole olmanstm yasamamstm ins hamsmdrGec döllenme de olabilir canim umudini kaybetme
İns cnm ilk defa yasyrm bole syler cok emindm ckcgna ckmamasi hayal krklgi oldu aynn yoksada oluym ama blmyrm icmde var hissedyrm ya icimde bebegm
Onn icin beklym uc gun dyrm cnm kan testi icin eger bole kasklarm belrtler devm edrrse yapcmcanım kan testi yaptıramaz msın? kafamız rahatlardı. belki geç döllenme olmuştur.