Gögüs ucu agrisi

fotoyu attım sonra aradım mesajlarına bak dedim :) baktı ve bi süre şok geçirdi sanırım sesi kesildi :))
Sizindemi ilk cock heyecndn napcgni bilememstr :) smdi nasl uyucksn ki sen dusun karnnda bebis var iki canlsn cok guzel ya:))) masallah ikinize

Bizim 2. canım. 5 yaşında kızım var :) sanırım ultrasonda görene kadar bana uyku yok. kızımda daha geç öğrendiğim için test yapar yapmaz keseyi görmüştük. şimdi 1 hafta beklemek zor gelecek

Bizim 2. canım. 5 yaşında kızım var :) sanırım ultrasonda görene kadar bana uyku yok. kızımda daha geç öğrendiğim için test yapar yapmaz keseyi görmüştük. şimdi 1 hafta beklemek zor gelecek
Masallah canim Allah bagislasin ikisini de insallah :)
Bu ay ekstra birseyler yaptın mi

Masallah canim Allah bagislasin ikisini de insallah :)
Bu ay ekstra birseyler yaptın mi

Çok teşekkürler canım.
Ben kistten dolayı 1 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum. Kist yok oldu ve hapı 3 ay önce bıraktım. ilk 2 ay yumurtlamayı takip etmedim, üzerine düşmedim açıkçası. Bu ay sadece yumurtlama gününü belirleyip öncesindeki hafta gün aşırı birlikte olmaya çalıştık o kadar. başka hiç birşey yapmadım ekstra olarak canım.

Masallah canm ALLAH bagislasn cocklrni cok sevndm ilk deglms tatmssn duyguyu ne guzel senn icin sknti olmaz ikinci ya hamilelik sureclerni blysndr ben hicbrsy blmyrm hamilelikle ilgli cnm sabredersn sncta karnnda strese grme cnm :))

Masallah canm ALLAH bagislasn cocklrni cok sevndm ilk deglms tatmssn duyguyu ne guzel senn icin sknti olmaz ikinci ya hamilelik sureclerni blysndr ben hicbrsy blmyrm hamilelikle ilgli cnm sabredersn sncta karnnda strese grme cnm :))

İnan unutmuşum sanki ilk gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…