- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
Aah ah nerde kuzum ya... Daha adete 1hafta var bekliyorum bakalim...Oo kuzum hosgeldn ins senden ne haber yoktun vsrmi brsyler
Kzlar ben olmadm szce totemim tuttmu ya
Yarn yapcm cnm ya ckmazsa strese grdmkuzum yap artık :)
Sennde az kalms cnm degsklk vsr mi cnm sendede ?Aah ah nerde kuzum ya... Daha adete 1hafta var bekliyorum bakalim...
kuzumm yap artık ben çatladım :)
Haha olablr mi diysn cnm ins oledr yarn yapcm karar verdm sen esine nssl dedn:)bir sürü gitmiş cevap :))) bu bir işaret mi acaba :)
Haha olablr mi diysn cnm ins oledr yarn yapcm karar verdm sen esine nssl dedn:)
Sizindemi ilk cock heyecndn napcgni bilememstr :) smdi nasl uyucksn ki sen dusun karnnda bebis var iki canlsn cok guzel ya:))) masallah ikinizefotoyu attım sonra aradım mesajlarına bak dedim :) baktı ve bi süre şok geçirdi sanırım sesi kesildi :))
Suanlik birsey hissetmiyorum canim hayirlisi olsun Rabbimden bakalim bekleyelim görelim.. Sende test yap yarinn vok merak ettiimm :)Sennde az kalms cnm degsklk vsr mi cnm sendede ?
Masallah canim Allah bagislasin ikisini de insallah :)Bizim 2. canım. 5 yaşında kızım var :) sanırım ultrasonda görene kadar bana uyku yok. kızımda daha geç öğrendiğim için test yapar yapmaz keseyi görmüştük. şimdi 1 hafta beklemek zor gelecek
Masallah canim Allah bagislasin ikisini de insallah :)
Bu ay ekstra birseyler yaptın mi
Masallah canm ALLAH bagislasn cocklrni cok sevndm ilk deglms tatmssn duyguyu ne guzel senn icin sknti olmaz ikinci ya hamilelik sureclerni blysndr ben hicbrsy blmyrm hamilelikle ilgli cnm sabredersn sncta karnnda strese grme cnm :))Bizim 2. canım. 5 yaşında kızım var :) sanırım ultrasonda görene kadar bana uyku yok. kızımda daha geç öğrendiğim için test yapar yapmaz keseyi görmüştük. şimdi 1 hafta beklemek zor gelecek
Masallah canm ALLAH bagislasn cocklrni cok sevndm ilk deglms tatmssn duyguyu ne guzel senn icin sknti olmaz ikinci ya hamilelik sureclerni blysndr ben hicbrsy blmyrm hamilelikle ilgli cnm sabredersn sncta karnnda strese grme cnm :))
İns cnm hayal kiriklgi yasamm yarn yapcm ins vardr cnm sendede gogslrnn agrisi felan varmiSuanlik birsey hissetmiyorum canim hayirlisi olsun Rabbimden bakalim bekleyelim görelim.. Sende test yap yarinn vok merak ettiimm :)
Hadi yaa smdi eve girck kucuk eller ayakcuklar:) ayy cok guzel cnm yani 5 yl gecms trkrrdn duygu yasamk guzel bence senn cnm baska belrtn varmydi:) sık idrara ckymsnİnan unutmuşum sanki ilk gibi :))