Gögüs ucu agrisi

oncomed diye bi test. Öylesine eczaneden almıştım. Özellikle seçip almadım yani şu 5 tl olanlardan. inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum ben de heyecanla :)

Evet canım o yönden iyi. Ama hiç adet olacak gibi değilim hâlâ hamile gibi hissediyorum. İnşallah ikimizde de vardir bebiş.. adet sancin varmı sende
Yok cnm arada sol kasgma agri gryr o baska yok ilk defa bole tek tarafli oluyr brde gogsler agryr ole sende ne var

Kızlar bi de arada sırada belime bıçak saplanmış gibi bir ağrı girip 5 sn içinde falan geçiyordu. Bu sabah da oldu. Kasık ağrısı çok hissetmedim arada hafif bi kıpırdanma şeklinde oluyordu. En belirgini göğüsler. Uçları büyüdü ve sızlıyor.Çok hafif belli belirsiz beyaz akıntı ve hafif göz kararması. Belki sizlerde de oluyordur bunlar. Göz kararması psikolojik sanıyordum ama değilmiş.

Canm cogu belrtmz ayni benmde agryrdu gogs ucu smdi ole agrmyr gogslerm agryr nyr bole oldu anlamdm ya .

Kızlar değer 97 çıktı. Doktorumu aradım gebelik var ama çok küçük henüz kanama vs olmazsa 1 hafta sonra gel dedi. Hayırlısı olsun bakalım :)

Kızlar değer 97 çıktı. Doktorumu aradım gebelik var ama çok küçük henüz kanama vs olmazsa 1 hafta sonra gel dedi. Hayırlısı olsun bakalım :)
Ben demistm saba hamilesn dye wow degernccok guzel ins iki kati dye hep artar tekrsrdn tebrkler cnm:)))darisi bize inss

Kzlar ben olmadm szce totemim tuttmu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…