Gögüs ucu agrisi

tüm cesaretimi topladım ve yaptımmm. ikinci çizgi silik de olsa çıktı :)) yarın kan vermeye gidicem. hadi sen de yap inşallah çıkar sende de

poizitif idrar testi örneklerine attım. bakabilirsin ordan:) hadi sen de yap çok merak ediyorum
Kuzum ben kendme soz verdm olmazsam bugn yarin yapcm dye bugn beklcm yoksa yarn hemen sabahtn yapcm dur bakim smdi:)

Canim meraba testine baktim. Silik filan değil bayaaa belli yanii maşallah hayırlı olsun. Adetin gecmişmiydi ?

Adetim geçmedi canım. Normalde yarın olmam lazım ama ben şüpheleniyodum, dayanamadım yaptım bugün :) Az önce yine dayanamayıp hastaneye kan vermeye gittim. Sonuç 1 saate kadar belli olur sanırım. haber vericem :)

Kuzum ben kendme soz verdm olmazsam bugn yarin yapcm dye bugn beklcm yoksa yarn hemen sabahtn yapcm dur bakim smdi:)

Senin günün bugünse çıkar varsa hamilelik. Biliyosun benim yarındı bat. Az önce kan verdim geldim. Senin de gzel haberlerini bekliyorum inaşallah :)

Senin günün bugünse çıkar varsa hamilelik. Biliyosun benim yarındı bat. Az önce kan verdim geldim. Senin de gzel haberlerini bekliyorum inaşallah :)
Cnm ben kendmr totem yaptm dym bugn olmazsm yarn yapcm dye ondn yarna kadr beklcm ayy ins hamilyzdr senn ki baya net cnm sen barz hamilesn belli ya:) ne zaman snc cıkackms cnm cok merk etrm bak smdi :)

Cnm ben kendmr totem yaptm dym bugn olmazsm yarn yapcm dye ondn yarna kadr beklcm ayy ins hamilyzdr senn ki baya net cnm sen barz hamilesn belli ya:) ne zaman snc cıkackms cnm cok merk etrm bak smdi :)

Ben de sabırsızlıkla bekliyorum. 1 saate kadar çıkar, çok heyecanlıyım :) ben sabah ilk idrarımla da yapmadım testi. Varsa senin de kesin çıkar yarın. Belirtilerin ne durumda?

Ayy ne güzel cok heyecanlı güzel haberlerini bekliyoruzz :)

Ben de sabırsızlıkla bekliyorum. 1 saate kadar çıkar, çok heyecanlıyım :) ben sabah ilk idrarımla da yapmadım testi. Varsa senin de kesin çıkar yarın. Belirtilerin ne durumda?
Canm suan belrtlerm gogslerm tas gbi oldu dokunmyrm acyr ve arada tek sol kask agrm var ole brde o tarafa bastrnca agryr brde karnm sis braz sennde mi bole:)
Sen smdi yernde duramysndr suan cok iyi anlyrm seni ama suna emin ol hamilesn bariz belli degern kac acaba ins iki kat yukselr ins saglkli gebelgn olur cnm :)stres yapma

Yok kuzum yapmadim bugun gidip test aliyim dedim vazgeçtim. Bekleyecem. Dayanabilirsem pazartesi ye kadar genelde benim adetim hiç gecmez. Çok zor beklemek
Wvet sorma benimde cnm bugn bat yapamamk cok zor sabredyrm evet blyrm direk olmysn gecmyr ne gzl iste gecerse hemen suphelenme gbi durumn var ins gecer cnm hamisndr sende :)

Wvet sorma benimde cnm bugn bat yapamamk cok zor sabredyrm evet blyrm direk olmysn gecmyr ne gzl iste gecerse hemen suphelenme gbi durumn var ins gecer cnm hamisndr sende :)
Evet canım o yönden iyi. Ama hiç adet olacak gibi değilim hâlâ hamile gibi hissediyorum. İnşallah ikimizde de vardir bebiş.. adet sancin varmı sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…