Gögüs ucu agrisi

Canm suan sadce gogslerm agryr gogus uclarm agrmyr normal mi sence nye gtti anlamdm

Bende de bazı günler çok şiddetli bazı günler daha hafif oluyor. Genel olarak göğüslerim ağrımıyor. Sadece içten içe yanma ve uçlarında sızlama var. Bugün çok hafif mesela sızı.Şiddetli olduğunda sütyenimi dahi çıkaramıyorum, kıyafetime değdikçe canım çok yanıyor. Ben de emin olamadım. Eğer hamilelik değilse bile hiçbir şekilde adet belirtisindeki ağrıya benzemiyor. Eğer hamilelik varsa regl gününe kadar artarak devam etmesi gerekir diye düşünüyorum.

Canm belki vardr sendede gebelik olablr canm bole gogslern cok agryrsa vardr belki benmee ole tas gbi oldular agrıyorlar goguslerm senin gbi cnm kask agrim yok birde sık idrara ckma var sende var mi test alsam mi sabahleyn yapsam mi kafam karsk ya ckmazsa bir yl oldukorkyrm

iştah artması ve sık idrara çıkma bende de var. Ama bunları pek hamileliğe bağlamak istemiyorum açıkçası. Kafamı karıştıran en net belirti göğüslerde :) çok da umutlanmak istemiyorum. bekleyip göreceğiz. regl gününe 2 gün kala testte pozitif çıkan çok arkadaş var gördüğüm. istersen 1 gün daha bekle bakalım ben de öyle yapacağım.

Aynen cnm bende baglamak istemyrm onlara bir gun daha beklym ogledn snra yapsam peki olur mu cnm ckar mi acaba? Sabah ise gdyrm anca ogle arasnda alablrm test aksam cktgmdada kapali eczanelrr

Aynen cnm bende baglamak istemyrm onlara bir gun daha beklym ogledn snra yapsam peki olur mu cnm ckar mi acaba? Sabah ise gdyrm anca ogle arasnda alablrm test aksam cktgmdada kapali eczanelrr

Ben ilk hamileliğimde akşam yapmıştım adet olacağım gün. Gayet net çıkmıştı. Bence varsa silik de olsa belli olur. Bir arkadaşım ise yine adet olacağı gün yapmıştı öğleden sonra ikinci çizgi çıkmamıştı, aradan 2-3 saat geçtikten sonra teste tekrar baktığında ikinci çizginin silik çıktığını gördü ve hamile olduğunu öğrendi. Tecrüblerime dayanarak söylüyorum bence varsa bir şekilde çıkıyor.

Cnm yne canm cikolata cekti adet olcm off korkyrm smdi ya

Cnm persmbe gnu reglim cnm test ypmadm sabh bole mide agrsi cektm anltmm snra sol tarafma vrdu agri cozemedm? Sen nptn pki

adet olacakmışım gibi hafif karın ağrım var. ayrıca nezle oldum, başım çok fena ve halsizim. bilemiyorum ki. göğüs ağrım devam ediyor, henüz bir sonuç yok yani..

adet olacakmışım gibi hafif karın ağrım var. ayrıca nezle oldum, başım çok fena ve halsizim. bilemiyorum ki. göğüs ağrım devam ediyor, henüz bir sonuç yok yani..
Cnm gecms olsn bende beklemktym senn gbi artk belrtye takmaz oldm ya

henüz yapmadım. pek cesaretim de yok. yaptığımda bilgi veririm. dayanabilirsem yarın sabaha kadar iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…