Gögüs ucu agrisi

Kizlar merhaba benimde son 5gun var adetime gogus uclarim cok sizlio puturcuklendi birde kasiklarimda agri var 3gun once test yaptim negatif cikmisti
Adetn gectignde tekrr yap cnm ins vardr benim oldu snra gecti agrm adet oldum ins sen olmazsn

Insallah ya ikinci bebisim valla ilkte nasildi hic hatirlayamiyorum sanki hic dogurmamisim gibj

Evet busra hatirliyorum seni merakla takip ettim canim sikma bence hic canini nezaman istiyorlarsa ozaman gelsinler ama okudugum kadariyla adet duzensizligi yasiyordun mutlaka dr a git

Insallah hayirlisiyla 4 aydir deniyoruz ama olmuyor olmazsa bend gidicem dr a pazartesi
Evet canm taktgm zmaan olmuyr takmadgm ay hatta ilisknn olmadgi ay oluyrm gunnde erkn oluyrm ben taktgmdn bence hep geckyr dye dusunyrm gtcm cnm dr is yerndeki kiz evlilk iznnden donsun sonra ben gtcm hastneye ins olur kalrm hamile sende stres yapma belki varde strestn ogrenmzsn bence adet gnu tekrr sabhtn yap ins ckar cnm

Insallah ya normalde hep adet gunumden on gun oncesinden goguslerim sismeye agrimaya baslardi ama bu ay goguslerimde agri yok sadecw ucunda asiri hassasiyet aci var birde kasiklarimda batma. Bakalim ne olacak 10ekim batim bana cok uzak gelio

Yeni

selam kızlar bi haziran annesi olacakken 11. Haftada kalbi durdu malesef
Şimdi de adetime 4 gün var mide bulantısı halsizlik her bi şey var diye test yaptım dün sabah
İlk anda bi şey çıkmadı içini açtım hatta göremiyo muyum diye..
Sonra 3-4 saat sonra baktım böyle bi şey olmuş ekteki gibi
Ama aradan zaman gectigi için ve testi açtıgım için bilemedim acaba her testi açınca sonradan böyle ikinci çizgi görmek mümkün mü
Fikrinizi bekliyorum kafam çok karıştı

Eklentiler

• 3883F895-452C-4B35-B50C-BDB32F966694.jpeg
    22 KB · Görüntüleme: 210

canım sonradan çizgi görüp gebe olan arkadaşlar var :) hadi inşallah ve belirgin bir çizgi bu

Kızlar merhaba biraz uzun olucak ama dusuncelerinizi merak ediyorm 5 yillik evliyim bir kere asilama yaptrdm ama malesef olmadi gecen ay ben ay basinda hem sonunda adet oldum 10 gun suruyo normalde duzenli oluyorm ama gecen ay 3 gun erken oldum bu ay 4 gun gecti ve siddetli kasik ve bel agrisi var goguslerime dokunamiyorum en onemlisi gogus uclarim felaket aciyo umitlenmekte istemiyorum cnku adet olucakmsim gbi agrilarim oluyo lutfen fikir verirmisniz

canım test yapsana çıkar artık günün geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…