Gögüs ucu agrisi

Canim marketten bisey alicam diye cik evden. Ne merak varmis sende de

Yarın sabah bakarım birdaha ben 5 yıldır hayalkırıklığı yaşadığım icin alıştım:)
Oyy canim baya olmuş cok zor tahmin edebiliyorum bende 1 senedir bekliyorum 1 senede çatladım senin ki daha zor inşallah hamilesindir inşallah. Günün geçtimii

Tam bi sene oldu ben sana doktora git diyorum canım ya
Gittimm canm dr yok dedi kuck kist varms ilac verdi iste o bilmyrm kzlar ben hissedyrm bu sefer var cidden bir hafta daha brklvm olmazsam ultrasondsn bakcm goruncem gec dollenmede oluyrmus

Canım sana doktor polikistik over var dedi mi
Obzaman gttmde demedi cnm ztn devlete gttm ilglenmdlr dogru duzgn anlamdm cnmcama brn inanyrm bu sefrr vsr icimde hissedyrm hislerme inanyrm bence gec dollenne ondn sen naptn kiz pki

Obzaman gttmde demedi cnm ztn devlete gttm ilglenmdlr dogru duzgn anlamdm cnmcama brn inanyrm bu sefrr vsr icimde hissedyrm hislerme inanyrm bence gec dollenne ondn sen naptn kiz pki
İnşallah öyledir. Yaaa bende baya heveslenmistim ilk defa gecikicince canım ama kahve lekelenmelerim başladı galiba adet olacam
@Refik-i hayat

İnşallah öyledir. Yaaa bende baya heveslenmistim ilk defa gecikicince canım ama kahve lekelenmelerim başladı galiba adet olacam
@Refik-i hayat
Camm belki yerlesme kanamasdr moralni bozma bgn olmazsn yarn hastaneye gt yada idrr testi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…