Hee tatlı bi ağrı :)Ayy cddmsn bendede oldu bole igne batmasi gbi degsk agrideme:)
Ayy kuzu daha omce nerdeydn sen ayy ins ckar degerm yuksek ckarHee tatlı bi ağrı :)
Sağol canım yaa :) aynen dediğin gibi bi sancı oluyo inşallah vardir :)Canlar adet ağrısına hiç aldanmayın tatlı tatlı şiddetli bir şekilde girmiyorsa hamilelik belirtisi olabilir walla sizin için giriyorum kk ya :) insallh hayırlı haberlerinizi alırız
Sen neaptin canım busra kan wermidimiSağol canım yaa :) aynen dediğin gibi bi sancı oluyo inşallah vardir :)
Ben olmadm canım henüz bekliyorum yarina kadar olmazsam test yapacam pozitif se kan verecem büşra bugün verecekti kan ama..Sen neaptin canım busra kan wermidimi
Verdm canm kan smdi is yerine geri geldm korkmaya basladm ya ckmazsa devlete gttm aksam blgsayardn bakcm snra bakalm ne çıkcak kesin yoltr hep ole oluyorBen olmadm canım henüz bekliyorum yarina kadar olmazsam test yapacam pozitif se kan verecem büşra bugün verecekti kan ama..
Kiizzz büşra kan verdinmiiii @busraangell
İnşallah canım :)Ayy kuzu daha omce nerdeydn sen ayy ins ckar degerm yuksek ckar
Kan verdim cok korkyrm ya negatf ckarsa dyeİnşallah canım :)
Hadi hayirli sonuclarla gel insallah cnmAyy kuzu daha omce nerdeydn sen ayy ins ckar degerm yuksek ckar
Korkma canım ya bakarsın bu sefer olmuştur hep negatif olacak hali yok yaKan verdim cok korkyrm ya negatf ckarsa dye
Korkma canim hayırlısı olsun belkide korktuğun gibi olmaz. Hem akşami niye bekleyeceksin ki 2 saate çıkar sonuç barkod numarasindan bak telefonundanVerdm canm kan smdi is yerine geri geldm korkmaya basladm ya ckmazsa devlete gttm aksam blgsayardn bakcm snra bakalm ne çıkcak kesin yoltr hep ole oluyor((
İns cnmHadi hayirli sonuclarla gel insallah cnm
Telefndan baktgmda ckmyr hep yapyrm sonc alamaya gttmfeki adam dedi bana bilgsayrdn bak dye aksam blgdayardn bakcm blmyrm artk kan verdgm icn heyecn gtti korku geldiKorkma canim hayırlısı olsun belkide korktuğun gibi olmaz. Hem akşami niye bekleyeceksin ki 2 saate çıkar sonuç barkod numarasindan bak telefonundan
Ole de iste ne biliym artk belliolcak ya onn telasi var ya yoksa smdiden negatfe alstrdm kendmiKorkma canım ya bakarsın bu sefer olmuştur hep negatif olacak hali yok ya
Ben telefon dan bakardim canım. İnşallah bilgisayar dan görürsünde bide yarini beklemek zorunda kalmazsin. İyi düşün iyi olsunTelefndan baktgmda ckmyr hep yapyrm sonc alamaya gttmfeki adam dedi bana bilgsayrdn bak dye aksam blgdayardn bakcm blmyrm artk kan verdgm icn heyecn gtti korku geldi
İns cnm sen naptn olmadn deme bak sendede var ben birsyler demistim benBen telefon dan bakardim canım. İnşallah bilgisayar dan görürsünde bide yarini beklemek zorunda kalmazsin. İyi düşün iyi olsun
Hayır kuzum olmadim. Arada hafif sancı giriyo. Ayy bende kendiminkini çok merak ediyorum şuan bi yandan temizlik. Bi yandan pasta yapıyorum akşama misafirim var. Bi yandanda burayı takip etmeye çalışıyorum :) :)İns cnm sen naptn olmadn deme bak sendede var ben birsyler demistim ben
Dikkat et cnm bebis olablr cok yorma kendni bence:)) ilk defa geckti deme adetn:)Hayır kuzum olmadim. Arada hafif sancı giriyo. Ayy bende kendiminkini çok merak ediyorum şuan bi yandan temizlik. Bi yandan pasta yapıyorum akşama misafirim var. Bi yandanda burayı takip etmeye çalışıyorum :) :)
Kıyamam ya :)Kzlar ben smdiden dedm sana baba olmak cok guzel yaksr dye o da haber beklyr benden ayy ya varsa sizce nasl suprz yapim off heyecn basti benii