- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
Benimde öyle inan. Kelin ilacı olsa basina sürermis... Ne diyecegim bilemiyorum..Esler bile inanmazken testler negatf ckyr yine cesaretm gtti refikaya
Aglama cnm inan bende aglyrm artk zor hep bskalarnn cock haberni duymak seni en cok ben anlarm kendi evldmn kokusunu iime cekmek o kadr cok istyrm ki senn gbi ama sınanyrz bence rabbim biliyor uzme kendni canm belki vardr hayır şer belki yakndadr evlatlarmzn haberi belli olmaz kiBenimde öyle inan. Kelin ilacı olsa basina sürermis... Ne diyecegim bilemiyorum..
Esim az once telefonla konusuyodu, daha gecen ay evlenen arkadasiyla. Ögrendik ki esi hamileymis. Oturdum agladim resmen....
İnsallah canimm...Aglama cnm inan bende aglyrm artk zor hep bskalarnn cock haberni duymak seni en cok ben anlarm kendi evldmn kokusunu iime cekmek o kadr cok istyrm ki senn gbi ama sınanyrz bence rabbim biliyor uzme kendni canm belki vardr hayır şer belki yakndadr evlatlarmzn haberi belli olmaz ki
Yaşamayan anlamiyor malesef canim..Destek olacaklarina köstekmi oluyolar.. zaten psikolojik olarak iyi değiliz yillarca çocuğu olmayan insanlar var yine biz şimdi hamile kalirsak çok çok iyi durumda olacağız yanii.. sinir oluyorum bu erkeklere bizim gibi düşunemiyolar anlamiyolar.
Moralini bozma canım boşverYaşamayan anlamiyor malesef canim..
Ayy ins hamilelern hissi kuvvetli olur derler yarn kan testi yapcm ins ckarkızlar hala regl olmamışsınız. bence iyi haberleri yarın alacağız içime doğuyor :)
Yapma bole canm ya yarn eger yaprsm ckarsa kanda bebis sende sevnblrsn belrtlermz ayni:)Süprizim bile hazır kaç aydırbi yapmak nasip olmadi....
Yarn mi vericeksin kani canim :) hadi insallah hayirli haberlerle gelYapma bole canm ya yarn eger yaprsm ckarsa kanda bebis sende sevnblrsn belrtlermz ayni:)
Bu arada bende mide yanmasi basladi. Normalde adetten 1gun once olurdu sonra adet olurdum. Ama daha 5gun var niyeki bu simdi :SYapma bole canm ya yarn eger yaprsm ckarsa kanda bebis sende sevnblrsn belrtlermz ayni:)
Çok tatliymis canım belkide bi kaç gün sonra yaparsin süprizini inşallahSüprizim bile hazır kaç aydırbi yapmak nasip olmadi....
İnşallah canım yaakızlar hala regl olmamışsınız. bence iyi haberleri yarın alacağız içime doğuyor :)
Ay inslaah yaÇok tatliymis canım belkide bi kaç gün sonra yaparsin süprizini inşallah
Eger kendi vucudnu tanysn varde brsyler canm bende mesala hic gogus uclarm agrmzdixilk defa agridi sasrdm mesala ordn suphelendm evet yarn yapcm ins derim hamileyimmm kizlar dyee:)Bu arada bende mide yanmasi basladi. Normalde adetten 1gun once olurdu sonra adet olurdum. Ama daha 5gun var niyeki bu simdi :S
Sen hamilesn kiz bence adette olmadn tebrik ederum smdiden:)İnşallah canım yaa
Insallah canimmEger kendi vucudnu tanysn varde brsyler canm bende mesala hic gogus uclarm agrmzdixilk defa agridi sasrdm mesala ordn suphelendm evet yarn yapcm ins derim hamileyimmm kizlar dyee:)
Kiz seni yeriimm inşallah yaa inşallah :):) ama arada giren sancim oluyo adet sancısı biran önce belli olsaydıSen hamilesn kiz bence adette olmadn tebrik ederum smdiden:)
Canm seni tandgmdan beri hic gectgni gormedm adet sancisi hamileliktede oluyor bebeklrmz yerlesyr canm ondn benimde arada oluyr ama olmadm cnm akntnvar mi:)Kiz seni yeriimm inşallah yaa inşallah :):) ama arada giren sancim oluyo adet sancısı biran önce belli olsaydı