Haha yok kiz ebde birsuru test var oylesine yaptm ;DSenin ki bayaa erken canim biz yapa yapa seni de heveslendirdik galiba
Canim yaa Allahtan umit kesilmez.. Rabbim yuzumuze baksin insallah. Üzülme diyemiyorum cunku ben her ay ayni seyleri yasaya yasaya biktim usandimKızlar valla benim umudum kalmadi olsa o kadar test yaptim çıkardı. Pozitif idrar testi örnekleri sayfasında battan 3 gün önce yapiyolar çıkıyo bat günü yapanlarin ki kırmızı çıkıyo hatta hiçte umutlanmayacam. Adetimi bekliyorum. Bundan sonrada ne yapacagimi bilmiyorum...
Refik-i hayat @busraangell
Ayy cnm ins ya: sen nsl gdyr
Cnm dun ogleden snra idrr testi yaptm negatf smdi ackcası kan vermeye cekinyrmBüşra kan vermelisin bugün
Biraz sancim da başladı geliyo galiba kırmızılarCanim yaa Allahtan umit kesilmez.. Rabbim yuzumuze baksin insallah. Üzülme diyemiyorum cunku ben her ay ayni seyleri yasaya yasaya biktim usandim
İyi olun canm ins bende durum ayni olmadm dun test negatf blysn ole degsen brsy yok arada igne batmasi gbi kasklarmda agri hissedyrm one durumdasın canım? merak ediyorum. ben sürekli uyuyorum desem yeridir, bir de karnımda ağrı var bakalım ne olacak. ama şimdilik iyiyim şükür :)
Bencede eekn kiz daha dur var sanaBende test yaptım negatif cıktıdaha cok erken sanirimmm
Strese girme belki bebistr o da yapar agri cnm morlni bozma senBiraz sancim da başladı geliyo galiba kırmızılar
İyi olun canm ins bende durum ayni olmadm dun test negatf blysn ole degsen brsy yok arada igne batmasi gbi kasklarmda agri hissedyrm o
İste dyrm birkac gun daha bekliyim olmazsm yapim dyrmcanım testi yenile bence hala olmadıysan. ya da kan testi yaptır
Sanmıyorum canım bugün ki testte negatif çıkınca umudum kalmadi benimStrese girme belki bebistr o da yapar agri cnm morlni bozma sen
Oldn mu cnm peki testi ne zaman yaptn cnm egrr olmadysn smdi bence bir umut varde uzulmeSanmıyorum canım bugün ki testte negatif çıkınca umudum kalmadi benim
Olmadim canım hâlâ yarın olurum benceBen olmadm cnm sabhlyn az kask agrm vardi o da yokceylin-46 napti merk ettm?
Olmazsn kzyrm ama morlni bozma cnmOlmadim canım hâlâ yarın olurum bence
Keşke test yapmasaydim belki böyle düsünmezdim canim ama test yapinca gerçekten moralim bozuldu. Bizde böyle şans varken gerçekten hamile bile olsak geç ögreniriz çıkmaz bizde. Milletin ki adeti gecmeden çıkıyoOlmazsn kzyrm ama morlni bozma cnm
Aynn cnm bZlari sansli 10gun once ogrenir bizse stres gec ogreniriz artk bebeklrmzle ilgli konsalm istyrm canm her ay belrti hrp aynı sey bdn hic hmilelgn devmyla ilgli birsy blmyrm arrk bebeklrmzn gelisimylr ilgli konsmk cok istyrm ins bizlerledr bebeklrmzKeşke test yapmasaydim belki böyle düsünmezdim canim ama test yapinca gerçekten moralim bozuldu. Bizde böyle şans varken gerçekten hamile bile olsak geç ögreniriz çıkmaz bizde. Milletin ki adeti gecmeden çıkıyo
İnşallah canım yaAynn cnm bZlari sansli 10gun once ogrenir bizse stres gec ogreniriz artk bebeklrmzle ilgli konsalm istyrm canm her ay belrti hrp aynı sey bdn hic hmilelgn devmyla ilgli birsy blmyrm arrk bebeklrmzn gelisimylr ilgli konsmk cok istyrm ins bizlerledr bebeklrmz