• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs uçlarımm=:((((((((

mirisa

❤❤❤
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
334
8
296
36
İstanbul
kızlar çok kötüyüm süt sağmak kabus oldu ameda hastane tipi kullnıyorum pistonlu aşırı çekiyor göğüs uçlrm sağma bittiğinde kocaman ve çok sert oluyor.sağım yaparken resmen kıvranıyorumm sanki jiletle kesiliyo napıcamm ilaç ta süremiyorum sütüme bulaşırda çocuğa geçer diyee=(((((((napıcammmmm???

bana bi abla sölemişti dene istersen ben denicem...emzirmeden önce bildigimiz kuru soganla ovup masaj yapmak çokçok iyi geliyomuş...

ben medelanın göğüs ucu jelini kullanmıştım..çocuk da emebiliyo..hemen tedavi ediyo..tavsiye ederim..30tl.

Lansinoh merhemi denedinizmi.?
Geçmiş olsun..

cnm soğazı ikiye kes göğsüne koy bekle biraz.inan birebir.birde laansinoh kullan hem silmenede gerek kalmıo.bebeğe zarar değil.umarım gçer sıkıntın bende yaşadım çünkü..

kızlar çok kötüyüm süt sağmak kabus oldu ameda hastane tipi kullnıyorum pistonlu aşırı çekiyor göğüs uçlrm sağma bittiğinde kocaman ve çok sert oluyor.sağım yaparken resmen kıvranıyorumm sanki jiletle kesiliyo napıcamm ilaç ta süremiyorum sütüme bulaşırda çocuğa geçer diyee=(((((((napıcammmmm???

canım e vitamini var kapsulde o iğne ile del ve göğüslerine sür hiç silmene gerek yok bebekde e vitamini alıyor....birde medela purelan diye merhem var onuda silmene gerek yok...kısa sürede geçer meraklanma üzülme ahhh ben neler çektim neler göğüslerimden şakır şakır kan aktı....

Back