• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Uçlarım

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.585
9.218
358
Merhabalar. Kızlar göğüslerimde kist var. Ara sıra ağrı yapıyor. Doktor, “kitleler ağrı yapar kistler yapmaz” dedi. En sonki kontrolümden 6 ay geçti. Şu dönemde hastaneye gidemiyorum. Göğüs uçlarım sızlıyor. Etrafı çatladı😔 Korkuyorum. Aynısını yaşayanınız var mı? 😔

Merhabalar. Kızlar göğüslerimde kist var. Ara sıra ağrı yapıyor. Doktor, “kitleler ağrı yapar kistler yapmaz” dedi. En sonki kontrolümden 6 ay geçti. Şu dönemde hastaneye gidemiyorum. Göğüs uçlarım sızlıyor. Etrafı çatladı😔 Korkuyorum. Aynısını yaşayanınız var mı? 😔
Neden hastaneye gidemiyorsunuz?

Bu aciliyeti olan bir durum, randevuyla gidiliyor,
Gerekli önlemlerinizi alın ve gidin.

Göğüsle alakali bir şikayet her zaman acildir. Bi baktirmalisiniz. Çift maske eldiven takın bi sekilde gidin derim. Aynisini degil de benzerini yasadim sonra da ameliyatla aldirdim zaten goğusteki kitleyi.

Neden hastaneye gidemiyorsunuz?

Bu aciliyeti olan bir durum, randevuyla gidiliyor,
Gerekli önlemlerinizi alın ve gidin.

Göğüsle alakali bir şikayet her zaman acildir. Bi baktirmalisiniz. Çift maske eldiven takın bi sekilde gidin derim. Aynisini degil de benzerini yasadim sonra da ameliyatla aldirdim zaten goğusteki kitleyi.
Kızlar sağ olun,adet dönemim yaklaştığı içinmiş doktor öyle söyledi tahlil yapıldı temiz şükür

Back