Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gögüs uclarim ice donuk yardimm!!
- Konu Sahibi Ruyass
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mayıs 2014
- 119
- 33
- 43
Arkadaslar gogus ucum ice donukk benimle ayni durumu paylasan var mi?? Ilerdee emziremeyecem diye cok korkuyorumm (
canım merhaba,benim de meme uçlarım içe dönük.üstelik sol memem yıllar önce sürekli abse yaptığından sol meme ucum daha da içe çekildi ve şekil bozukluğu oluştu.ben 2 hafta önce silikon ameliyatı oldum.dr.um hem mem ucu hemde silikonu beraber yapacaktı ama silikon meme uçlarını gerdiği ve desteklediği için kendi çıkabilir diye önce silikonu koyduk.şuan mem uçarım eskisi gibi değil ama çıkmış da değil..dr.um biaz topralanmamı istiyordu 2.operasyon için.haftaya mem ucu için gün vericek..basit bir operasyon.meme ucundan kestikleri için süt kanallarının zarar görme ihtimali var.küçük bi ihtimal ama var.bende henüz çocuk sahibi olmadığım için dr.um önce silikonu koyup denedi zaten..ben bu riski göze aldım.çünkü bu ameliyatı olmasam da bu meme uçlarıyla kesinlikle emziremicem.en azından meme ucu ameliyatından sonra emzirme ihtimalim daha fazla =) sende bir dr.la görüş derim.
Merhaba malesef ben de aynı sorunu yaşadım ve yaşıyorum .emzirmede sorun yaşadım meme ucum olmadığı için zorlamayla sağ mememle bir buçuk sene tek memeyle emzirdim ve sağmemem büyüdü büyüdü büyüdü ( asimetrik oldu dün emzirmeyi kestim.ve dikleşttirme küçültme ameliyatı olmaya karar verdim ama istanbulda doktora karar veremedim.kafam karışık psikolojim bozuk aynalara küstüm memelerim kötü .
rome123 doktorun kim söyleyebilir misin?
Canim cok sıkıntı yasiyorum ya.insallah seninde duzelir bu skntiyi atlatirsin. Niplette diue bisi duydum işe yariyor diyorlar ama tedirginim almayida dusunuyorum ins işe yarar..canım merhaba,benim de meme uçlarım içe dönük.üstelik sol memem yıllar önce sürekli abse yaptığından sol meme ucum daha da içe çekildi ve şekil bozukluğu oluştu.ben 2 hafta önce silikon ameliyatı oldum.dr.um hem mem ucu hemde silikonu beraber yapacaktı ama silikon meme uçlarını gerdiği ve desteklediği için kendi çıkabilir diye önce silikonu koyduk.şuan mem uçarım eskisi gibi değil ama çıkmış da değil..dr.um biaz topralanmamı istiyordu 2.operasyon için.haftaya mem ucu için gün vericek..basit bir operasyon.meme ucundan kestikleri için süt kanallarının zarar görme ihtimali var.küçük bi ihtimal ama var.bende henüz çocuk sahibi olmadığım için dr.um önce silikonu koyup denedi zaten..ben bu riski göze aldım.çünkü bu ameliyatı olmasam da bu meme uçlarıyla kesinlikle emziremicem.en azından meme ucu ameliyatından sonra emzirme ihtimalim daha fazla =) sende bir dr.la görüş derim.
- 28 Mayıs 2014
- 119
- 33
- 43
Canim cok sıkıntı yasiyorum ya.insallah seninde duzelir bu skntiyi atlatirsin. Niplette diue bisi duydum işe yariyor diyorlar ama tedirginim almayida dusunuyorum ins işe yarar..
İnş.canım.gerçekten sıkıntılı ve insanın psikolojisini kötü etkileyen bir şey.dediğin aleti ben kullanmadım hiç ama burada deneyen birinden okumuştum. Geçici olarak dışarı çıkardığını söylemişti. Daha çok dopum yapmış kadınların o an için emzirmesini sağlamak amaçlı olabilir.daimi olarak dışarda kalmıyor yani ve memnun kalmamıştı.tabii sen yinede bir dene.belki farklı bir sonuç verir..
- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Canım benim göğüs uçlarım da yok gibidir ama hamilelikle veya doğumlar birlikte dışarı çıkacağını söylüyorlar, kendine dert etme., benim bir arkadaşımın da öyleymiş ama hamilelik sırasında belirmiş ve sonra da çıkmış.. Sütten kestikten sonra gene kayboldu demişti. Kimisinin de evlenince beliriyor... Bence kendine dert etme..
- 28 Mayıs 2014
- 119
- 33
- 43
Merhaba malesef ben de aynı sorunu yaşadım ve yaşıyorum .emzirmede sorun yaşadım meme ucum olmadığı için zorlamayla sağ mememle bir buçuk sene tek memeyle emzirdim ve sağmemem büyüdü büyüdü büyüdü ( asimetrik oldu dün emzirmeyi kestim.ve dikleşttirme küçültme ameliyatı olmaya karar verdim ama istanbulda doktora karar veremedim.kafam karışık psikolojim bozuk aynalara küstüm memelerim kötü .
Canım çok geçmiş olsun. Benimde sol memem küçülmüştü iyice abse ola ola. .seni çok iyi anlıyorum. Dr.um barış keklik.anadolu yakasında.fsm tıp'ta.daha 2.haftam ama ben çok memnunum . Memelerim eşit ve dolgun.:) haftaya da meme ucum yapılacak tavsiye ederim.
evet ya psikolojim bozuldu resmen. Allah yardmcimiz olsn ne diyelimm (İnş.canım.gerçekten sıkıntılı ve insanın psikolojisini kötü etkileyen bir şey.dediğin aleti ben kullanmadım hiç ama burada deneyen birinden okumuştum. Geçici olarak dışarı çıkardığını söylemişti. Daha çok dopum yapmış kadınların o an için emzirmesini sağlamak amaçlı olabilir.daimi olarak dışarda kalmıyor yani ve memnun kalmamıştı.tabii sen yinede bir dene.belki farklı bir sonuç verir..
evet sut kanallari zarar gorebilir. o yuzden cesaret etmiyorum.Bunun ameliyatı var düzeltmek için ama süt bezlerine zarar verme ihtimali var bu operasyonun . Bir doktorla görüşmenizi tavsiye ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
- 28 Mayıs 2014
- 119
- 33
- 43
evet ya psikolojim bozuldu resmen. Allah yardmcimiz olsn ne diyelimm (
Ameliyattan sonra dahi bir süre sonra tekrar içe dönme ihtimali var.az bir ihtimal bile olsa..benim özellikle sol meme ucumdan dolayı olmam gerekiyor. Başka şansım yok çünkü. Ama sen öncelikle şu aleti dene.bir değişiklik olmazsa bir dr.la görüşür bilgi alır,kararını verirsin.moralini bozma.:)
Arkadaslar gogus ucum ice donukk benimle ayni durumu paylasan var mi?? Ilerdee emziremeyecem diye cok korkuyorumm (
canım benim bi tanıdıgımında öyleydi. ilk çocugunu çok zor emzirdi. sürekli kanadı meme ucu. ama ikinci çocugunda hiç sıkıntı olmadı dışarı çıktı meme ucu seninde öyle olabilir. operasyona ihtiyacın olmaz belki
canım benim bi tanıdıgımında öyleydi. ilk çocugunu çok zor emzirdi. sürekli kanadı meme ucu. ama ikinci çocugunda hiç sıkıntı olmadı dışarı çıktı meme ucu seninde öyle olabilir. operasyona ihtiyacın olmaz belki
Umarim oylee olur cok tedirginimm.