Gebeliğe Hazırlık Göğüs uçlarım çok acıyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Laallaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
188
56
98
30
Kızlar bat a 3 gün var son regl günümden bu yana 1 gün arayla çalışma yapıyoruz eşimle son 2 3 gündür göğüs uçlarım acayip acıyor onceden regl olacağım zaman göğsümün yan taraflarında ağrj olurdu ama ucu hiç acımazdı bide kasık ağrım var hafif tatlı bi ağrı idrar testi yaptım negatif çıktı hamilelik gecirenler azcık ilgilenebilir mi benimle

Nerde
Kızlar bat a 3 gün var son regl günümden bu yana 1 gün arayla çalışma yapıyoruz eşimle son 2 3 gündür göğüs uçlarım acayip acıyor onceden regl olacağım zaman göğsümün yan taraflarında ağrj olurdu ama ucu hiç acımazdı bide kasık ağrım var hafif tatlı bi ağrı idrar testi yaptım negatif çıktı hamilelik gecirenler azcık ilgilenebilir mi benimle
Nerde bu gebelik gecirenler

Ben hatırlayamadım ya.Sürekli wc ye gitmekten anlamadım heralde olduysa da.

Gecikmelerim hep olduğu için 7. Haftada öğrenmiştim

Ben hatırlayamadım ya.Sürekli wc ye gitmekten anlamadım heralde olduysa da.

Gecikmelerim hep olduğu için 7. Haftada öğrenmiştim
Bende sık idrara çıkıyorum yani sık derken hiç su içmememe ragmen gunde 5 6 defa çok sıkışarak çıkıyorum

Ben yaşadıklarını yaşadım aynı olacak diye birşey yok elbette yoğun kasık ağrısı çekiyordum ve göğüs ucum çok acıyordu hep adet olucam diye test yapmayı erteleyecek kadar hep adette yordum ama sonra hemile olduğumu öğrendim Allah seninde kalbine göre versin inşallah

Ben yaşadıklarını yaşadım aynı olacak diye birşey yok elbette yoğun kasık ağrısı çekiyordum ve göğüs ucum çok acıyordu hep adet olucam diye test yapmayı erteleyecek kadar hep adette yordum ama sonra hemile olduğumu öğrendim Allah seninde kalbine göre versin inşallah
Elbette değişkenlik gösterebilir ama aynı da olabilir su son saatlerde bende baya ağrılı kasık ağrısı cekmeye başladım bide normal zamanlardan farkli tepkiler görünce ister istemez merak sarıyor tabi senin bebişin var sanırım Allah sağlık versin insallah

canm. ilk gebekigimde cok aciyordu dokununca falan ama adetim gectikten sonra oldu. simdi 4 ye hamileyim. son 3 te hep .bombos gogus ve arada elektrik carpmasi gibi agrri olmasi vardi
benim adetime de 3 gün kaldı son 2 3 gündür falan acıyor ama bugun iyice yoğunlaştı kıyafet giyerken bile acıyor bide çok sert kasık ağrısı cekmeye başladım inşallah hamişimdir ya Allah senin bebislere de sağlık versin

benim adetime de 3 gün kaldı son 2 3 gündür falan acıyor ama bugun iyice yoğunlaştı kıyafet giyerken bile acıyor bide çok sert kasık ağrısı cekmeye başladım inşallah hamişimdir ya Allah senin bebislere de sağlık versin
sag ol canm benm inan 4 gebelikte hep baska baska sikayetlerim oldu anlatsam sabah olur suan. yeni ogrendim mide bulantisi tiksinme koku hassiyeti cok erken basladi hormonun. sagi solu belli olmuyor

Elbette değişkenlik gösterebilir ama aynı da olabilir su son saatlerde bende baya ağrılı kasık ağrısı cekmeye başladım bide normal zamanlardan farkli tepkiler görünce ister istemez merak sarıyor tabi senin bebişin var sanırım Allah sağlık versin insallah
Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin bence adetin geçtiyse hemen bir daha test yap ama en güzeli kanda baktırmak o beklemek çok zor oluyor

sag ol canm benm inan 4 gebelikte hep baska baska sikayetlerim oldu anlatsam sabah olur suan. yeni ogrendim mide bulantisi tiksinme koku hassiyeti cok erken basladi hormonun. sagi solu belli olmuyor
maşallah bende 4.yu isteyen ama olmadı yaa sizn olms ne güzel banada dua edin

massalah sizde. bn biraz pes pese yaptim ama inan bizimki cocugu fazla yapmak isteyen insanlar pek nadir canm. akisina birak .3 olmussa doktora gitme vakti gelmistr
aynen canm çok nadir çok çocuk isteyen ama doktorada gittim olmadı malesef akisinada biraktim sen doğal.hamile kaldın heralde canm

Back