halemm Herşey ALLAH'tan Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2018 309 162 18 22 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi halemm #1 göğüs uçlarım ağrıyor acıyor özellikle sağ göğsüme dokununca baya ağrı hissediyorum. Bata 4 gün var sizce
göğüs uçlarım ağrıyor acıyor özellikle sağ göğsüme dokununca baya ağrı hissediyorum. Bata 4 gün var sizce
Less-is-More Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Nisan 2018 8.131 30.199 548 36 22 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi halemm #2 Benim de ilk belirtim oydu. Erken gebelik testi yapabilirsin ya da kan ver kesin sonuc
halemm Herşey ALLAH'tan Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2018 309 162 18 22 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi halemm #3 Less-is-More .!.: Benim de ilk belirtim oydu. Erken gebelik testi yapabilirsin ya da kan ver kesin sonuc Genişletmek için tıkla... Olmadı yarın yapayım ya belirtilerm tutuyor baya
Less-is-More .!.: Benim de ilk belirtim oydu. Erken gebelik testi yapabilirsin ya da kan ver kesin sonuc Genişletmek için tıkla... Olmadı yarın yapayım ya belirtilerm tutuyor baya
H heytbengeldim Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2014 875 633 83 34 Bartın 22 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi halemm #4 halemm .!.: göğüs uçlarım ağrıyor acıyor özellikle sağ göğsüme dokununca baya ağrı hissediyorum. Bata 4 gün var sizce Genişletmek için tıkla... Vucudunuzu su donemde dinlemeyin bence insan her belirtiyi hamilemiyim acaba diye ümitleniyor. Bence saglık ocagına gidip kan verin
halemm .!.: göğüs uçlarım ağrıyor acıyor özellikle sağ göğsüme dokununca baya ağrı hissediyorum. Bata 4 gün var sizce Genişletmek için tıkla... Vucudunuzu su donemde dinlemeyin bence insan her belirtiyi hamilemiyim acaba diye ümitleniyor. Bence saglık ocagına gidip kan verin
P Pelinimben Guru Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2012 6.055 7.340 398 23 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi halemm #5 Aynen 2 ay önce ilk kez kan verdim reglim 2 gün geçti müthiş bel kasik ağrısı halsizlik göğüslerde hassasiyet kesin diye götürdü eşim sonuç negatif bir daha mi asla dedim yıkımdım çünkü heytbengeldim .!.: Vucudunuzu su donemde dinlemeyin bence insan her belirtiyi hamilemiyim acaba diye ümitleniyor. Bence saglık ocagına gidip kan verin Genişletmek için tıkla...
Aynen 2 ay önce ilk kez kan verdim reglim 2 gün geçti müthiş bel kasik ağrısı halsizlik göğüslerde hassasiyet kesin diye götürdü eşim sonuç negatif bir daha mi asla dedim yıkımdım çünkü heytbengeldim .!.: Vucudunuzu su donemde dinlemeyin bence insan her belirtiyi hamilemiyim acaba diye ümitleniyor. Bence saglık ocagına gidip kan verin Genişletmek için tıkla...