• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs tüylerini ağma makinesiyle alma...

kamelyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
138
16
48
İstanbul
Göğüs çevremdeki tüyleri ağda makinesiyle aldım,alırken ufak bir acıma bile hissetmedim Ama şu an aradan 1 gün geçiyo ve göğsümde bir yanma hissediyorum. Aldığm andan itibaren Kırmızı noktalar belirdi.. Ve bugün de hala varlar..Daha da kalıcaklarmış gibi geliyor bana..Sizce neden öyle olmuştur..Bu kırmızı noktalar acaba kalıcı olabilme durumu var mıdır? Bu arada ben göbekteki tüyleri de öyle almayı düşünüyordum bu durumdan sonra korkmaya başladım kızlar sizin düşünceleriniz nedir

Hicbisey olmuyo korkma geciyo ama ufacik sivilcemsi seyler cikabilir kuzu, eczaneden stafein pomad al ismi buydu sanirimm. Hem azaltiyo tuyleri hem batiklari killa tuyle ilgili sorunlari hallediyo iyi geliyo :) kaşıma buarada sakin o kizarikligi sivilceye cevirir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hicbisey olmuyo korkma geciyo ama ufacik sivilcemsi seyler cikabilir kuzu, eczaneden stafein pomad al ismi buydu sanirimm. Hem azaltiyo tuyleri hem batiklari killa tuyle ilgili sorunlari hallediyo iyi geliyo :) kaşıma buarada sakin o kizarikligi sivilceye cevirir

Alıyım işe yarıyosa sen denedin mi peki bunu kullansam ne zaman etkisini gösterir, şu an sivilce olmasından korkuyorum biraz geç uyarmış oldun :(

Denedim surekli kullaniyorum agdadan sonra nereni aliyosan fark etmez surunce ise yariyo baya, ama sivilce olsada bisey olmuyo ya geciyo hemen 1 hafta kalir en kotu ama o da tam sivilce degil boyle alerji olmus gibi minik minik kizariklik :)

Back