Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tesekkur ederim cevaplariniza .. jilet gibi mi ayy bilseydim almazdim dun kullanmayi dusunuyodum bide neyseki kullanmamisim :) en iyisi kokten cozumde fiyatindan haberim yok bilginiz var mi??
sir ağda azaltır ya tüyleri belki o bölgeyi de azaltır bi dene bakalım hem kökten alınmış olur.. limon tuz kürü benim kol altımda çok iş yaradı bitirdi resmen sende yap bence bu kürü
sir ağda azaltır ya tüyleri belki o bölgeyi de azaltır bi dene bakalım hem kökten alınmış olur.. limon tuz kürü benim kol altımda çok iş yaradı bitirdi resmen sende yap bence bu kürü
ben kol altım da denedim işe yaradı alacağın bölgeyi ağdayla aldıktan sonra tuzla limon suyunu krem kıvamına getirip, üç akşam süreceksin sabaha kadar beklesin sonra yıkarsın..bu kadar
ben kol altım da denedim işe yaradı alacağın bölgeyi ağdayla aldıktan sonra tuzla limon suyunu krem kıvamına getirip, üç akşam süreceksin sabaha kadar beklesin sonra yıkarsın..bu kadar