Yani rahatsız edecek kadar var İnsanın özgüvenini sarsıyorÇok mu var ki? Almayın bence
Anladım. Tüy dökücü falan mı kullansanızYani rahatsız edecek kadar var İnsanın özgüvenini sarsıyor
aslında agda denedim ama cok kötü oldu kızarıklık oldu iki gün nerdeyse ve ondan sonra sivilce oldu alsam bi türlü almasam bir türlüü tüy dökücüde daha cok çoğaltır ve kalın cıkar diye endişeleniyorumAnladım. Tüy dökücü falan mı kullansanız
benim kopmle gögüs arası ve cevresi eldiven tahriş veya sivilce yapmıyormu. epilasyon denedim ama oda agda gibiEldivenle alıyorum ben. Zamanın da bir ya da iki tane vardı, bir arkadaşımın aldığını duydum. Heves ettim (neyine heves ettiysem), aldım. Arttılar sonra. Üstüne bir de hamilelik gelince daha da arttı benimkiler. Arttı dediğim de gene çok değil aslında ama benim gözüme batıyor ya o bana yetiyor. Dediğim gibi ben eldivenle toplayıveriyorum.
Ekleme: Göğüs deyince ben meme olarak algıladım ya. Komple göğsü bilmiyorum. Belki lazer?
benim kopmle gögüs arası ve cevresi eldiven tahriş veya sivilce yapmıyormu. epilasyon denedim ama oda agda gibi
Yüz kıllarıda iğneli ile biter mi acabaDoktora gidin bence, ırsi mi yoksa hormonlardan mı öğrenin. Hormonsa tedavi olup sonra iğneliye gidin, kesin çözüm. Ben nasıl evlenicem bunlarla diyordum ama şimdi eser yok.
ırsi galiba cünkü annem teyzelerim hatta bi çok kuzenimde aynı dertten muzdarip belli bi yaşa geldikten sonra dökülüyor ama suan cok rahatsız edici bekleyemiyorum :)Doktora gidin bence, ırsi mi yoksa hormonlardan mı öğrenin. Hormonsa tedavi olup sonra iğneliye gidin, kesin çözüm. Ben nasıl evlenicem bunlarla diyordum ama şimdi eser yok.
anladım deniyeyim ozaman bi inşallah işe yararYoo niye yapsın ki. Tutup çekiyorsun, deriye dokunan bir şey yok. Ama öncesinde bölgey güzelce temizlemen lazım, yoksa sivilce olur zaten. Sonrasında da batık kremleri var avon oriflame vs onlardan sürersin. Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
hiç denemedim yağ faln vs. sivilce de olmuyor ozaman dimiGöğüs ucu çevresi ise ben cımbızla hallediyorum . Diğer türlü ağda ile kızarıyor ama masaj yağı kullanıyorum geçiyor kızarıklık
Goguste tuy mu var ?slm arkadaşlar gögüs tüylerini alan varmı varsa ne ile alıyorsunuz sivilce ve kızarıklıgı nasıl önlüyorsunuz cok can sıkıcı bir durumyorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
göğüsucu çevresi için iğneli olur mu bilemedim, göğüs kanseri falan yapar mı acaba?
Yüz kıllarıda iğneli ile biter mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?