göğüs tüyleri

zeyzey07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
144
116
18
28
slm arkadaşlar gögüs tüylerini alan varmı varsa ne ile alıyorsunuz sivilce ve kızarıklıgı nasıl önlüyorsunuz cok can sıkıcı bir durum yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Çok mu var ki? Almayın bence

Eldivenle alıyorum ben. Zamanın da bir ya da iki tane vardı, bir arkadaşımın aldığını duydum. Heves ettim (neyine heves ettiysem), aldım. Arttılar sonra. Üstüne bir de hamilelik gelince daha da arttı benimkiler. Arttı dediğim de gene çok değil aslında ama benim gözüme batıyor ya o bana yetiyor. Dediğim gibi ben eldivenle toplayıveriyorum.

Ekleme: Göğüs deyince ben meme olarak algıladım ya. Komple göğsü bilmiyorum. Belki lazer?

Anladım. Tüy dökücü falan mı kullansanız
aslında agda denedim ama cok kötü oldu kızarıklık oldu iki gün nerdeyse ve ondan sonra sivilce oldu alsam bi türlü almasam bir türlüü tüy dökücüde daha cok çoğaltır ve kalın cıkar diye endişeleniyorum

benim kopmle gögüs arası ve cevresi eldiven tahriş veya sivilce yapmıyormu. epilasyon denedim ama oda agda gibi

Doktora gidin bence, ırsi mi yoksa hormonlardan mı öğrenin. Hormonsa tedavi olup sonra iğneliye gidin, kesin çözüm. Ben nasıl evlenicem bunlarla diyordum ama şimdi eser yok.

Göğüs ucu çevresi ise ben cımbızla hallediyorum . Diğer türlü ağda ile kızarıyor ama masaj yağı kullanıyorum geçiyor kızarıklık

benim kopmle gögüs arası ve cevresi eldiven tahriş veya sivilce yapmıyormu. epilasyon denedim ama oda agda gibi

Yoo niye yapsın ki. Tutup çekiyorsun, deriye dokunan bir şey yok. Ama öncesinde bölgey güzelce temizlemen lazım, yoksa sivilce olur zaten. Sonrasında da batık kremleri var avon oriflame vs onlardan sürersin. Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Doktora gidin bence, ırsi mi yoksa hormonlardan mı öğrenin. Hormonsa tedavi olup sonra iğneliye gidin, kesin çözüm. Ben nasıl evlenicem bunlarla diyordum ama şimdi eser yok.
Yüz kıllarıda iğneli ile biter mi acaba

ırsi galiba cünkü annem teyzelerim hatta bi çok kuzenimde aynı dertten muzdarip belli bi yaşa geldikten sonra dökülüyor ama suan cok rahatsız edici bekleyemiyorum :)

anladım deniyeyim ozaman bi inşallah işe yarar

Göğüs ucu çevresi ise ben cımbızla hallediyorum . Diğer türlü ağda ile kızarıyor ama masaj yağı kullanıyorum geçiyor kızarıklık
hiç denemedim yağ faln vs. sivilce de olmuyor ozaman dimi

göğüsucu çevresi için iğneli olur mu bilemedim, göğüs kanseri falan yapar mı acaba?

Kesinlikle tüy dökücü kullanmayın çoğaltır o
Ağda kullanın lazere gidin

göğüsucu çevresi için iğneli olur mu bilemedim, göğüs kanseri falan yapar mı acaba?

Ben araştırdım ancak zararlı olduğuna dair bir şey bulamadım, doktoruma da danıştım,iğneli olduktan sonra temiz tutmaya özen gösterdim ve şimdilik hiçbir şikayetim yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…