• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs sızlaması, bacaklarda morarma

Mrymak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
761
599
103
38
merhabalar. ben 31 yasindayim,bekarim yaklasik 3 aydir diyeyim sol göğsüm durup dururken sizliyor. bugun sağ da sizladi. en cok sıkıntılı olduğum zamanlar sizliyor..böyle ani bir acı seklinde. elle muayene etmeye calistim ama elime bisey gelecek diye korkudan biraktim :(
bir de benim bacaklarimda morluklar oluyordu heralde bir yere carptim diyordum (iş yerinde masa cok) ama bugun kasığımın biraz alti resmen bir karış morarmis!! görüntü cidden korkunç. orucu bozup, kan aldirmadan önce biraz da icim rahatlasin diye size sormak istedim. yasayan var mi acaba?

Kan aldırmak orucunuzu bozmaz ve buradan sizi rahatlatamayız.
Lütfen bu gün dr a gidin. Pazar günü olduğu için size acil poliklinik bakacak ama ilk etap için yeterli. Eğer extra bir şey çıkmazsa yarın genel cerrahi ve dahiliye polikliniğine başvurun.
İnşallah her şey iyi çıkar. Geçmiş olsun.

Vücuda giren şeyler orucu çıkan şeyler abdesti bozar diye biliyorum gireni de çıkanı da geniş düşün tek tek saymayalım,dolayısıyla orucu bozmaz mutlaka doktora git geçmiş olsun

kaninin fazla sulu olabilir, hic bisey olmayabilir ama cok ciddi biseyde olabilir. gogus muayenesini her ay yapmaniz gerekli. korkup birakmak var olan sorunu ortadan kaldirmayacagina gore ilk once doktora gidin derim

Kan sulandıran ya da o etkiye sahip kullandığınız bir ilaç var mı devamlı olarak? Aspirin/ Coraspin gibi? Bu ilaçları devamlı kullanınca vücutta darbeler karşısında hemen morluk olabiliyormuş.

Kan sulandıran ya da o etkiye sahip kullandığınız bir ilaç var mı devamlı olarak? Aspirin/ Coraspin gibi? Bu ilaçları devamlı kullanınca vücutta darbeler karşısında hemen morluk olabiliyormuş.
hayir hic ilac kullanmiyorum

panikatak hastasiyim, ilacimi birakali 1 yıl oldu, sabah atak geçirdim korkudan..bugun kan aldiramayacagim, meme kanserinde sizlama oluyor mu acaba :( :( inanilmaz korkuyorum şu an.
bu arada bu sikayetlerim varken ancak bu kadar yogun degilken 2 ay önce tam kan tahlili yaptirdim, sadece b 12 eksikligi çıktı.

Prolaktin seviyeniz yükselmiş olabilir, kanınız sulu olabilir daha ciddi birşeylerde olabilir. Doktor şart

Acilen kan verin, allah korusun morarmalar loseminin ilk belirtisi olabilir.

Prolaktin seviyeniz yükselmiş olabilir, kanınız sulu olabilir daha ciddi birşeylerde olabilir. Doktor şart
regl olmama 1 gün kaldi, sancim basladi,,bununla ilgili olabilir mi sizce?

Meme kanserinde sizi olmaz regle az kaldiginda tabiki sizi olabilir bu cok normal. Meme muayesi olacaksanizda reglden sonra olun

Göğüsler çok sızlar. Önemli olmama ihtimalı yüksek. Hormon dengesi değiştikçe vücutta göğüste değişiklikler olur. Bacağınızı bilemedim. Gidin bir doktora birşey çıkmaz diye düşünüyorum. Biraz sıcaktan da heryerimiz hassaslaşıyor. Damarlar genişliyor. Geçmiş olsun.

Back