meme buyutme ameliyatını koltuk altından olanlara sorum olacak. bende ameliyat olmayı dusunuyorum ama koltuk altı kesisini tavsiye etmeyen doktorlar var. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. çalkalanma sesi ya da protezde ufalma durumları ya da baska seyler olabiliyormus. tecrübelerinizi paylasırsanız seviinirim.
merabalar ben tuğrul turanın yöntemini çok merak ediyorum biraz daha detaylı anlatabilir misin acaba?? ve de üzerinden 1 sene geçtikten sonra göğüslerin ne durumdalar???kızlar, inanması güç ama ağrım hiiiiiiiiiiiç olmadı, tek hissettiğm göğüslerde gerginlik ve basınç, sakşın yapılan sahada da oturup kalkarken acı, nasıl bi acı, kolunuzu bacağınızı bi yere çarparsınız,morarır. sonra bi yere değince, temas ettidiğninizde duyduğunuz acı, budur,başka bişey yok,atla deve değilmiş, şimdiye kadar yaptırmadığıma yanıyorum, korktuğuma kızıyorum,neymiş sanki!tümbu anlattıklarım tabii ki benim doktorum için geçerli mutlaka..acı çekmene izin vermiycem demişti,, gerçekten de vermedi,narkoz yok, dren yok, ağrı yok, tümgün hastaneden ayrılmadı,yanımızdaydı, çok ilgili ve çok bilgili,asla paragözdeğil,aileden zengin, aklına yatmazsa ameliyat etmiyo zaten, paranla yaptıramıyorsun,iki uzmanlığı var.hem estetik pl. hem de mikrocerrahi uzmanı, dr.tuğrul turan. google dan web sitesini çekmiş,, o durumda, o kadar seçici,, sorusu olan seve seve cevap veririm, çünkü ben bu müthiş dr.kadınlar kulübünden buldum, kurucularından da üyelerinden de Allah razı olsun, yüzleri hep gülsün İnşallah.opuyorumnanaktan
hatunlar merhaba! ben yeni üyeyim, 26.10.2009 da hem liposakşın hem memebüyütme oldum.bugün 10. günüm. lokal+sedasyonla,op. toplam 2 saat sürmüş,eşim öyle söyledi,ben ameliyattan çıktıktan 10dk. sonra eşimgirdi, o da liposakşın oldu,karı-koca bu deneyimi beraber yaşamak çok özel oldu bizimiçin,şimdi... turkbayragi
canım göğüs kaç cc olduhatunlar merhaba! ben yeni üyeyim, 26.10.2009 da hem liposakşın hem memebüyütme oldum.bugün 10. günüm. lokal+sedasyonla,op. toplam 2 saat sürmüş,eşim öyle söyledi,ben ameliyattan çıktıktan 10dk. sonra eşimgirdi, o da liposakşın oldu,karı-koca bu deneyimi beraber yaşamak çok özel oldu bizimiçin,şimdi... turkbayragi
kız bunların hepsi iyi cesaret ha ama bu lazerle tek sefer de tüylerden kurtulmanın sebebi yıllardr yaptırdğın sirdir eminim
Merhaba Arkadaslar, ben yaklasik bes ay önce yurtdisindan istanbula burun ve gögüs ameliyati icin gitdim, oldumda, burnumun simdiki hali hic hosuma gitmiyor, gögüslerime gelince sag ve sol cok farkli... oysa öyle güzel ümitlerle gitmisdimki arkadasimin önerisiyle kendiside burun ameliyati gecirdi ve onunki süper oldu!!! benimki neden böyle oldu anlam veremiyorum aynaya baktikca napicami bilmiyorum tekrar bi ameliyat mi, yoksa bekleyim mi hic bilmiyorum kafam cok karisik cok kötü bir burun diyil ama istedigim bir burunda diyil doktor bey bana güven ben yapcam dedi galiba güvenerek hata etim. ben fatih dagdelen beye ameliyat oldum aranizda ona bisey yaptiran varmi? Slmlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?