• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs silikon ameliyatından sonra ağrılı süreç nasıl?

eliferlihatice

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
9
3
1
49
Merhabalar 13 gün önce silikon ameliyatı oldum.kas ağrılarım bayağı azaldı işe de başladım ama göğüslerde hareketden dolayı değil de hafif bastırsam da acıyor ağrı oluyor.çok hassas elim kolum değse acıyor.normal mi acaba ....yaşayanlar yazabilir mi? şişlik ve ödem tamamen geçmiş değil tabi bu arada...

Benim sol kolum mememin kenarina her degdiginde sanki eklem yerimi biyere vurdugumdaki acinin aynisi oluyordu, kontrole gittigimde sordum normal zamanla gecer dendi. Gercekten oyle de oldu.. agrilarin gittikce azalacak yalniz agir filan kaldirma, kontrole her gittiginde implantarin kayip kaymadigini kontrol edecek doktorun =) gecmis olsun

çok güzel tarif etmişsin aynen eklem yerini vurduğundaki acı... ;) o kadar kolay mı kayıyor bunlar...belli bir süre sonra bu risk kalmaz sanırım.

Benimde 5. Gunu biri gogsume tas bastirio sanki birde kramp ağrısı gibi ani agrilar oluyo hareket ettikçe

O günlerde benimde öyle oldu, o zaman göğsüme dokunuca acımıyordu...sonra bahsettiğiniz ağrı ve kramplar geçip yerini göğse kolun bile deyse yada yürürken hafif sallıntıdan bile acımaya bıraktı. ama buda normalmiş geçecekmiş :)

Benimde 5. Gunu biri gogsume tas bastirio sanki birde kramp ağrısı gibi ani agrilar oluyo hareket ettikçe

O günlerde benimde öyle oldu, o zaman göğsüme dokunuca acımıyordu...sonra bahsettiğiniz ağrı ve kramplar geçip yerini göğse kolun bile deyse yada yürürken hafif sallıntıdan bile acımaya bıraktı. ama buda normalmiş geçecekmiş :)
Gecsin nolurr duymak rahatlatiyo bunlari:) birde sanki şiş ler ve patliycaklar gibi seninde oylemiydi ve bu baski hissi nezaman gecti

aynen... benim 13.günüm bugün biraz yumuşadı yanlar hafifledi biraz şişlik ama hala var ödem...hızlı iyileşiyorlar ama çokkkk kısa sürede hepsi geçecekmiş,bence en zor kısmını atlattık ...

Kolay kaymiyor elbette ama ağir kaldirmak, spor yapmak ve yüzmek gibi üst bölgeyi zorlayan seylerde kayma riski var. Bunlar 3 ay yasak, akliniza takilan herseyi doktorunuza sorun kizlar. Benim tam 3 ay oldu, 3 ay olduğunda iyi ki yaptirmisim diyeceksiniz =) ilk 1 ay sonrasi cok rahat. Ufak tefek agrilar illaki oluyor. Birde size tavsiyem mutlaka ama mutlaka ameliyat izini en aza indiren krem kullanmaniz :KK66:

ödem nasıl hızla iner bilmiyorum valla bekliyorum sadece şuan ...ama hiçç dokunamıyorum değdiğim zaman
canım acıyor...hatta birileri yanlışlık değcek ya da çarpcak diye aklım çıkıyor...ne kadar sürecek bu bilmiyorum.

Gercekten zor ismis.cok sabir gerektiriyor. Sag gousum daha acili sag elim uyusuyor antibiotikte bende yan etki yapiyor,sinirime dokunuyor.iyice panik oluyorum.Kizlar benden baska var mi boyle eli uyusan normal mi acaba.Birde ben hic kendimi yataklara atmadim
daha hastaneden ciktigim gun gezdim disardave her gun,acaba yanlis mi yaptim.Bir sorun cikacak diye cok korkuyorum.Yara iyilesmesi 2hafta,kaslarin iyilesmesi ne kadar sure aliyor?O kadar forum okudum yillarca bi anda hepsi aklimdan gitti.

Bencede sabir isi kesinlikle. Sen nasıl gezdin canım ben biraz gezince yoruluyorum hemen belim sirtim ağrıyo. 8. Gunum ve 1 haftada iyilesenlere imreniyorum. Yataktan kalkmak uyumak hepsi cok zor. Dik uyumaktan belim agridi artik. Ben de meraktayim nezaman gecer bu zorluklar.el uyusmasi yok ama elimk kolumu da tam kullanamıyorum cok az. Iki gogsumun arasida sismis ve mor. Sabirla bekliyorum iyilesmeyi ahh bi iyilessek canim ya. Sen kaçıncı gundesin

Bencede sabir isi kesinlikle. Sen nasıl gezdin canım ben biraz gezince yoruluyorum hemen belim sirtim ağrıyo. 8. Gunum ve 1 haftada iyilesenlere imreniyorum. Yataktan kalkmak uyumak hepsi cok zor. Dik uyumaktan belim agridi artik. Ben de meraktayim nezaman gecer bu zorluklar.el uyusmasi yok ama elimk kolumu da tam kullanamıyorum cok az. Iki gogsumun arasida sismis ve mor. Sabirla bekliyorum iyilesmeyi ahh bi iyilessek canim ya. Sen kaçıncı gundesin
Canim ben 5inci gun.evet dik uyuyorum.yan donmeyi okdr cok istiyorum ki.gezdim valla oyle yvas yavs bende yoruldum.ama yurumek deil beni konusmak daha cok yoruyor.nefesim kesiliyor.Ama ilk gun berbatti ayakta duramiyordum.parmaklarim tirnaklarim mos mordu.KOrktum kanim kalmadi diye :).el kol tam kulanamiyorum evt.yatmak kalkmak aci verici.canim bence yurumeye calis kan dolassin biraz.beklicez caresi yok

Back