ben protez için demiyorum cnm. burası doğal yolardan göğüs büyütme formu:)) doğal yöntemlerden bahsediyorumSeçeceğiniz protezin şekline göre şekil alır memeniz, zaten doktorunuz da yardımcı olacaktır size..
Ben bir an meme estetiği forumu sandım, kusura bakmayın.ben protez için demiyorum cnm. burası doğal yolardan göğüs büyütme formu:)) doğal yöntemlerden bahsediyorum
rica ederim ne demek. sen sanırım protez düşünüyorsunBen bir an meme estetiği forumu sandım, kusura bakmayın.
Ben 8 ay önce protez taktırdım, memnunum :)rica ederim ne demek. sen sanırım protez düşünüyorsun
sorması ayıp neden hala formdasın:))) yanlış anlama yardımcı olmak için de olabilir tabi ama ne bilim çözüm bulmuşken ve memnunken bi an merakıma yenik düştümBen 8 ay önce protez taktırdım, memnunum :)
Ben bu foruma 2009 yılında üye oldum ama meme için olmadım. O maceram 2014te başladı. Yani bu forum memeden iberet değil benim için :) Sadece bu konuyla ilgilenmiyorum ki.. Ameliyatımdan önce de vardı, sonra da olacak Kadınlar Kulübü..sorması ayıp neden hala formdasın:))) yanlış anlama yardımcı olmak için de olabilir tabi ama ne bilim çözüm bulmuşken ve memnunken bi an merakıma yenik düştüm
yok tabiki kesinlikle ... hani bu konuyu okuyup cvp verdiğiniz için sordum ki. emin olun samimi bir soruydu:))Ben bu foruma 2009 yılında üye oldum ama meme için olmadım. O maceram 2014te başladı. Yani bu forum memeden iberet değil benim için :) Sadece bu konuyla ilgilenmiyorum ki.. Ameliyatımdan önce de vardı, sonra da olacak Kadınlar Kulübü..
Meme estetiği ve bu forumu takibe aldığım için açılan her konu için bildirim geliyor. Ben de sizin konu açtığınızı görünce hangi bölümde açılmış diye bakmadan direkt cevap yazdım.yok tabiki kesinlikle ... hani bu konuyu okuyup cvp verdiğiniz için sordum ki. emin olun samimi bir soruydu:))
anladım :) kızmadın demiMeme estetiği ve bu forumu takibe aldığım için açılan her konu için bildirim geliyor. Ben de sizin konu açtığınızı görünce hangi bölümde açılmış diye bakmadan direkt cevap yazdım.
Yok canım kızılacak bir şey değil :)anladım :) kızmadın demi