Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri gögüs şekli hk

WAYMIS

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
330
53
37
arkadaşlar göğüs büyütme çalışmaları esnasında ilgimi bir şey oldu ve paylaşmak ve hatta sizlerin hem fikrini hem de durumunu öğrenmek istedim. sorum şudur ki göğüslerimizin üst kısmının dolgunluğunu sağlayabilir miyiz? yoksa herkesin mi göğsünün üst kısmı dolgun değil. resimlere bir bakar mısınız? yani büyütsek bile sadece alt kısmı mı büyür acaba. üstte doğru dolgunlaşma olmaz mı? yada buy konuda tecrübesi olan var mı?

ilk resimdeki gibi benim göğsümün şekli üstü düze yakın. altı yüksek.ki büyüme de aşağıdan oluyor yukarı aynı( ama ben ikinci şekil gibi olsun üstte dolgun olsun istiyorum. bunun için yapılacak bir şey yok mu dersiniz?

Seçeceğiniz protezin şekline göre şekil alır memeniz, zaten doktorunuz da yardımcı olacaktır size..

Seçeceğiniz protezin şekline göre şekil alır memeniz, zaten doktorunuz da yardımcı olacaktır size..
ben protez için demiyorum cnm. burası doğal yolardan göğüs büyütme formu:)) doğal yöntemlerden bahsediyorum

Ben 8 ay önce protez taktırdım, memnunum :)
sorması ayıp neden hala formdasın:))) yanlış anlama yardımcı olmak için de olabilir tabi ama ne bilim çözüm bulmuşken ve memnunken bi an merakıma yenik düştüm

sorması ayıp neden hala formdasın:))) yanlış anlama yardımcı olmak için de olabilir tabi ama ne bilim çözüm bulmuşken ve memnunken bi an merakıma yenik düştüm
Ben bu foruma 2009 yılında üye oldum ama meme için olmadım. O maceram 2014te başladı. Yani bu forum memeden iberet değil benim için :) Sadece bu konuyla ilgilenmiyorum ki.. Ameliyatımdan önce de vardı, sonra da olacak Kadınlar Kulübü..

yok tabiki kesinlikle ... hani bu konuyu okuyup cvp verdiğiniz için sordum ki. emin olun samimi bir soruydu:))

yok tabiki kesinlikle ... hani bu konuyu okuyup cvp verdiğiniz için sordum ki. emin olun samimi bir soruydu:))
Meme estetiği ve bu forumu takibe aldığım için açılan her konu için bildirim geliyor. Ben de sizin konu açtığınızı görünce hangi bölümde açılmış diye bakmadan direkt cevap yazdım.

Meme estetiği ve bu forumu takibe aldığım için açılan her konu için bildirim geliyor. Ben de sizin konu açtığınızı görünce hangi bölümde açılmış diye bakmadan direkt cevap yazdım.
anladım :) kızmadın demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…