Göğüs Sarkıklığı ve Asimetri sorunu olup Protez Ameliyatı olanlar!!!

Yokgibiyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
3.043
1.965
32
Arkadaşlar bir göğüsü büyük ve sarkık olup diğer göğsü küçücük kalmış olanlar var mı. Yani asimetri sorunu olupta protez koydurarak hem küçük göğsü büyük cc protez ile büyüten hemde sarkmış olan büyük göğüse küçük cc protez koydurarak sarklığı protezle toparlanıp düzelip iki göğüsü eşitlenen var mı? Nolur ameliyat tecrübelerinizi benimle paylaşın,güzel sonuçlar aldınız mı?Morale ihtiyacım var,sizleri bekliyorum:KK43::KK1::110:

Arkadaşlar bir göğüsü büyük ve sarkık olup diğer göğsü küçücük kalmış olanlar var mı. Yani asimetri sorunu olupta protez koydurarak hem küçük göğsü büyük cc protez ile büyüten hemde sarkmış olan büyük göğüse küçük cc protez koydurarak sarklığı protezle toparlanıp düzelip iki göğüsü eşitlenen var mı? Nolur ameliyat tecrübelerinizi benimle paylaşın,güzel sonuçlar aldınız mı?Morale ihtiyacım var,sizleri bekliyorum:KK43::KK1::110:
Benim sarkikti ve istedigim buyuklukte dgildi. Seni izledim fotolara bakabilirsim sevgiler

Her iki gogsume de lolipop teknigi diklstrme ve 290 cc protez konuldu canim buyuk olan mememden doku aldi dr
Anladım canım. Senin sarkma sorunu iki göğsünde de varmış o zaman. Benim sol göğsüm büyük ve haliyle sarkma var, sağ göğsüm küçük arada çok fark var asimetri fazla. Senin asimetri sorunun azdı galiba

İlk resminde sağ göğsün büyük sol göğsün baya küçük duruyo asimetrin fazla mıydı tatlım?? Ya da sol göğsün ilk resimde tişörtün içinde kaldığı için mi sağ göğsüne göre küçük gözüküyor?

İlk resminde sağ göğsün büyük sol göğsün baya küçük duruyo asimetrin fazla mıydı tatlım?? Ya da sol göğsün ilk resimde tişörtün içinde kaldığı için mi sağ göğsüne göre küçük gözüküyor?
Canim hangi resim bilmiyorum. Su anda hic asimetri yok bende. Resim eklersen yardmci olabilirim.

Y Yokgibiyim tatlım,foto eklesene.. Albüm ayarlarını izlediklerim yap sadece senin izlediğin kişiler görsün.
Canım aşırı derece asimetri farkı var ameliyat olmadan bırak buraya bu halimle fotoğraf koymayı kocama bile göstermiyom. Yemin ederim 1 senedir kocamın karşısına sütyensiz çıkamadım utancımdan. Ameliyattan sonra görcek kocam da.Beni de anla bugün yine 1 saati geçik ağladım

Meme sarkikligi icin tedavi yaptiran arkadaslar ne kadara yaptirdiniz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

beyazpapatya33 canim gecmis olsun bisey sorucam pahali bi islemmi bilgi verebilirsen cok sevinirim benimde iki göğüsumde sarkma var ki daha çocuğum bile yok. Olsa dahada cok sarkacak haliyle

beyazpapatya33 canim gecmis olsun bisey sorucam pahali bi islemmi bilgi verebilirsen cok sevinirim benimde iki göğüsumde sarkma var ki daha çocuğum bile yok. Olsa dahada cok sarkacak haliyle
O zaman cocuklarini dogur oyle yap derim :) cunku emzirme de sknti yasanablr sonucta gogus ucunun yeri degistrliyor bir suru doku zarar gormus oluyor. Evet pahali bir islem ama deger

beyazpapatya33 insallah canim allah onlarida nasip eder hayırlısıyla, merak ediyorum herkesin yaptirabilecegi maliyette bisey mi sizin ne kadara mâl oldu tedaviniz ogrenebilir miyim sizin için bir mahsuru yoksa.

X