• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Göğüs pompası tavsiyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben lansinoh manuel kullaniyorum ve siddetle tavsiye ederim cok memnunum. Aventin elektriklisini de kullandim ama yavas yavaass sagmasi omrumu tuketti. Ben lansinohla iki fisfista işimi hallediyorum.

ben de medela iyi diye duydum. başka yorum yapabilecek anneler var mı :anne:

Lansinoh 2 li elektrikli tavsiye ederim.ben faydasını gördüm.bide lansinoh göğüs kreminide.emzirirken göğüsler yara oluyor ilk zamanlarda.krem çok çabuk toparliyor.aklında olsun canım :KK66:

Lansinoh manuel kullandım. çok da memnun kaldım tavsiye ederım:KK9::KK9::KK9:

ben ilk doğumumda medela kullanmıştım doğumumun ilk haftasında kullanmaya başladım başlarda memnundum ancak bir kaç ay sonra göğüslerimi acayip yara yapmaya başladı çok feci şekilde dayanılmaz oluyordu bazen. sonra yorumlara baktım medelanın böyle bir yan etkisi varmış şimdi ikinci bebeğim olacak lansinoh çift pompalı düşünüyorum eltim kullandı çok memnun kalmış yarada yapmamış çok hızlı sağıyormuş.

göğüs pompası mutlaka lazım olan bi şey mi? eğer öyleyse alınacaklar listeme ekliyim her anne kullanıyo mu mutlaka??

Bende medela kullanmistim sutum cok azdi pompa sutu bike cogaltti kisa zamanda

Bnce gerekli bi urun
Biz uc arkadas philips avent elektrikli gogus pompasi kullandik..hic sorun yasamadik cok sukur,bn hala kullaniyorum

İki önce bebeğimiz oldu, sütüm gelmediği için bebek iki emiyor sonra bırakıyor. Ben hangi makineyi alsam karar veremedim. %80 Ameda'yı tavsiye ediyor.

İki önce bebeğimiz oldu, sütüm gelmediği için bebek iki emiyor sonra bırakıyor. Ben hangi makineyi alsam karar veremedim. %80 Ameda'yı tavsiye ediyor.
Amedayi ilk kez duydum
Philips elektrikli pompadan memnun kaldım

internetteki yorumlara göre medela ve lansinoh tavsiye ediliyor. ama şikayet var.com a bakıldığında ikisinden de şekayetler var sonuçta elektronik alet arıza olabilir fakat şikayetlere lansinoh dönüş yaparken medela umursamamış bile. o yüzden lansinoh bana daha güven verdi..

tavsiyesi olan var mı?

Almışken iyi birsey alayım diyorum.. bi kere alınacak sonuçta. Çevremde pek kullananda yok.
İyi bişey diyosan ameda var hastane tipi ğreten firma ev için üretiyo piyasadakilere göre pahalı ama okuduğum yorumlar ameda lactaline çok iy diyo ben onu alıcam gibi sen de bi araştır derim

göğüs pompası alırken öncelikli nerde kullanmak istediğiniz önemli, çünkü usb den çalışan modelleri ve elle pompalama yapılan modelleri mevcut. Elle olan modelleri pompalama yaparken göğüsten ayrıldığı için sıkıntılı oluyor ence, bu sebeple elektronik olan modelleri kullanmanızı öneriyorum.

Sektörde en bilindik 2 marka benim bildiğim kadarıyla Philips Avent ve Mamajoo, ablam için Mamajoo almıştık o zamanlar çok duymasam da sonradan bu alanda çok önemli bir marka olduğu öğrendim. Avent markası Philips in ürünü olduğundan tabi ki kalitesine diyecek söz yok ama fiyatı Mamajoo ya göre biraz pahalı, bence Mamajo da işinizi görebilir. Yedek süt saklama kabı olan vb. bir çok modeli bulunuyor iki markanın da inceleyip buna göre karar verebilirsiniz. Aşağıda Philips Avent ve Mamajoo nun elektronik modellerinden örnekler bulunuyor. Diğer modellerini de internetten araştırabilirsiniz.

Konu açılalı çok olmuş ama eğer taşıma konusunda sıkıntı yaşamayacaksanız kesinlikle hastane tipi pompa kiralayın. En iyi verimi onlardan alırsınız çünkü :)

Back
X