Doğuma Hazırlık Göğüs pompası tavsiyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

btloz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
54
11
38
Arkadaşlar 38 haftalik hamileyim ve göğüs pompası almaya karar verdim. Çok acil tavsiyelerinizi bekliyorum. Elektrikli düşünüyorum. Ne almalıyım?

Medelanin tavsiye edebilirim canim.Ikinci dogumumda benimde acil ihtiyacim olmustu ve bu marka imdadima yetisti.oncesinde elle kullanilan bisey almistim ama keske almasaymisim.sana da tavsiyem elektrikliden sasma.
Arkadaşlar 38 haftalik hamileyim ve göğüs pompası almaya karar verdim. Çok acil tavsiyelerinizi bekliyorum. Elektrikli düşünüyorum. Ne almalıyım?

Medella çok ses yapıyor diyorlar doğru mu peki?
Evet biraz ses yapiyor ama baska bi odada sagma isini yaparsaniz,ses baska odaya gidecek kadar guclu degil.bence sesi de motorunun gucunu gosteriyor.sessiz ve ise yaramayandansa sesi olup isimi gorecek biseyi tercih ederdim ben acikcasi☺daha once bu konuyu internetten arastirmis biri olarak da soyluyorum,cogu kullanici medela diyor.

Tamam çok teşekkür ederim. Günlerdir medella avent ve lansinoh arasında gidip geliyorum. Bir türlü karar vermemiştim.

rica ederim:)lansinohu pek kimse tavsiye etmiyor,avent de medelanin ayari bisey diyorlar ama satici kiz ben ikisinden medelayi tavsiye ederim demisti.hakli da cikmisti:)Bir kac kez kullandim bende sadece,sonrasinda ihtiyacim kalmadi.Sizde insallah cabucak emzirirsiniz:)

İnşallah.. Aslında doğumdan sonra ihtiyaca göre alacaktım ama biraz gözümü korkuttular.. bende almaya karar verdim

SCF332_01-IMS-tr_TR.webp

ben bundan cok memnunum

İnşallah.. Aslında doğumdan sonra ihtiyaca göre alacaktım ama biraz gözümü korkuttular.. bende almaya karar verdim
Benim ilk gebeliğim ama doğumdan sonra çok süt geliyomuş sağmak rahatlatıyomuş yoksa ateş ve ağrı yapıyormuş şahit oldum bende

Almışken iyi birsey alayım diyorum.. bi kere alınacak sonuçta. Çevremde pek kullananda yok.

Yok canim bir kez alinmiyor,ben 3. de medelayi bulabildim.ilk bebegimde chicconun manueli vardi ve onun yuzunden ben sutum yok saniyordum,cunku sagamiyordu.emziremedim kizimi 4 aydan baska.ama ikincide sutum oldugu bariz belliydi ve bebegim kuvozde oldugu icin sut sagmam gerekti.yine hastanenin soyledigi bi manuel aldim ama o da ise yaramadi ve artik canima tak edince gozumu karartip medelayi aldim.Bilsem ki 3. bebegi istemiycem coktan gonderirdim canim sana.4-5 kez anca kullanmisimdir

Yok canim bir kez alinmiyor,ben 3. de medelayi bulabildim.ilk bebegimde chicconun manueli vardi ve onun yuzunden ben sutum yok saniyordum,cunku sagamiyordu.emziremedim kizimi 4 aydan baska.ama ikincide sutum oldugu bariz belliydi ve bebegim kuvozde oldugu icin sut sagmam gerekti.yine hastanenin soyledigi bi manuel aldim ama o da ise yaramadi ve artik canima tak edince gozumu karartip medelayi aldim.Bilsem ki 3. bebegi istemiycem coktan gonderirdim canim sana.4-5 kez anca kullanmisimdir
Canım medela tekli mi acaba

Eger alirsan yikadiktan sonra parcalari ayri ayri kurut ki iyi performans alirsin diye bi tavsiyem olacakti:)Arasina su kacinca vakumlama dusuk oluyor ve bu da acil anlarda fena sinir ediyor insani:)
Teşekkür ederim alırsam aklımda bulunsun

Back
X