Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar 38 haftalik hamileyim ve göğüs pompası almaya karar verdim. Çok acil tavsiyelerinizi bekliyorum. Elektrikli düşünüyorum. Ne almalıyım?
Evet biraz ses yapiyor ama baska bi odada sagma isini yaparsaniz,ses baska odaya gidecek kadar guclu degil.bence sesi de motorunun gucunu gosteriyor.sessiz ve ise yaramayandansa sesi olup isimi gorecek biseyi tercih ederdim ben acikcasi☺daha once bu konuyu internetten arastirmis biri olarak da soyluyorum,cogu kullanici medela diyor.Medella çok ses yapıyor diyorlar doğru mu peki?
Benim ilk gebeliğim ama doğumdan sonra çok süt geliyomuş sağmak rahatlatıyomuş yoksa ateş ve ağrı yapıyormuş şahit oldum bendeİnşallah.. Aslında doğumdan sonra ihtiyaca göre alacaktım ama biraz gözümü korkuttular.. bende almaya karar verdim
Canım medela tekli mi acabaYok canim bir kez alinmiyor,ben 3. de medelayi bulabildim.ilk bebegimde chicconun manueli vardi ve onun yuzunden ben sutum yok saniyordum,cunku sagamiyordu.emziremedim kizimi 4 aydan baska.ama ikincide sutum oldugu bariz belliydi ve bebegim kuvozde oldugu icin sut sagmam gerekti.yine hastanenin soyledigi bi manuel aldim ama o da ise yaramadi ve artik canima tak edince gozumu karartip medelayi aldim.Bilsem ki 3. bebegi istemiycem coktan gonderirdim canim sana.4-5 kez anca kullanmisimdir
evet canim tek gogus icindi benimki...Canım medela tekli mi acaba
Swing ve minisi var acaba hangisi canımevet canim tek gogus icindi benimki...
hatirlamiyordum,simdi baktim miniymis.almayi dusunuyor musun?Swing ve minisi var acaba hangisi canım
Yok manuel aldım gerekirse alcam.hatirlamiyordum,simdi baktim miniymis.almayi dusunuyor musun?
Eger alirsan yikadiktan sonra parcalari ayri ayri kurut ki iyi performans alirsin diye bi tavsiyem olacakti:)Arasina su kacinca vakumlama dusuk oluyor ve bu da acil anlarda fena sinir ediyor insani:)Yok manuel aldım gerekirse alcam.
Teşekkür ederim alırsam aklımda bulunsunEger alirsan yikadiktan sonra parcalari ayri ayri kurut ki iyi performans alirsin diye bi tavsiyem olacakti:)Arasina su kacinca vakumlama dusuk oluyor ve bu da acil anlarda fena sinir ediyor insani:)