Doğuma Hazırlık Göğüs Pompası Manuel mi Elektirkli Pilli mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mad_sad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
1.047
5
66
İstanbul
sevgili anneler yakın bir zamanda bende meleğimi Allah nasip ederse kucagıma alıcam doğum hazırlıkları için ihtiyaçlarımı tamamlıyorum, manuel gögüs pompası mı? elektirikli gögüs pompası mı tercih etmeliyim sizce? beni tecrübelerinize göre yönlendirebilir misiniz? hepinize çok teşekkür ederim, bebişi olanlar gül güle büyütsün, bebek isteyenlere Rabbim en yakın zamanda bu duyguyu tattırsın inşAllah:)

manuel almıstım hıc mennun kalmadım..
elektırıklı kullanan arkadasım mennun oldugunu soylemıstı

chicco nun manueli dönbaby die bi markanında elektriklisi var ben 2sinide kullanamadım beceremiyorum sanırım anlamadım bebeğim 2 aylık 1 sefer süt sağamadım sütüm çokta yok acaba ondan mı bilmiyorum bebeğim emiyo beni gerek kalmadı pompaya bence doğumdan sonra ihtiyacın olursa al ben bi dünya para ödedim hiç kullanamadım

chicco nun manueli dönbaby die bi markanında elektriklisi var ben 2sinide kullanamadım beceremiyorum sanırım anlamadım bebeğim 2 aylık 1 sefer süt sağamadım sütüm çokta yok acaba ondan mı bilmiyorum bebeğim emiyo beni gerek kalmadı pompaya bence doğumdan sonra ihtiyacın olursa al ben bi dünya para ödedim hiç kullanamadım

çok saol canım bilgilendirme için, ben çalışmayan bir anne olucam, ama bebegimi anneme falan bıraktıgım zaman bebeişimin sütü sağıp bırakmak istiyorum birkça saat ben yokken idare edebilsin kuzum,gerçekten fiyat farkı inanılmaz manueller elektirkli arasında bu beni düşündürüyor:( bhastane çantasına koyulması gerekiyor deniyor baya karrasız kaldım:(

canım ben dogumdan once aldım manuellerden
gerektıde cunku tutamadı yavrum memeyı
manuelle cekıp memenın ucunu cıkarıp ıyıce memeyı agzına dayadım sonra:52:
calısan bı bayansın sana sart o zaman her halukarda
dedıgım gıbı manuel den pek mennun kalmadım ben

taksıtle fılan alırsın artık napcan hayatım

ha bıde kiralayanlar var sanırım bıde kiralamaya bak canım
burda kiralayan arkadaslar görmüştüm

tercih yine tabiki senindir ama emin ol bugünki aklım olsa almam zaten bebeğin seni emmeye calısacak o çektikçe sütün gelecek olumlu düşün sütüm olcak die eğer bakarsınız ihtiyaç olursa alırsınız allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

bence çalışan anneseysen elektrikli çalışmıyorsan da manuel işini görür bn chicco'nun manuelini almıştım ancak işe başlayacağım için medelanın elektrikli pillisini aldım daha sonra...

Bende chicco manuel almıştım. Ama fazla ücretsiz izin kullanamayacağım malesef. Bebeğim 5 aylık falan olunca işe başlamak zorundayım. Ek gıdaya bile geçememiş olabilirz, işe başladığımda. Şimdi boşuna mı aldım onu? Manuel bile çok ucuz birşey değil. Artık onu doğum yapacak 2 arkadaşım var onlardan birine hediye edeyim bari.

Bende chicco manuel almıştım. Ama fazla ücretsiz izin kullanamayacağım malesef. Bebeğim 5 aylık falan olunca işe başlamak zorundayım. Ek gıdaya bile geçememiş olabilirz, işe başladığımda. Şimdi boşuna mı aldım onu? Manuel bile çok ucuz birşey değil. Artık onu doğum yapacak 2 arkadaşım var onlardan birine hediye edeyim bari.

manuel kullanım olarak çok vakit alıyor sanırım:( bende pek bilek kuvveti yok, bebeğiniz hayırlı olsun bu arada güle güle büyütn annesi, Allah hayırlı evlat nasip etsin

Bence de kesinlikle elektrikli olani.
Ben Medela'ninkisini kullaniyorum; memnunum.
Ama kesinlikle dogumdan sonra alin. Belki de ihtiyac olmayabilir. Ama hamilelik sirasinda modele kara verin. Sonra ihtiyac olursa, esiniz gider aliverir.

Bu arada ankarada medelanın satış mağazası varmış ykm nin orada, arkadaşım fiyatlarına daha uygun dedi.

Back