tesekkur ederim cevap icin ama tecrubeli arkadaşlardan yine de fikir isterimBence tek alin yeterli eger sutunuz varsa hayli hayli yeterli olacaktir ben hic kullanmadim o yüzden marka bilmiyorum ama sutunuz olunca gerek duyulmuyor bence dogumu bekleyin almak için
avent hic aklimda yoktu ama memnun kalan cok yine kafam karisti o da iyi sut cikariyormus sanirim bilemedim simdiPhilips avent kullandım kuzum çok memnun kaldım
hatta kutusuna tekrar kaldırdım kız kardeşim de belki kullanmak ister diye
Ben de tam aksine aventten hiç ama hiç memnun kalmadım.... Kesinlikle ameda yı tercih edin derim, hastane tipine çok yakın, çekim gücü şahane.avent hic aklimda yoktu ama memnun kalan cok yine kafam karisti o da iyi sut cikariyormus sanirim bilemedim simdi
Ben lansinoh tekli elektrikli kullandım.memnundum bana yetti.ama sizin ikiz olacakmış bu işin Piri medelaArkadaslar merhaba göğüs pompasi konusunda o kadar kararsiz kaldim ki tecrubeli anneler bana yardim edinn lutfenmedela swing mi lansinoh mu yoksa ameda mi sizce hangisini almaliyim.bir de ikiz bebek bekliyoruz sizce cift baslikli sağma mi almaliyim yoksa tek işimi görür mu cooook kararsiziim arastirirken iyice kafam karisti benim artikk
evet galiba medela alacağım bakalım neler olacakBen lansinoh tekli elektrikli kullandım.memnundum bana yetti.ama sizin ikiz olacakmış bu işin Piri medela