1-nomm nomm yazan hamile body ( LC Waikiki S beden-üzerinde bikaç leke var.çok da belli olmuyo,ben dışarda giymiştim,en kötüsü evde giyebilirsiniz. 3 tl )
2-bordo hamile pantolon ( LC Waikiki 36-K beden, İspanyol paça - 7,5 tl )
3-hamile taytı ( Malabadi marka,elimde bir siyah S beden,bir kahverengi M beden, birde S beden kapri tayt var,inanılmaz rahat-uzun olanlar 4 tl kapri tayt 3 lira )
4-gri renkli hamile pantolon (36 beden spor tarzda, paçalarında ip var istenirse büzülüyor- 10 tl )
5-gri resimli hamile body (defacto marka M beden ama dar kalıp, S beden giyene olur- 3 tl )
6-siyah resimli ve yazılı hamile body( defacto S beden ama vücuda yapışmıyor,dökümlü duruyor.üstünde şişman değilim sadece hamileyim yazıyor,benim en sevdiğim body. kalçayı kapatıyor.altına tayt birde çizme süper oluyor. tabi pantolonlada olur. 10 tl )
7-renkli kareli hamile gömlek(defacto marka S beden,çok rahat,kolları uzun ama istenirse kıvrılabiliyor. 10 tl )
8-uçuk pembe kuşlu lohusa pijaması (tuba marka S beden, önden rahat emzirmek için kolay açılan düğmeleri var , penyesi yumuşacık kaliteli,beli lastikli- 25 tl )
9-gül kurusu renkli üstünde 3 bebek ve suprize yazan kapri pijama(cicikom marka,belden ayarlamalı,çok kaliteli, ince, tiril tiril derler ya öyle.25 tl)
10-denizci lacivert-beyaz kapri takım( bu hamile ürünü değil.ben lohusalıkta giymek için aldım.beli lastikli ama ayar yok,çok spor-25 tl)