Bebek İkinci El Göğüs pompası,dönence,biberon ısıtıcı,babasling,hamile kıyafetleri ve dahası burada

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozyol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar elimdeki hamile kıyafetlerinin fotoğraflarını yüklüyorum.
.bendeki kıyafetlerin çoğu hamile koleksiyonlarından.
ben 50 kiloda hamile kaldım ve 64 de doğum yaptım.kıyafetleri bu şekilde değerlendirebilirsiniz.
yani hamilelik öncesi S ve 36 bedenseniz ve aşırı kilo almadıysanız bu kıyafetler size olur.
noom nomm yazan body de bikaç leke var.ilk fotoda görünüyor.
ayrıca fotoların bazıları yan ve bazıları karışık sıralanmış kusura bakmayın

1-nomm nomm yazan hamile body ( LC Waikiki S beden-üzerinde bikaç leke var.çok da belli olmuyo,ben dışarda giymiştim,en kötüsü evde giyebilirsiniz. 3 tl )
2-bordo hamile pantolon ( LC Waikiki 36-K beden, İspanyol paça - 7,5 tl )
3-hamile taytı ( Malabadi marka,elimde bir siyah S beden,bir kahverengi M beden, birde S beden kapri tayt var,inanılmaz rahat-uzun olanlar 4 tl kapri tayt 3 lira )
4-gri renkli hamile pantolon (36 beden spor tarzda, paçalarında ip var istenirse büzülüyor- 10 tl )
5-gri resimli hamile body (defacto marka M beden ama dar kalıp, S beden giyene olur- 3 tl )
6-siyah resimli ve yazılı hamile body( defacto S beden ama vücuda yapışmıyor,dökümlü duruyor.üstünde şişman değilim sadece hamileyim yazıyor,benim en sevdiğim body. kalçayı kapatıyor.altına tayt birde çizme süper oluyor. tabi pantolonlada olur. 10 tl )
7-renkli kareli hamile gömlek(defacto marka S beden,çok rahat,kolları uzun ama istenirse kıvrılabiliyor. 10 tl )
8-uçuk pembe kuşlu lohusa pijaması (tuba marka S beden, önden rahat emzirmek için kolay açılan düğmeleri var , penyesi yumuşacık kaliteli,beli lastikli- 25 tl )
9-gül kurusu renkli üstünde 3 bebek ve suprize yazan kapri pijama(cicikom marka,belden ayarlamalı,çok kaliteli, ince, tiril tiril derler ya öyle.25 tl)
10-denizci lacivert-beyaz kapri takım( bu hamile ürünü değil.ben lohusalıkta giymek için aldım.beli lastikli ama ayar yok,çok spor-25 tl)

arkadaşlar elimdeki bir kaç bebek kıyafetini yüklüyorum.aynı zamanda 1 tane yüklemeyi unuttuğum hamile body var.

kot elbise ( panço marka-3/6 ay 5 tl)
sarı kadife elbise-gömlek ( panço marka-ister elbise ister gömlek olarak kullanılıyor,sarı çiçeği çok az sökük, 3/6 ay 5 tl )
uyku tulumu ( LC Waikiki 3/6 ay 5 tl )
saten ayakkabı ( funny baby, hiç kullanılmadı,sıfır 3 tl )
beyaz hamile body ( LC Waikiki- S beden- ister atlet niyetine ister body, ister üzerine hırka ceket çok şık oluyor-3 tl )

arkadaşlar ,
philips avent elektrikli süt sağma makinesi ve lansonih süt saklama poşeti satılmıştır.

diğer ürünler hala satıştadır.

Merhaba ben chicconun biberon ısıtısı hakkında bir kaç soru sormak istiyorum. Bu ürün kaç dakikada sütü ısıtıyor? Bir kaç kez kullandım demişsiniz. Memnun mu kalmadınız yoksa ihtiyacınız mı olmadı. Garantisi ne durumda? Son olarakta her biberon ve mama kapları için uygun mudur? internette bakındım fakat ürün hakkında detaylı bir bilgiye ulaşamadım çok araştırma yapacak vaktim de yok. Sorularıma en kısa zamanda yanıtlarsanız sevinirim. İhtiyacım var çok.

ben donenceye talibim hangi ildesiniz birde sıkıntısı yoktur değilmi mail adresi verseniz bir görüşsek yada face tel

Son düzenleme:
sevgili anurmerve,
mesajını aldım ancak özel msj hakkım yok. mail adresine yazdım.ordan yazışabiliriz.

sevgili babypink,

sorularına cevap vermeye çalışayım.ben bu ürünü eylül ayında kullanmaya başladım.kutusunu atmışım.garantisini bulamadım. kendi sütümü bikaç gün bunda ısıtıp o şekilde kullandım.sonra birden sütüm kesilince mamaya başladım. mamayıda kettleda kaynamış sudan yapıyordum. o yüzden bu ürünü kaldırdım. bu ısıtıcının çoklu seçenekleri var.ben tek seçenekte kullandım. en kısa 3 dk da ısıtıyor. en az 150 ml seçeneğinde kullandım.3 dk sonra aldığımda çok sıcak oluyordu. sonradan anladım ki en az 150 ml seçeneğindeydi ve benim koyduğum süt 60 ml bazen en fazla 100 ml oluyordu. eğer 150 ml den az süt ısıtacaksan 3 dk beklemeden çıkarmak gerekiyor. 1-2 dk da bebeğin içebileceği sıcaklığa geliyor.
senin soruların üzerine bugün biraz daha ısıtıcıyı kurcaladım. daha net cevap vermek için. özelliklerini yazayım.

- zaman ayarı var. o anda değilde daha sonra kullanacaksan zamanını seçebliyorsun.15 dk-30 dk-45 dk-60 dk. bu seçeneklerden birini seçtiğinde istediğin zamanda süt hazır oluyor.

-süt miktar seçeneği var. 150 ml-250 ml-330 ml.

-ayrıca oda sıcaklığı-buzdolabı-derin dondurucu seçeneği var.oda sıcaklığında 150 ml sütü 3 dk da oda sıcaklığında 250 ml sütü 4 dk da,oda sacaklığında 330 ml sütü 5 dk da ısıtıyor.buzdolabındaki 150 ml sütü 5dk da,buzdolabında 250 ml sütü 6 dk da , buzdolabında 330 ml sütü 8 dk da ısıtıyor.dondurucudan çıkardığın 150 ml sütü 13 dk da,dondurucudaki 250 ml sütü 18 dk,dondurucudaki 330 ml sütü 24 dk da hazırlıyor.eğer sütün 150 ml den daha az ise daha erken çıkarırsın.

-dakikaları ve kalan süreyi ekranda gösteriyor.

-zaman bitip hazır olduğunda bip bip sesiyle uyarıyor.

-sıcaklığını 5 saate kadar koruyor.(denemedim,öle yazıyor dilersen deneyebilirim)

-bütün biberonlara uygun.içi geniş.rahatlıkla hazır kavanoz mamallarını yada o kavanoz büyüklüğünde hazırladığın çorba vs. şeyleride ısıtabilirsin.

umarım sorularına detaylı cevap verebilmişimdir.kutusu ve garantisi olmasada emin ol sıfır ayarında bir ürün.sıfırı çok çok pahalı. başka soracağın bir şey olursa zevkle cevaplarım.

selam kargo sizden mi acaba bu ürünü begendim bide kapıda ödeme yapabiliyo muyuz?

tulumun aynısının battaniyesi var bende o yüzden almak istiyorum

Eklentiler

• $2014-01-03 15.17.56.jpg
    4,6 KB · Görüntüleme: 72
sevgili haksever,
fiyatı zaten 5 tl, çok ucuz. kargosunuda ben ödersem satmamın bi anlamı kalmıcak. ayrıca maalesef kapıda ödeme yok. başka sorun olursa zevkle cevaplarım.

sevgili haksever,
fiyatı zaten 5 tl, çok ucuz. kargosunuda ben ödersem satmamın bi anlamı kalmıcak. ayrıca maalesef kapıda ödeme yok. başka sorun olursa zevkle cevaplarım.

yok gömleğide alcaktımda ondan sormuştum korgoyu :) kapıda ödeme yoksa alamam çünkü eşim yollarda şöför bende çıkamıyorum dışarı çok bide benim bebek şubat sonuna dogru dogcak 3 -6 ay arası haziran temmuz agustos olcak o yüzden uymucak zaten teşekkürler hayırlı satışlar

Merhaba,
Taytlar satılmadıysa almak istiyorum. Bu sitede alışveriş nasıl oluyor bilmiyorum, ödeme nasıl yapılıyor. bilgi verebilirseniz sevinirim.

sevgili Zeynepgudu,

hamile taytları duruyor, satılmadı. ben burdan birkaç tane satış yaptım. şu şekilde oluyor.ben sana iban no veriyorum.sen parayı yatırıyorsun.bende istediğin kargoyla ürünleri gönderiyorum.kargo alıcıya ait. en uygun kargo ücreti ptt kargo.

başka sormak istediğin bir şey olursa cevaplarım.

Tekrar marhaba, uzun ve kısa siyah taytları almak istiyorum. ptt kargo benim için uygun. iban numarasını yollamanız için mail adresim falan gerekiyor mu?

merhaba ,
evet mail adresini yazarsan ordan iban no ve diğer detayları görüşürüz.

Özyol guvenilir bi satıcı.çok ilgili. kendisinden ürün aldım.sorunsuz geldi ürün burdan da yazayım Teşekkürler. İyi satışlar

sevgili anurmerve, düşüncelerin için çok çok teşekkür ederim. tekrar iyi günlerde kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…