Bebek İkinci El Göğüs pompası,dönence,biberon ısıtıcı,babasling,hamile kıyafetleri ve dahası burada

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozyol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozyol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
80
1
96
İzmir
Arkadaşlar elimdeki ürünlerin bazılarını kullandım, bazılarını çok az yada sıfır ürünler var.herkese göre bişey var.

- Philips Avent elektrikli süt sağma makinesi (3 ay kullandım)

- Philips Avent Manuel süt sağma makinesi (1 hafta kullandım)

- Chicco dijital biberon ısıtıcı/ step up ( hediye geldi, bikaç kere kullandım)

-Babasling taşıyıcı ( çok beğenerek araştırarak aldım ama maalesef bebeğim içinde olmayı bir türlü sevmedi)

- lansinoh marka süt saklama poşeti 25' li ( hiç açılmadı,sıfır)

-lansinoh göğüs pedi 60' lı (2 kutu var. 1 tanesi hiç açılmadı,sıfır. diğerinin kutusundan 9 tane kullanıldı ama pedler ayrı ayrı poşette o yüzden hijyen açısından sıkıntı olmaz)

- Ayrıca elimde hamile kıyafetleride mevcut.gömlekler,pantolonlar,t-shirt, hamile taytı vs.

istediklerinizin fotoğraflarını koyabilirim.

dönenceyi yazmayı unutmuşum.
_Tiny Love park yatak dönencesi ( 30 dakika boyunca müzik çalıyor,istenirse müzik kapatılıp sadece dönmeside sağlanıyor,6 ay kullandım)

eminebv canım face kullanmıyorum.bugün bütün ürünlerin fotoğraflarını koyacağım.ama ayrıca senin mail adresine detayları atarım.

Babasling taşıyıcı ve biberon ısıtıcısının fiyatını öğrenebilirmiyim,almayı düşünüyorum

Özelden mesaj yazan arkadaşlar,
bugün bütün foto ve fiyat bilgisini yükleyeceğim. epey ürün olduğu için bikaç saate inş. yükleyeceğim. özel msj hakkım yok bu yüzden size cevap yazamıyorum. özellikle istediğiniz ürünü belirtirseniz fiyatını burdan yazayım .

sevgili dunyaaa,

babasling taşıyıcı 60 tl ( emin ol hiç kullanmadım, . büyük zevkle aldım çokda beğendim.sadece evde bikaç kere denedim ama bebeğim içinde durmak istemedi ,kendi kutusuyla yollayacağım. kısacası sıfır ürün)

chicco dijital biberon ısıtıcı 60 tl ( hediye geldi. bikaç kere kullandım açıkçası ama kendi kutusunu atmışım,)

bu ürünlerin fiyatlarını ve özelliklerini araştır istersen internetten, gayet uygun fiyat söledim. dediğim gibi fotolar hazır değil, bugün koyacağım. eğer ilgilenirsem bu 2 ürünü sana ayırabilirim.

sevgili bambinam,

özel msj hakkım yok , o yüzden burdan cevap yazıyorum

tiny love park yatak dönencesi 25 tl

sevgili bambinam,

fotoğrafları çektim ekleyecektim ancak pc ye aktarmada bi sorun oldu. akşam eşim gelsin o yardımcı olcak

yani en kısa zamanda ekliycem

$2014-01-02 12.26.47.jpg $2014-01-02 12.28.06.jpg $2014-01-02 12.56.44.jpg $2014-01-02 13.38.01.jpg $2014-01-02 13.42.46.jpg $2014-01-02 13.41.46.jpg $2014-01-02 13.39.52.jpg $2014-01-02 13.49.16.jpg $2014-01-02 13.44.55.jpg $2014-01-02 13.49.57.jpg $2014-01-02 14.16.51.jpg $2014-01-02 14.09.39.jpg $2014-01-02 14.07.05.jpg $2014-01-02 13.53.39.jpg $2014-01-02 13.54.22.jpg $2014-01-02 13.55.12.jpg $2014-01-02 13.57.33.jpg $2014-01-02 13.56.43.jpg $2014-01-02 13.57.08.jpg

sevgili emelbaha,
özelden msj atmışsın ama benim özel msj hakkım yok maalesef.mail adresini yazarsan pompayla ilgili sorduklarına daha detaylı cevaplarım.

diğer sayfada bazılarını yazmıştım ama haklısınız gene yazayım

Tiny Love park yatak dönence ( 25 tl )

babasling taşıyıcı ( 60 tl )

chicco dijital biberon ısıtıcı/step up ( 60 tl )

philips avent elektrikli göğüs pompası ( 80 tl )

lansinoh süt saklama poşeti 25 li (10 tl )

lansinoh göğüs pedi 60 lı ( elimde 2 tane var. 1 tanesi hiç açılmadı,diğerinden 9 tane kullandım ama her ped ayrı poşette o yüzden hijyen sorunu olmaz. 2 paketi 15 lira )

Pompaya ve sut saklama posetlerine ihtiyacim olacak elektrikli olan. Ne zaman alındı acaba? Avent için iyi diyorlar siz memnun muydunuz?

Son düzenleme:
sevgili amonra,

pompayı haziran ayında almıştım. fiyatını özellikle uygun yaptım.çünkü ben bu ürünü 3 ay kullandım.her ne kadar sürekli kaynatıp nuk biberon temizleyicisiyle temizlesemde anne sütünün yağlı olmasından dolayı renginde biraz solma oldu ama kir değil solma.bu yüzden sıfırmış gibi yüksek fiyat isteyemezdim. memnun kalmama gelince inanılmaz memnun kaldım.sorunlu bir lohusalık geçirdim bu yüzden bikaç pompa deneyimim oldu. bunda acı falan olmadı en güzel yanıda bu bence.benden almasan bile bu markayı almanı tavsiye ederim. ama tabiki her ürünün memnun olanıda da var olmayanıda.

sevgili amonra,

pompayı haziran ayında almıştım. fiyatını özellikle uygun yaptım.çünkü ben bu ürünü 3 ay kullandım.her ne kadar sürekli kaynatıp nuk biberon temizleyicisiyle temizlesemde anne sütünün yağlı olmasından dolayı renginde biraz solma oldu ama kir değil solma.bu yüzden sıfırmış gibi yüksek fiyat isteyemezdim. memnun kalmama gelince inanılmaz memnun kaldım.sorunlu bir lohusalık geçirdim bu yüzden bikaç pompa deneyimim oldu. bunda acı falan olmadı en güzel yanıda bu bence.benden almasan bile bu markayı almanı tavsiye ederim. ama tabiki her ürünün memnun olanıda da var olmayanıda.

Teşekkür ederim
Ozel mesajla yazdim sana. Bu pompa hem manuel hem otomatik kullanilanlardan sanirim değil mi?

Son düzenleme:
Amonra özel mesajını aldım ancak benim özel msj hakkım yok.eğer mail adresini yazarsan ben sana ordan mail atayım

hamile kıyafetlerini soran arkadaşlar var. inş. bugün fotoğraflarını çekip yükliycem.
özellikle 36-S beden giyenler kaçırmasın

Back