TeraziBurcuu Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2023 936 365 32 16 Temmuz 2024 Konu Sahibi TeraziBurcuu #1 Kızlar manuel göğüs pompası aldım daha doğum yapmadım bi denemek istedim niye deniyorsam deneyince göğsümden bi damla sarı su geldi hemen bıraktım ama çok korktum içim içimi yiyo şimdi bişey olmaz dimi
Kızlar manuel göğüs pompası aldım daha doğum yapmadım bi denemek istedim niye deniyorsam deneyince göğsümden bi damla sarı su geldi hemen bıraktım ama çok korktum içim içimi yiyo şimdi bişey olmaz dimi
Clarkkent Bir kedi annesi... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2017 3.516 5.894 29 16 Temmuz 2024 Konu Sahibi TeraziBurcuu #2 Bir damla geldi diye bir şey olmaz merak etmeyin. Bazen öyle duruken de o kadar sızıyor zaten.
TeraziBurcuu Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2023 936 365 32 16 Temmuz 2024 Konu Sahibi TeraziBurcuu #3 Clarkkent .!.: Bir damla geldi diye bir şey olmaz merak etmeyin. Bazen öyle duruken de o kadar sızıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam cnm sağol
Clarkkent .!.: Bir damla geldi diye bir şey olmaz merak etmeyin. Bazen öyle duruken de o kadar sızıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam cnm sağol