- 13 Ağustos 2014
- 330
- 53
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZ BNM GÖGSÜM 8 CM FARK VAR ALT :70 ÜST: 78... ACABA YANLIŞ MI Kİ DESEM BOŞ KONUŞMUŞ OLURUM DEMİmezurayı sıkmıyorsun canım ama gevşekte bırakmıyorsun.tam kararında dik durmuşken göğüs altından yani bittiği noktadan sırt ölçünü alıyorsun.sonrada göğüslerin en dolgun yerinden aynı şekilde..
işte aradaki fark senin göğüs dokunun varlığı oluyor..ve bence genellikle 15 -20 cm fark olan göğüsler normal..
mesela alt 70 üst 90 olsaydı keşke bizimde..tabii burda göğüs şeklide önemli.
hemen hemen aynıyız canım bak benimde alt 72 üst 80 cm..yani dolgusuz bir 75 beden asla dolmuyor.KIZ BNM GÖGSÜM 8 CM FARK VAR ALT :70 ÜST: 78... ACABA YANLIŞ MI Kİ DESEM BOŞ KONUŞMUŞ OLURUM DEMİ
Matem ama gerçek şu ki masaj yapıyorum ya ilk günlerde eline boş boş geliyordu şimdi daha dolgun sanki. Evet büyümedi ama dolgunluk var ya... Büyür inş ya CNM eşim çok problem değil ama Ben büyüsün istiyorumhemen hemen aynıyız canım bak benimde alt 72 üst 80 cm..yani dolgusuz bir 75 beden asla dolmuyor.
bu 7-8 cm lik fark belki biraz büyür diye umudum..
Göğsün yuvarlak mı nasıl anlatsam çevresi yuvarlak gözüküyor mu yoksa aynaya bakınca düz mü gözüküyo anlatabilmişimdir umarım eğer yuvarlaksa iyidir bence , benimde arada 10cm fark var ama benim biri diğerinden daha küçük , küçük olan tamamen düz gözüküyokızlar benim göğüs altı 71 göğüs üstü 82 nasıl sizce büyür mü?
yuvarlak canım fena değiller ama bi 5 cm kesin lazım yaaaa rezene küç çörekotu devam sonrada hayıta geçicem pes etmek yooookGöğsün yuvarlak mı nasıl anlatsam çevresi yuvarlak gözüküyor mu yoksa aynaya bakınca düz mü gözüküyo anlatabilmişimdir umarım eğer yuvarlaksa iyidir bence , benimde arada 10cm fark var ama benim biri diğerinden daha küçük , küçük olan tamamen düz gözüküyo
canım 2 günde ne değişikliği ben 1 senedir uğraşıyorum anca 2cm falan fark ettiBEN ÇÖREK OTU YAPIYORUM İKİ GÜNDÜR. Bİ DEĞİŞİKLİK YOK...
CNM arkadaş gece sürdüm sabah olanlara inanamadım dedi de bn onun için dedim 2 gündür sürüyorum bi şey olmadı siyecanım 2 günde ne değişikliği ben 1 senedir uğraşıyorum anca 2cm falan fark etti