GÖĞÜS ( MEME) UCU ÇIKARICI Avent Niplette

hurrem1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
262
3
46
İstanbul
:18: Arkadaşlar merhabalar. İnternette araştırma yaparken tesadüfen bu ürüne ulaştım. benim göğüs uçlarım kendimi bildim bileli içe dönük. cerrahi girişmde süt kanallarının zarar gördüğü için cerrahi yönteme başvuramıyorum. bebek sahibi olmak istiyorum ve bu sorun sürekli kafamı kurcalıyor. ben bebğimi birebir arada silikon olmadan emzirmek istiyorum. bu ürünü veya başka ürünü kullanıp memnun kalan varmıdır. yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

bitkisel ürünleriini araştır ßence :) mesela anason yağıyla masaj yapınca ve rezene çayı içinde göğsünde ucuda büyüormuş bayaa kullananı var yorumları vardı bende başlıcam ama baslaymdım:) bu arada bebeiş olnca genelde süt glirken o içe dönük göğüsler çocuk emdkçe dışa çıkıormş doktr bana öle demişti :)

ben bir araştırayım canım sağol

Arkadaşlar ben aldım nipletteyi. Doktorum suyumun az olduğunu ve erken doğum olabileceğini söylediği için kullanmaya karar verdim. 37. Haftadan beri kullanıyorum ve çok faydasını gördüm. İlk zamanlar nipletteyi çıkardıktan sonra ucu hemen içine kaçıyordu ama şimdilerde baya dışarda duruyor. Oğlumunda daha doğmaya hiç niyeti yok gibi bende hergün kullanıyorum ihmal etmeden. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Önceden oğlumu emziremeyeceğim onunla tensel temas kuramayacağım diye çok üzülüyordum ama şimdi çok rahatım mutluyum. Meğer benim de göğüs uçlarım varmış :) Göğsümden süt falanda gelmiyor. Yalnız nipletteyi takmadan önce göğüs ucuma zeytinyağı ve kayısı çekirdeği yağı sürüyorum. Tahriş veya çatlama falan olmasın diye. Mustela göğüs ucu çatlak kremini de almayı düşünüyorum ama tembelliğimden almadım daha. Niplettenin fiyatı çok ucuz değil ama oğlum için değer. Eczanelerde daha pahalı 115 tl den başlıyor bebek mağazalarında da bulunuyor oralarda da 100 den başlıyor. almadan önce çok araştırdım ve en uygunu 90 tlye buldum. Daha ucuzunu bulamadım.

Canm hangi site den aldın ve ikili mi tekli mi aldin acaba bana 2li lazm çok mu pahalı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…