- 23 Mart 2010
- 438
- 0
slm kizlarrrrr Şeniz
ben yapi olarak kücük bi kizim ve gögüslerim vucuduma göre baya büyük ve sarkiklar mafoldumben
meme kücültme ameliyati düsünüyorum ama...
1.bebek emzirememek ohaoldumsmile
2.evlendikten sonra hamilelik döneminde seklin bozulmasi
3.acilar :1no2:
4. vede en önemlisi istedigim görüntüye kavusamamak
bu nedenler beni gercekten cok tereddütte birakiyo
gögüs kücültme ameliyatindaki sonuclari begenmiyorum bilmiyorumkismile
eger ameliyat olupta istedigim görüntüye kavusamicaksam acikcasi o acilari göze alamam helede bebek emzirememe korkusu varken hicccc yaptirmam :1no2:
henüz bi doktora danismadim
en kisa zamanda isinde uzman bi doktora sorcam ama daha önce size danisiyim dedim opuyorumnanaktan
aranizda gögüslerini kücültüp silikon taktiran varmi?? veya böyle bi ameliyatin sonucu sizce nasil olur??
simdi diceksiniz gögüs kücültünce silikona ne gerek var lmaz:
ama dedigim gibi gögüs kücültme ameliyatlarinin sonuclarini begenmiyorum
benim istedigim gibi silikonlu gögüslerin görüntüsünü vermesi icin aklima bi tek bu fikir geldi.. ama ne kadar mantikli bilemiyorum :kedi:
yorumlarinizi bekliyorum kaydirigubbakcemile5
ben yapi olarak kücük bi kizim ve gögüslerim vucuduma göre baya büyük ve sarkiklar mafoldumben
meme kücültme ameliyati düsünüyorum ama...
1.bebek emzirememek ohaoldumsmile
2.evlendikten sonra hamilelik döneminde seklin bozulmasi
3.acilar :1no2:
4. vede en önemlisi istedigim görüntüye kavusamamak
bu nedenler beni gercekten cok tereddütte birakiyo
gögüs kücültme ameliyatindaki sonuclari begenmiyorum bilmiyorumkismile
eger ameliyat olupta istedigim görüntüye kavusamicaksam acikcasi o acilari göze alamam helede bebek emzirememe korkusu varken hicccc yaptirmam :1no2:
henüz bi doktora danismadim
en kisa zamanda isinde uzman bi doktora sorcam ama daha önce size danisiyim dedim opuyorumnanaktan
aranizda gögüslerini kücültüp silikon taktiran varmi?? veya böyle bi ameliyatin sonucu sizce nasil olur??
simdi diceksiniz gögüs kücültünce silikona ne gerek var lmaz:
ama dedigim gibi gögüs kücültme ameliyatlarinin sonuclarini begenmiyorum
benim istedigim gibi silikonlu gögüslerin görüntüsünü vermesi icin aklima bi tek bu fikir geldi.. ama ne kadar mantikli bilemiyorum :kedi:
yorumlarinizi bekliyorum kaydirigubbakcemile5