gögüs kücültüp silikon taktirma:)

chatlaxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
438
0
slm kizlarrrrr Şeniz

ben yapi olarak kücük bi kizim ve gögüslerim vucuduma göre baya büyük ve sarkiklar mafoldumben
meme kücültme ameliyati düsünüyorum ama...
1.bebek emzirememek ohaoldumsmile
2.evlendikten sonra hamilelik döneminde seklin bozulmasi
3.acilar :1no2:
4. vede en önemlisi istedigim görüntüye kavusamamak
bu nedenler beni gercekten cok tereddütte birakiyo

gögüs kücültme ameliyatindaki sonuclari begenmiyorum bilmiyorumkismile
eger ameliyat olupta istedigim görüntüye kavusamicaksam acikcasi o acilari göze alamam helede bebek emzirememe korkusu varken hicccc yaptirmam :1no2:

henüz bi doktora danismadim
en kisa zamanda isinde uzman bi doktora sorcam ama daha önce size danisiyim dedim opuyorumnanaktan
aranizda gögüslerini kücültüp silikon taktiran varmi?? veya böyle bi ameliyatin sonucu sizce nasil olur??
simdi diceksiniz gögüs kücültünce silikona ne gerek var :eek:lmaz:
ama dedigim gibi gögüs kücültme ameliyatlarinin sonuclarini begenmiyorum
benim istedigim gibi silikonlu gögüslerin görüntüsünü vermesi icin aklima bi tek bu fikir geldi.. ama ne kadar mantikli bilemiyorum :kedi:

yorumlarinizi bekliyorum kaydirigubbakcemile5

slm kizlarrrrr Şeniz

ben yapi olarak kücük bi kizim ve gögüslerim vucuduma göre baya büyük ve sarkiklar mafoldumben

eger ameliyat olupta istedigim görüntüye kavusamicaksam acikcasi o acilari göze alamam helede bebek emzirememe korkusu varken hicccc yaptirmam :1no2:

en kisa zamanda isinde uzman bi doktora sorcam ama daha önce size danisiyim dedim opuyorumnanaktan
aranizda gögüslerini kücültüp silikon taktiran varmi?? veya böyle bi ameliyatin sonucu sizce nasil olur??
benim istedigim gibi silikonlu gögüslerin görüntüsünü vermesi icin aklima bi tek bu fikir geldi.. ama ne kadar mantikli bilemiyorum :kedi:

Araştırmanı çok iyi yapmışsın bence....... tebrikler!!!!!! Ben 2,5 ay önce göğüs küçültme yaptırdım. Doktorum küçültme işleminden sonra yayılma olabileceğini ve olmaması için de silikon uygulamak gerektiğini söylemesine RAĞMEN ben korktum ve silikon istemedim. ÇOK PİŞMANIM......mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Araştırmanı çok iyi yapmışsın bence....... tebrikler!!!!!! Ben 2,5 ay önce göğüs küçültme yaptırdım. Doktorum küçültme işleminden sonra yayılma olabileceğini ve olmaması için de silikon uygulamak gerektiğini söylemesine RAĞMEN ben korktum ve silikon istemedim. ÇOK PıŞMANIM......mafoldumben mafoldumben mafoldumben

sagol cnm ama cok fazla arastirmadim acikcasi, emzirememe olasiligini duydugum anda arastirmayi biraktim cünkü en büyük istegim bebegim olmasi ve anneligi doya doya yasamak:)
evlendikten sonra yaptiririm diye düsündüm ama.. iste evlenmeden olsa daha güzel olurdu:/
ama sekil bozulursa bu sefer cektigim acilar yanima kalcak:KK43:
:çok üzgünüm: keske taktirsaydin cnm yaaa
neden korktunki??:KK43:
ya doktorun nasil silikon takalim dedi?
gögüsün icindekileri cikarip istedigin boyutta silikon takarimmi dedi? baska türlü nasil olcakki:/
biraz aydinlatabilir misin cnm beni?

ya bide emzirme ve hamilelikte sekil bozuklugu hakkinda birileri bisey yazabilirmi yaa
en cok bunlar tedirgin ediyo beni :1no2:

Son düzenleme:
sagol cnm ama cok fazla arastirmadim acikcasi, emzirememe olasiligini duydugum anda arastirmayi biraktim cünkü en büyük istegim bebegim olmasi ve anneligi doya doya yasamak:)
evlendikten sonra yaptiririm diye düsündüm ama.. iste evlenmeden olsa daha güzel olurdu:/
ama sekil bozulursa bu sefer cektigim acilar yanima kalcak:KK43:
:çok üzgünüm: keske taktirsaydin cnm yaaa
neden korktunki??:KK43:
ya doktorun nasil silikon takalim dedi?
gögüsün icindekileri cikarip istedigin boyutta silikon takarimmi dedi? baska türlü nasil olcakki:/
biraz aydinlatabilir misin cnm beni?

ya bide emzirme ve hamilelikte sekil bozuklugu hakkinda birileri bisey yazabilirmi yaa
en cok bunlar tedirgin ediyo beni :1no2:

Beni ürküten şey sadece vücuduma yapay bir cismin girecek olmasıydı. Bunun dışında zaten farklı bir acı yaşamayacağımı biliyordum AMAAAAAA.........Baştan reddettiğm için çok fazla açıklama yapamadı doktorum. Ancak anladığım ve de gördüğüm kadarıyla büyütme işleminde kullanılandan farklı bir silikon. Alt kısmı ve yanları destekleyecekti.Hamilelik ve emzirme de olabilecek şekil bozukluğu ile ilgili en doğru bilgiyi sanırım ancak doktorundan öğrenebilirsin. Çünkü bu tür operasyonlarda memenin büyüklüğü ve ne kadar sarkmış olduğu çok önemli !!!!! Eğer çok büyük ve de çok sarkıksa emzirememe ihtimalin de var. Emzirebilmen için köprücük kemiği ile meme ucu arası mesafe 34 cm yi geçmemeliymiş :içelim:

Beni ürküten şey sadece vücuduma yapay bir cismin girecek olmasıydı. Bunun dışında zaten farklı bir acı yaşamayacağımı biliyordum AMAAAAAA.........Baştan reddettiğm için çok fazla açıklama yapamadı doktorum. Ancak anladığım ve de gördüğüm kadarıyla büyütme işleminde kullanılandan farklı bir silikon. Alt kısmı ve yanları destekleyecekti.Hamilelik ve emzirme de olabilecek şekil bozukluğu ile ilgili en doğru bilgiyi sanırım ancak doktorundan öğrenebilirsin. Çünkü bu tür operasyonlarda memenin büyüklüğü ve ne kadar sarkmış olduğu çok önemli !!!!! Eğer çok büyük ve de çok sarkıksa emzirememe ihtimalin de var. Emzirebilmen için köprücük kemiği ile meme ucu arası mesafe 34 cm yi geçmemeliymiş :içelim:

cnm köprücük kemigi neki? :kedi:

cnm köprücük kemigi neki? :kedi:

Hani boynunun bitiş noktasında ortada elinle dokunduğunda hissedebileceğin ( hatta zayıf insanlarda çıkıkmış gibi fazla göze batar ) iki parçaymış gibi olan kemik. Valla anlatabildim mi bilmiyorum ama işte orası yaaaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Anlatamadıysam kusura bakma ama tekrar deneyebilirim he he...Biyoloji notlarım hep vasattı zaten sositososito sositososito sositososito

Süpeeeerrr....alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis Ohhh ne güzel doya doya bebişlerini emzirirsin inşallah....

delikafadulden ayyyy insallahhh
ya aklima tekrar ameliyat fikri yatmaya basladi kaydirigubbakcemile3
iki üc sene sonra topic acarim buraya ameliyat oldum diye ins kaydirigubbakcemile2

küçükltüp silikon taktırmak bana pek mantıklı gelmedi canım çünkü iki acı birden yaşıyacaksın küçükltme biras bekleme daha sora bi ameliyat daha ki silikon ameliyatı daha acılı iki operasyonda bi arada olurmu bilmiyorum ama sanmıyorumda artı silikon olan göğüs taş gibi oluyo yani her nekadar kulağa hoş gelsede ben 1 ay önce taktırdım çok az yumuşama var hala sabah kalktığımda kas ağrılarım oluyor küçültüp dikleştirirsen daha iyi bence arkadaşım oldu bu şekilde küçülttü dikleştirdi hem doğal duruyo hemde içinde bi madde yok ama sen bilirsin yinezemuszemus

küçükltüp silikon taktırmak bana pek mantıklı gelmedi canım çünkü iki acı birden yaşıyacaksın küçükltme biras bekleme daha sora bi ameliyat daha ki silikon ameliyatı daha acılı iki operasyonda bi arada olurmu bilmiyorum ama sanmıyorumda artı silikon olan göğüs taş gibi oluyo yani her nekadar kulağa hoş gelsede ben 1 ay önce taktırdım çok az yumuşama var hala sabah kalktığımda kas ağrılarım oluyor küçültüp dikleştirirsen daha iyi bence arkadaşım oldu bu şekilde küçülttü dikleştirdi hem doğal duruyo hemde içinde bi madde yok ama sen bilirsin yinezemuszemus
sagol cnm tavsiyelerin icin
olsun sonucta bi kez aci cekmis olcam diger türlü iki kez aci cekmis olurum hem cesarette edemem ikinciye:)

slm kizlarrrrr Şeniz

canım silikon taktırmana gerek yok
sana hem göğüslerini küçültüp hemde silikon kullanmadan silikonlu gibi güzel bi göğüs yapacak olan isim Tuğrul Turan'dır
Bu kadar emin konuşuyorum çünkü yaptığı küçültme ameliyatlarını gördüm
Ben Tuğrul Bey'e silikon taktırdım ve çok memnunum
Bana büyültme ameliyatlarının yanısıra küçültme ameliyatlarının fotoğraflarınıda gösterdi ve hakikaten hayran kaldım
Tuğrul Bey'le görüşmeden karar verme derim ben
Görüşme ücretsiz zaten hiç bişey kaybetmezsin

z£yn€p;13474512 .!.:
canım silikon taktırmana gerek yok
sana hem göğüslerini küçültüp hemde silikon kullanmadan silikonlu gibi güzel bi göğüs yapacak olan isim Tuğrul Turan'dır
Bu kadar emin konuşuyorum çünkü yaptığı küçültme ameliyatlarını gördüm
Ben Tuğrul Bey'e silikon taktırdım ve çok memnunum
Bana büyültme ameliyatlarının yanısıra küçültme ameliyatlarının fotoğraflarınıda gösterdi ve hakikaten hayran kaldım
Tuğrul Bey'le görüşmeden karar verme derim ben
Görüşme ücretsiz zaten hiç bişey kaybetmezsin

sagol cnm, tavsiyelerin icin tsk ederima.s.

X