• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gögüs kücültme!!!

linatrn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
259
30
0
34
Antalya
Annem adina fikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacim var hanimlar!fazlasiyla buyuk gogusleri var artik omuzlari sutyen askisindan cukurlasti ve sirt agrilari yasiyor.amelyt yaptirmk istiyrm ama bu ameliytn cok zor oldugunu ve iyilesme suresinin cok uzun oldugunu duydum annemde biraz hassas kadin o yuzden karar vermkte zorlaniyorz.antalyadan bu isi ii yapan dr.tavsiyelri ve yaptiran hanmlr lutfn yardim!

Annem adina fikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacim var hanimlar!fazlasiyla buyuk gogusleri var artik omuzlari sutyen askisindan cukurlasti ve sirt agrilari yasiyor.amelyt yaptirmk istiyrm ama bu ameliytn cok zor oldugunu ve iyilesme suresinin cok uzun oldugunu duydum annemde biraz hassas kadin o yuzden karar vermkte zorlaniyorz.antalyadan bu isi ii yapan dr.tavsiyelri ve yaptiran hanmlr lutfn yardim!

sadece antalya mı dusunuyorsun tatlım?

antalyada yaşıyoruz canım.ameliyat öncesi ve sonrası süreci için yakınlarda olamsı bizim için önemli o yüzden Antalay diyorum.sende mi geçirdin?

ben istanbul'da oldugum için mecbur arastırıyorum fakat antalya da ne kadr ıyı doktor var bılgısızım bunun bıraz toplanmıs halı istanbul'da gibiler.

Ben istanbulda yasiyorum ve bende göğüs küçültme düşünüyorum. .. onerebileceginiz doktorlar var mi? Ayrica ameliyat sonrasi oluşan his kaybinin yaşandığı ve süt bezlerinin hasar gördüğü dogru mu?? Duyduklarim biraz korkuttu beni :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Keşke daha önce karar verseydiniz buna , estetikport var tatlım. Temiz titiz bir plastik cerrahı da var , herkes öneriyor.

Back
X