göğüs küçültme ve dikleştirme sorulari..

ebru201

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
5
1
Arkadaşlar,
2 çocuktan sonra sarkmis göğüslerim var. fethi orak'a gittim dün ve bana ancak nisan sonuna randevu verdi.ve 3 ay suya giremezsin dedi.. ben hemen olmak istiyorum ve yaza gögüslerim iyilessin istiyorum..Aşağıda sorularım var, sizden ricam " ben de istiyorum, benim de sarkik vesaire gibi seyler yazmayin " ..mümkünse bu konuda çok bilgili olan veya daha önce tecrube etmis olanlar yazsin ki bilgilenelim...çok teşekkürler şimdiden,

1) göğüs büyütme operasyonu yapmak ve slikon koymak kolay bir operasyon ama kucultmek diklestirmek daha zor ve daha tercubeli bir el gerekiyor diyorlar..aranizda göğüs küçültme ve dikleştirme ameliyati olanlar kime yaptirdi ve sonuc nasil ?

2) göğüs dikleştirmede , slikon koyun dedim fethi beye..bunun daha zor bir ameliyat olduğunu hem dikleştirmek , hem de slikonun zor bir ameliyat olduğunu söyledi.. sizce gögüs dikleştirme ameliyatlarında (ici bosalmis bir gogusde ) slikon konulmalı mı , slikonsuz mu olmali ? siz nasil yaptirdiniz ? bana gösterdiği slikonsuz dikleştirme fotoları bomba gibi gogusler değilde daha doğal gögüsler goruntusundeydi.

3)gogus dikleştirme operasyonundan kac gun sonra ise donebiliyoruz?

4)gogusunu kuçultmeye gerek yok , dikleştirince zaten kuculuyorlar dedi..doğru mudur ?

5) sizde gogus dikleştime ameliyatından sonra 3 ay denize , havuza girmediniz mi ?

şimdiden herkese teşekkürler... heyecanla cevaplarinizi bekliyorum, ebru

Merhaba Ebru

Aklımdaki tüm soruları güzel özetlemişsiniz kopya çekmek istemediğim için sizi yönlendirsem umarım yanlış anlaşılmam ama bu sorularınızı neden sitede soruları cevaplayan sayın Naci Çelik'e sormuyorsunuz ?

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-kucultme-diklestirme-f1041/

Okuduğum yorumlardan gördüğüm kadarı ile gerçekten başarılı bir estetik hekim. Sorunuzu bu bahsettiğim bölüme sorarsanız banada gelişmeler hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

güzel geceler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…