gögüs küçültme..Fikir gerek bana kızlar.

erva147

Bekle beni YAZ =)
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
2.224
429
kızlar öncelkle 19 yaşındayım.kilom 65 boyum 1.64.
gögüs bedenim hakkında 95 die bliorum.ama bu sitede ögrendm ki 75C,90D fln die birşeyler var.inannın hiç duymamıştım.ve şuan gerçk bedenmi merk ediorum.95 bdn gyiorum anca oluyor.omzumda askıdan dolayı yaralar oluyor ama sadce kızarıklık.2 gn styen takmasam geçiyor.yani kalıcı dğil çökme fln olmadı omzumda.
Ve birde kilo wernce spor yapınca gögs kçülüyor sıkılaşıyor die okudum birçok yerde.acaba bnm gögsm kilodan dolayımı büyük?
bilmiyorumkismileyani kilo wersem acaba azda olsa gdermi.
szce napmalıyım.durumum ne yani :s birde şu bedenmi merk ettm nasıl ögrenicem yaa :sCADIARZU

öncelikle zayıflarsan ve göğsünü sıkılaştırıcı egzersizler yaparsan kesinlikle göğüslerin küçülür. iki bence seksenbeşe iner bedenin. boyunla kilon aynı eğer on kilo verirsen çok güzel olur. bak mesela benim boyum 1.78 kilom 55. eğer zayıflarsan göğüslerinin ilerleyen yaşlarda sarkmasını da engellemiş olursun. sütyen bedenine gelince "Mezuranızı yine sırttan öne doğru, ancak bu kez memelerinizin ucundan (üstünden) geçecek biçimde çevreleyin. Çıkacak olan deger, birinci aşamada elde edilen meme altı çevresi degerinden daha fazla bir uzunluk olacaktir. Bu fark cup ölçüsünü bulmamıza yarar.
Sütyen bedeni ölçüsünü bulmak:
Göğüs çevrenizin ölçüsünü almak için mezurayı memelerinizin altından göğüs kafesine çepeçevre dolayın. Mezuranın göğüslerin altından ve sırtınızda düz, yatay bir çizgi oluşturacak biçimde geçmesine özen gösterin.
Örnegin çevre ölçünüz 76 ise kullanmaniz gereken sütyen 80 beden olmalıdır. Sütyen bedenleri 5 cm’lik birimler halinde yükseldiğinden ana birimi geçen değerlerde bir üst beden alınmalıdır.
Örneğin meme altı çevrenizin 73 cm, meme üstü çevrenizin 86 cm olduğunu varsayalim. ıki ölçü arasındakı fark 11 cm olduğundan cup ölçünüz B olmalıdır. Dolayısı ile sütyen ölçünüz 75B’dir." bu yöntemle bulabilirsin sanırım. yada iç çamaşır mağazalarındaki çalışanlardan yardım alabilirsin.

women'secret

bak burda nasil olcecegin gostermis. ingilizce bilmesen de kolay... sonuc icin de my size in the world kismindan EUR kisminda ne diyorsa odur...

kızlar ölçtüm.çewresi 98 çıktı.meme altıda 81. şimdi noldu yani
ve ayrıca gögüslerm bu bedendeyken zayflasamda farkedermi yaa? :KK43:

havingzl çok güzel açıklamış olayı. Yaşın daha 19 canım. Operasyon düşünmek yerine bence egzersiz ve zayıflamayla ortaya çıkacak yeni görüntüne bakmalasın. O zamanda hala rahatsız eden bir durum varsa değişik opsiyonları düşünebilirsin.

X