Merhaba, bunu buraya bırakıyorum belki bir gün benim gibi korku yaşayıp bu sitede arastırma yapacaklar için. Öncelikle korkulacak bir ameliyat asla değil. hatta aksine çok rahatlayıp özgüven arttırıyor elbette ağrı sancı oluyor ama 1 hafta dayanmak lazım. Diğer bir konu ise " nekroz ".... yani bu konuda size tavsiyem sitede tecrübesi olanlar dışında kimseye bir şey danısmamak. 6. gün fotoğraf atmıştım buraya bana neler yazdılar. nekroz, yok olmuş memen, sen şaka mısın bu nasıl meme vs falan. Korkmayın kızlar, ben bu yorumları okuya okuya geceyi sabah ettim. İki gün ağladım.Kontrolden önce sırf bu yorumlar için de gitmek istemedim doktora. günümü bekleyeyim dedim. bugün uyandığımda ilk isim kontrol etmek oldu göğüs ucumu. Toparlamış kendini canlanmış biraz daha. şeklini almış. çekilme yok hissiyat var. Yani demem o ki işin psikolojik boyutunu ve şu sitede ki acımasız sırf can yakmak için yorum yapan o kadar insanı göz ardı edebilirseniz, her şey zamanla oluruna varıyor. isteyene foto da atarım özelden. İçinizi ferah tutun. benim gibi panikataklık yapmayın.