gögüs küçültme Antalyadaki arkadaşlar bakabilirmi

evcilkaktus

hiç bir acı baki değildir
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
1.236
10
108
kızlar antalyada yasıorum ve goguslerımı kucultmeye karar verdım artık yeter yanı kesın kararlıyım. tıp fakultesınde koray coskun fırat gitmis dıe duydum çok methedilen bi DR. du . Antalya Eğitim Araştırma hastanesındede ucretsız yapıldıgını ögrendım , fakat orda çalısan bi hemşire arkadaş berbat goruntusu oluyo boyle kalsın daha ıyı heryerde dıkıs oluo falan diyince cok tedırgın oldum bana da ters t uygulanıcak çünkü. birde tenimde baya ız kalıo apandts amlytı olmustum 1 .5 sene gecmesıne ragmen estetık dıkıs olmasına ragmen bya ız kaldı şimdi kı korkum da yamuk yumuk rastgele ozensın yaparlar mı oldu. bu hastanede g.küçültme olan varsa ve beni bilgilendirirse gerçekten cooooooook sevinicem yorum yapanlara şimdiden tesekkur ederım

Merhaba canım ben antalya da oldum ameliyatımı göğüs büyütme doktorum medstar da mehmet arif karagöz çok memnun kaldım . Göğüs küçültme ameliyatını da yapıyor hemde sadece tek bir izle t yapmıyor yani ve teninde çok iz kalmıyor ben küçültme yaptırmadım ama arkadasım la birlikte doktorumla görüştük düşünürsen yardımcı olurum canım

medstar nerdekı hıc duymadımmm :44:ne kadara yapacagıyla ılgılı bı bılgın varmı canım. benım kı t olucak cunku baya buyuk benımkıler daha once burda cok unlu bı dr ya onada gıtmıstım oda soledı t uygun sana dıe ama 6000 ıstedı 6000 cok fazla ya bnde devlette heyet raporuyla yaptıklarını duydum aklım karıstı :18: arkadaşın kaça yaptırıcaktı bılgın varmı?

meraba canım medstar devlet hastanesine yakın bir yerde bulunuyor. Eski adı medstar hastanesinin andeva yıldızdı . Ne kadara yapacağıyla ilgili canım eğer göğsün gerçekten çok büyükse burdan da alabiliyorsun heyet raporunu .heyet raporu alabilirsen 3000 - 3500 arası bişey tutar demişlerdi hastanede daha merak ettiğin bişi olursa cvplarım canım herzaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…