Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

herkeslere günaydınlar.
umarım mutlu neşeli huzur dolu bir gün bir ömür yaşarız hep beraber.
sanırım yazıya girişimden durgunluğum anlaşılmıştır. dünden itibaren migrenim tuttu ve içtiğim onca ilaca rağmen hala devam ediyor ağrım.
şuan bilgisayara bakmak yasak olsa da burada okuduklarım beni mutlu ediyor. beni merak ediyorsunuz, soruyorsunuz. çok teşekkür ederim hepinize. yüzlerinizi görmesem de gönüllerinizi gördüm ve "iyi ki" dedim.
migren beni erken öldürecek galiba. bu nedenle ağrım olmadığı zamanlarda gülebildiğim kadar gülerim, eğlenirim, hatta saçmalarım, çok konuşurum. çünkü şuan kendi sesim kendime fazla geliyor ve susuyorum. kronik migren olduğu için ağrılar hat safhada ve herhangi bir tetikleyici sebep olmadığı zaman bile tutuyor. en çok nefret ettiğimde en keyifli, huzurlu olduğum zamanda tutması. düşünün deniz kenarında en sevdiklerinizle berabersiniz ve kafanızı kurcalayan tek bir sorun yok o en mutlu anınızda iğrenç bir ağrı sizi rahat bırakmıyor. benim migrenim de bana bunu yapıyor şu aralar.

ozdy cim arkadaşına yine yine geçmiş olsun. başarılı bir ameliyat geçirmesine çok sevindim. ve ameliyattan sonraki rahatlığına.

jeleseccim nlglpcime ben de teşekkür ederim ozdy nin arkadaşlarına ziyaretleri için. böyle beklentisiz, çıkarsız insanların hala dünyada var olduğunu bilmek beni umutlandırıyor.

ogltkncim iyiyim. ve daha da iyi olucam inşallah. ama hep birlikte iyi olalım. tek başıma iyi olmamın bir anlamı yok.

Bentoprakcım ameliyatına az kaldı değilmi? ama kusura bakma lütfen şuan kafamı toplayıp tarihi hatırlayamıyorum. sen de heycanlısındır. en az ben ve desendesencim kadar. tarihi söylersen geri sayım yaparız birlikte.

şuanki halsizliğime rağmen yinedeeee,

soooonnn üüüüüüüççççççççç :52:
soooonnn beeeeeeşşşşşşşşşş :52:

bu hayatta neşe ve umut hep var olmalı.
sevgilerimle...

Aylin karabulut çapa da profesör bir bayan. Çok deneyimli, profosyonel bir doktor, istanbuldaki çoğu doktorun hocası, fakültede kendi kürsüsü var. Açıkçası ben çok memnun kaldım öyle olmasa burda doktor adı yazmazdım. Serbest çalışıyor bir kaç hastanede ameliyat yapıyor, beni en çok etkileyen kendi anestezi uzmanı ve hemşireşiyle çalışması. Bu gün ilk kez gördüm göğüslerimi açık olarak şekil şemal maşallah:))) benim mi falan oldum:)) izler henüz bir haftalık alt tarafın bantlarını sökmedi görmedim, ama üst kısmı benim beklediğimden daha iyiydi. umarım yardımcı olmuşumdur bye

peki ameliyatın maliyeti ne kadar oldu sana ve merak ettiğim bu doktoru forumdan mı buldun?

Teşekkürler, o foruma giremiyor şimdilik..
evet bekar ama 50 yaşlarında.. doğum yapmadığı için meme dokusu var, silikonlu gibi duryorlar....
1.100 gram doku almış doktor, biraz küçük olmuşlar ama gayet iyi drumdalar ters t tekniği uygulamış ama alt kesi küçük yapılmış (küçük bir terst t koymuş) anladığım kadarıyla, bantların altından o kadar gördüm :)
benimki de ters t ama cok küçük bir kesi değil ,

sevgiler

teşekkür ederim cevapladığın için;) Bu arada sizin izleriniz ne durumda çünkü ben de sürekli tuğrul bey ile iletişim durumundayım aslında ben görüşmeye gittiğimde o bana yapmak istemedi göğüslerin çok seksi yapmana gerek yok dedi ama nedense ben öyle görmüyorum evlen çocuk yap sonra bakarız dedi ama illa ki yaptırcam diyosan ben bunu başka doktora bırakmam zaten dedi =)) ne düşünüyorsun ozdy bu konuda bana yardımcı olur musun rica etsem?

sanırım yazıya girişimden durgunluğum anlaşılmıştır. dünden itibaren migrenim tuttu ve içtiğim onca ilaca rağmen hala devam ediyor ağrım.

Madamcım,
okur okumaz aceleyle hemen yazayım istedim.
benim bildiğim kan sulandırıcı ilaçlar içilmiyor ameliyattan 1 hafta -10 gün önce itibariyle...Senin içtiğin ilaçların böyle bir etkisi yoktur umarım ?
en kısa sürede ağrından kurtulman dileğiyle..

topikte bi arkadaşımız daha var, jujuu...o da ercan beye ameliyat oldu hatta..
migren için akupunktur tedavisi gördüğünü ve iyi gittiğini söylemişti...aklında olsun canım:34:

Madamcım,
okur okumaz aceleyle hemen yazayım istedim.
benim bildiğim kan sulandırıcı ilaçlar içilmiyor ameliyattan 1 hafta -10 gün önce itibariyle...Senin içtiğin ilaçların böyle bir etkisi yoktur umarım ?
en kısa sürede ağrından kurtulman dileğiyle..

topikte bi arkadaşımız daha var, jujuu...o da ercan beye ameliyat oldu hatta..
migren için akupunktur tedavisi gördüğünü ve iyi gittiğini söylemişti...aklında olsun canım:34:

ercan beyle konuştum canım o ilaçları içebileceğimi söyledi. hmm hatırladım. jujuydu di mi? erken safhada mı acaba juju? ondan bir cevap alırsam eğer denerim. sonuçta beni tedavi edicek herşeye varım.

Madames, çok geçmiş olsun:71: beni arada tutan baş ağrısı bile mutsuz ediyor..seninkini düşünemiyorum.Az kaldı güzel memelere kavuşmana.

Desenim, kurabiye, meyve suyu dünkü hasta gitti artık sana kargo yaparız:1::29:

evet bekar ama 50 yaşlarında.. doğum yapmadığı için meme dokusu var, silikonlu gibi duryorlar....
1.100 gram doku almış doktor, biraz küçük olmuşlar ama gayet iyi drumdalar ters t tekniği uygulamış ama alt kesi küçük yapılmış (küçük bir terst t koymuş) anladığım kadarıyla, bantların altından o kadar gördüm :)

sevgiler

50 yaşında bekar bu ameliyat dan sonra ne olur bilemem artık:34: falda vardı hani bide bakmışız nikaha gidiyoruz.Evet çok güzel olmuş silikonlu gibi:nazar: sıkıntısız iyileşme süreci geçirir inşallah, dün çay sigara kahve midem ağrıdı..salsa nasıldı?

Madames, çok geçmiş olsun:71: beni arada tutan baş ağrısı bile mutsuz ediyor..seninkini düşünemiyorum.Az kaldı güzel memelere kavuşmana.

teşekkür ederim canım. çok az kaldı evet :34:

bu arada bu kurabiye mevzusunda ben de istiyorum :) bir yüzsüzlük yapıp :1: çok severim de :29:

Bence doktora birak karari, gögüs ölcün 85 ise b kup iyi olur, a cocuk gibi duruyor. Benimki 85 b memnunum ilk günlerde sismisti.
Simdi 5 hafta oldu indi sisler , gayet güzel duruyor. B kup büyük degil orta boy, büyük olunca c veya d oluyor.
Doktorunla tekrar görüs en güzel aciklamayi o yapacaktir.

teşekkürler canım.peki ameliyattan önce hangi ölçüyü kullanıyordun

sana şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum umarım çok başarılı bir ameliyat geçirirsin. eğer ölçüler kafana takıldıysa doktorunla tekrar konuş sonuçta senin istediğin gibi olması lazım. ameliyatın amacı da bu. en iyi cevabı doktorun verecektir.

teşekkürler canım.doktorumla konuştum 85 b den bir küçüğü erkek memesi gibi olur dedi

Merhaba; öncelikle hayırlısı olsun, az ağrılı hatta ağrısız bir ameliyat diliyorum, umarım göğüslerin istediğin gibi olur. Sorduğun soruya cevap verecek olursam; bence doktorunla konuşmalısın bu konuyu, büyük değil küçük istediğini söylemelisin, aslında B cup ideal bir ölçü bence. istersen olmasını istediğin boyutta sütyen alıp doktoruna göster böyle istiyorum diye. Bu arada hangi doktora ve nerede ameliyat olacaksın? Ameliyat tekniğin nasıl olacak? Şu anki ölçülerin kaç?

Güzel haberlerini bekliyoruz, sevgiler...

Dukan amcam duysa acır halime de kalkar Fransa'dan kruvasan gönderir:1:Nerdeyse bi senedir sözünden çıkmadım, en güzellerini hakettim ben :39:bunlar benim ödüllerim :8:

nasıl heyecan var anlatamam, benim oğlanı kreşe başlatıcaz pazartesi günü, malum ameliyattan sonra zor olacak benim için. Hayırlısıyla atlatıp güzel haberler paylaşmak istiyorum sizinle :16:

merhaba desendesen. teşekkür ederim umarım güzel olur herşey. doktorumla konuştum 85 b nin bi küçüğü erkek memesi gibi olur güzel durmaz dedi. ben adana da metropark hastanesinde uzman doktor burak yiğenoğlu na olcam. tekniği ise ters t tekniği diyolar sanırım. şuanki ölçüm toparlayıcılarda 85 d

Bugun meme kucultme ameliyati olan arkadasin yanindayiz sevgili ozdy jelesec ve benn;). Durumu cok iyi hatta ve hatta su an kurabiye yiyip cay iciyor;) herkese tavsiye ediyormus.kosun kosun gelin yani.darisi bundan sonra olacaklarin basina.herkese sevgiler...

Ohh gelmiş geçmiş olsun hadi, iyi olmasına sevindim. Yalnız kendini toparlayınca katılımını bekliyoruz artık, sürecini bizlerle paylaşırsa memnun oluruz :29: Dikişleri nasıl, hangi teknikle oldu ameliyatını? Kaç saat sürdü?

Bu canlı yayın işi süper yaa, kızlar emeğinize sağlık süpersiniz hakikaten :79:

Teşekküler, annem geldi o bakıyor tek başına yapılacak bir şey değil, küçük üstüme atlamak için fırsat kolluyor:)))

Bak sen şu yaramaza :1: benimki de öyle olucak büyük ihtimal, normalde üstümden inmiyor :emir_bebek:

Sana kargoyla tereyağlı krabiyeler göndereceğim :) istediğin kurabiye olsun :)
bekliycez iyi haberlerini, sevgiler

Yupiii :52: seni de ekledim listeye, heyecanla bekliycim :66: teşekkürler...

(bu kadar kurabiyeyle bi pastane açarım artık:1: )

sevgiler

Maşallah :nazar: tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bayaa doku alınmış, rahatlamıştır şimdi.

nabersiniz?
heyecan durumları nasıl ?

Ahh canım, bildiğin gibi işte, kalbim pıt pıt yapıyor devamlı, Sen düşün artık gerisini :96: O kadar mutluyum kii, her geçen gün heyecanım ve mutluluğum artıyor.

Bu sabah kreş görüşmem vardı, eylülde alıyorlarmış, şimdi ön kayıtmış. :31: Bizim göndermek istediğimiz kreş bu. Ön kayıt yaptırdım da, ameliyat sürecinde işimi görmeyecek, eylülde başlayacak hayırlısıyla. Başka kreşler var günlük alan ama geçici gönderip de çocuğun aklını karıştırmak da istemiyorum. Çünkü kayıt yaptırdığımız okulda benim de bir ay kadar çocukla birlikte gitmem gerektiğini söyledi müdür, alıştırma amacıyla benim de orada olmam gerekiyormuş. Ameliyat süreci için kreş işi yattı galiba :50:

herkeslere günaydınlar.
umarım mutlu neşeli huzur dolu bir gün bir ömür yaşarız hep beraber.
şuanki halsizliğime rağmen yinedeeee,

soooonnn üüüüüüüççççççççç :52:
soooonnn beeeeeeşşşşşşşşşş :52:

bu hayatta neşe ve umut hep var olmalı.
sevgilerimle...

Çok geçmiş olsun, şu an nasılsın? Umarım daha iyisindir. evet canım son üç günün kaldı, sanki benim de üç günmüş gibi hissediyorum, senlen bir giricem ameliyata ben de sanki :4:

Bekliycim kargo kargo kurabiyeleri :39: :16:

merhaba desendesen. teşekkür ederim umarım güzel olur herşey. doktorumla konuştum 85 b nin bi küçüğü erkek memesi gibi olur güzel durmaz dedi. ben adana da metropark hastanesinde uzman doktor burak yiğenoğlu na olcam. tekniği ise ters t tekniği diyolar sanırım. şuanki ölçüm toparlayıcılarda 85 d

HERŞEY GÜZEL OLACAK ARKADAŞIM...:29: Sırada Madames, ondan sonra ben, benden sonra Bentoprak, ondan sonra da sen varsın. Diliyorum ve umuyorum ki hepimizin ameliyatı çok güzel geçecek ve çok mutlu olacağız.:109:

Ameliyattan kaç gün öncesine kadar alkol alımı serbest :7: doktorunuz bu konuda bişi söylemiş miydi? Malum; önümüz haftasonu :18: netten baktım ama sizlerin bu konuyla ilgili bilgisi var mı?

Çok geçmiş olsun, şu an nasılsın? Umarım daha iyisindir. evet canım son üç günün kaldı, sanki benim de üç günmüş gibi hissediyorum, senlen bir giricem ameliyata ben de sanki :4:

saol cnm.iyiim iyiim toparladım. migren işte, geçince hiçbir şey olmamış gibi oluyor insan. evet bende süreci 3 günlük bir süreç gibi hissediyorum. ameliyat olup bitmesi üç gün sürecekmiş gibi. sen de ameliyat olunca herşey bitecek. sonra bentoprak sonra güldalimmm olacak harika bir şey bu. :109: umarım hepimizinki çok iyi geçer. hastane için neler götüreceksin.sen sormuştun.. acaba saydıklarımızdan başka bişey lazım olurmu? ALLAHım çok heycanlıyım yine :96:

Back