- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #9.521
çok çok teşekkür ediyorum, zaten önemli olan olanları takip edip doktoru seçmek... kızarık ve kabartılar pişik gibi mi acı veya kaşınma durumu, güzellik için katlanılacak bazı şeylere tabi ama insan korkuyorda ,ben burun ameliyatında gelipte biri çarpar diye çok korkardım göğüslerdede aynı o düşünce olur sanırım, dikiş bunlar neticede...
benim korkma sebebim şu , bir arkadaşım sezeryan olduydu bende oldum ama sorun hiç yaşamadım 20 sene evvel hemde süper geçmişti, bu arkadaşım 10 sene evevl oldu özel hastahanede iyi de doktoru hemde aile tanıdığıydı , hayatımda böyle bir şey görmedim, komşum lohusa diye hep yanındaydım, 2 ci veya 3. günü yürümek için kalktı birden ah dedi , ve dikişinden resmen sular aktı hayatımda böle bir pis koku ve acayip şey görmedim meğer iltihaplanmış ve resmen sırılsıklam oldu kızcağız heryer o iltihaptan oldu buda o zamandan beri beni korkutur oldu sanki dikişli heryer öle açılır patlar riski aslında açılmamış sızmış tazzikle içerde biriken iltihap..ama doktor hatası belkide bünye bilemiyorum..onun etkisinle göğüslerdede alttan dikiş oluyor ya simdi sizde dediniz kabartı kızartı... o düşünce hep aklıma takılıyor, ki saçma tabi herkes berbere gider gibi estetik yaptırıyor,olacaz sizlerin deneyimlerini göre göre iyileşme süreçlerini izleye izleye doğru yolu bulup bizde birgün sizlerle paylaşırız ...teşekkürler cevabınız için)))
özelden yazdım meilline bak
Bencede toplu amel. falan yapIlsa, söyle yanyana , sIra sIra, hemde cok uygUn fiyata. Üc kisi bir odada kalIrIz, hic sorun degil canIm.
Senle Madames gün sayarken ben de heyecan yaptım tanışmayı tabiki isterim Aslen İstanbulluyum ama izmir'de yaşıyorum. İstanbulda bir arkadaşımda göğüslerini küçültecek Ercan beyden ikimiz adına randevu alacak ama İstanbul'a gel-git gözümü korkutuyor çocuk da var. Bilmiyorum kafam karışık şeytan karart gözünü git ünv.hastanesine yaptır diyor bir yanım da acele etme araştır diyor Çalıştığım için Haziran da iznim var o zaman olacak sen kaçgün önceden randevu ve ameliyat günü aldın
özelden ismini ve tlf yazarsan detaylı sohbet ederiz ben de sana kurabiye meyvesuyu getiririm sevgiler
Yarın arkadaşım Ercan beye ameliyat olacak,
izin alabilirsem öğleden sonra gideceğim, sizlere bilgi veririrm, coğunuz tanıştınız onunla :)
ha onu da foruma üye yapıcam bundan sonra kendi bilgi versin süreci hakkında....
kendisine buradan geçmiş olsun diyorm :)
Selamlar, hayırdır daha neresi var yapılmayan:)) grup indirimi yaptırın bari hep beraber.
Ben geldim ama kimsecikler yok ortada, nerdesiniz kızlar yaa??Neyse; ben de biraz ders çalışiyim bari, bu ara çok boşladım ameliyat heyecanından, hiçbir şeye kafamı veremiyorum. Bugün dersaneye gidicem yine, hoca anlatıyor benim aklım ameliyatta. :26:Nasıl olucak diye düşünüp duruyorum. Gözümün önünden memeler geçiyor:=0
Canım benim çok teşekkür ederim, tanışalım tabiki de...Ben de çok bekledim bu anı, aynı senin gibi burada ameliyat olucak arkadaşların heyecanını paylaşıyordum, sanki kendim olucakmışım gibi hissediyordum, onlar ameliyat olup da iyi olduklarını yazdığında rahat bir nefes alıyordum. Haa bu arada biz de aslen İstanbul'luyuz. Benim pek alakam yok ama babam ve baba tarafı eski İstanbullulardan. Babam annemle evlenip buraya yerleşince İzmirli olmuşuz :))
Sana özelden yazıyorum canım teli, sonunda beni de ziyarete gelen olucak forumdansevinçten naapcağımı şaşırdım çok mutlu olurum görüşürsek...
Senle Madames gün sayarken ben de heyecan yaptım tanışmayı tabiki isterim Aslen İstanbulluyum ama izmir'de yaşıyorum. İstanbulda bir arkadaşımda göğüslerini küçültecek Ercan beyden ikimiz adına randevu alacak ama İstanbul'a gel-git gözümü korkutuyor çocuk da var. Bilmiyorum kafam karışık şeytan karart gözünü git ünv.hastanesine yaptır diyor bir yanım da acele etme araştır diyor Çalıştığım için Haziran da iznim var o zaman olacak sen kaçgün önceden randevu ve ameliyat günü aldın
özelden ismini ve tlf yazarsan detaylı sohbet ederiz ben de sana kurabiye meyvesuyu getiririm sevgiler
Yarın arkadaşım Ercan beye ameliyat olacak,
izin alabilirsem öğleden sonra gideceğim, sizlere bilgi veririrm, coğunuz tanıştınız onunla :)
ha onu da foruma üye yapıcam bundan sonra kendi bilgi versin süreci hakkında....
kendisine buradan geçmiş olsun diyorm :)
Nasıl, heyecan durumları,neler yaptın?ben sakin olmaya çalışıyorum ama mümkün mü?? Hastaneye giderken ne götüreceksin? :44: Pijama altığını yazmıştın. Benim evde pijama takımım vardı, üstü önden fermuarlı ve şu an büyük geliyor. Kiloluyken giyiyordum onu götüreyim diyorum bol bol rahat olur ondan sonra da giyilmez artık o atarım. Bi tane yeter dimi :18:
veee sooonnnn dööörrrrttttt
benim için de sooonnnn altııııııı
canlar çok normal heyecanlı olmanız...az kaldı oldu da bitti maşallah diyeceğiz. Sizleri sevgiler gönderiyorum
tertiiibim çok az kaldı yaa :26: heyecan durumları hat safhada gözlerimden fışkırıyor gibi hissediyorumben hastaneye giderken önden düğmeli pijama götüreceğim, terlik, diş macunu-fırçası bilmiyorum şu an aklıma gelmiyor başka birşey. bence de o pijamanı götür, rahat olur terletmez ben de büyük aldım zaten
ben sayacaktım bugün ama diğer mesaja cevap verirken sen yazmışsın
veee sooonnnn dööörrrrttttt
benim için de sooonnnn altııııııı
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun acil şifalar herkese..
canlar çok normal heyecanlı olmanız...az kaldı oldu da bitti maşallah diyeceğiz. Sizleri sevgiler gönderiyorum
inşallah deriz jeleseccim. normal di mi heyecan? :26: sakiniz ki biz zaten, durum kontrol altında yani:18: sevgiler benden.
desteğin için çok çok teşekkürler
Dualarımız sizlerleçok iyi ellerde ameliyatları olacaksınız Allahın izniyle, sıkıntı yaşamadan atlatıp aramıza döneceksiniz hiç korkmayın gerilmeyen süper memelere sahip olmak için biraz zahmete değer.
DESPERATEHOU....AY ÇOK UZUN ANLADIN SEN...NASILSIN? HADİ BAKALIM SENDE ATLATTIN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM
Nasıl düşeriz şekerim birbirimize ? biz eski dostuz ...zaten birbirimize başından beri açık oldk :)
senin gerçekten 0 izin var, inşallah zaman içinde benimkiler de silikleşecek... bekliyorm sabırla :)))
öptüm
amiiinnn...
Ayy kaçırdım mı ben, desperatehouse ameliyat mı oldun sen?? Ozdy'nin arkadaşı sen miydin canım?? çok geçmiş olsun. Nasılsın var mı ağrın??
Selam arkadaşlar bugün bir hafta oldu benim, ancak yazacak duruma geldim. Geçen cuma gün prof. Aylin Karabuluta ameliyat oldum sonuç süper oldu. Şu an maşallah taş gibi göğüslerim var:)) Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara Mutlaka Aylin hanımla görüşmelerini tavsiye ederim. Cuma gün öğleden sonra gittim hastahaneye kan alındı ardından Aylin hanım gelip çizimlerimi yaptı, tekrar istedikleri sorup fikir aldı, ardından ameliyata girdim saat sekiz gibi çıkmıştım. İlk gece serumlar yüzünden biraz sorun yaşadım dakika başı tuvalet ihtiyacım geldi, size tavsiyem sonda taktırmanız. Bunun dışında ağrı kesiciler ağrılarımı giderdi, sırt üstü pozisyon değiştirmeden yatmak biraz sorun olabiliyor çünkü ben normalde asla sırt üstü yatamazdım. ertesi sabah Aylin hanım gülen yüzü ve sempatik tavrıyla gelip pansumanımı yaptı drenlerimi çıkardı, öğleden sonra da hastahaneden ayrıldım. İki çocuklu ev hayatı başladı:)) ilk bir kaç gün hareketlerim biraz ksıtlıydı, bu arada benim göğüslerden 1000 gr doku çıkmış! sonraki günlerde yine kollarımı hareket ettirmemeye gayret ederek kendi işlerimi yapmaya başladım şimdilik durumum bundan ibaret, umarım yazdıklarım ameliyat olacak arkadaşlara yardımcı olabilir sormak istediklerinizi cevaplarım, bye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?