- Konu Sahibi ---Lily---
- #9.521
çok çok teşekkür ediyorum, zaten önemli olan olanları takip edip doktoru seçmek... kızarık ve kabartılar pişik gibi mi acı veya kaşınma durumu, güzellik için katlanılacak bazı şeylere tabi ama insan korkuyorda ,ben burun ameliyatında gelipte biri çarpar diye çok korkardım göğüslerdede aynı o düşünce olur sanırım, dikiş bunlar neticede...
benim korkma sebebim şu , bir arkadaşım sezeryan olduydu bende oldum ama sorun hiç yaşamadım 20 sene evvel hemde süper geçmişti, bu arkadaşım 10 sene evevl oldu özel hastahanede iyi de doktoru hemde aile tanıdığıydı , hayatımda böyle bir şey görmedim, komşum lohusa diye hep yanındaydım, 2 ci veya 3. günü yürümek için kalktı birden ah dedi , ve dikişinden resmen sular aktı hayatımda böle bir pis koku ve acayip şey görmedim meğer iltihaplanmış ve resmen sırılsıklam oldu kızcağız heryer o iltihaptan oldu buda o zamandan beri beni korkutur oldu sanki dikişli heryer öle açılır patlar riski aslında açılmamış sızmış tazzikle içerde biriken iltihap..ama doktor hatası belkide bünye bilemiyorum..onun etkisinle göğüslerdede alttan dikiş oluyor ya simdi sizde dediniz kabartı kızartı... o düşünce hep aklıma takılıyor, ki saçma tabi herkes berbere gider gibi estetik yaptırıyor,olacaz sizlerin deneyimlerini göre göre iyileşme süreçlerini izleye izleye doğru yolu bulup bizde birgün sizlerle paylaşırız ...teşekkürler cevabınız için)))![]()
Canım evet, doktor bulmak cok zor, karar vermek de öyle..biz bu dönemleri hep yaşadık, sizler şanslısınız, foruumda da eskiden cok bilgi, cok destek de yoktu....
en iyisi birkaç kişiyle görüş, düşün taşın öyle karar ver, gönlün kimi istiyorsa, ona yaptır.
Hayır kızarıklıklar pişik gibi değil, yara izi gibi :) alt kesilerde iç dikişler toplanmış, zamanla oturacağını söyledi doktor..ben de bekliyoruum ...
bende dikiş açılması, akıntı olmadı..ama bunları yaşayanlarda var...
sana tavsiyem yapılan işlemin cerrahi olduğunu hiçbir zaman unutmaman ve risklerin her zaman var olduğudur...
iyileşme de kişiye göre değişiyor, herkesde aynı olmayabiliyor, umarım sen de sorunsuz bir ameliyat süreci geçirirsin.
sevgiler