- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #9.501
Ay sen bizi birbirimize düşürürsüncanım özdynin ..ters T bunu daha önce yazmıştım, küçük meme büyük meme değişmiyor tekniği o... Tuğrul beyin... ben T kesiyi istemediğim için tercih etmedim.Ercan bey hastanın memesine bakıp tekniği belirliyor...bana ve birkaç arkadaşa İ kesi yaptı...daha az iz oluyor bu teknikte.
Gelelim sorduğun soruya özdyinin izleri biraz daha belirgin bunu zaten kendi yazdı...benim ilk aydan itibaren azdı...sonraki aylarda da silikleşti.
Ayy canım benim, çok sevindim. sanki söylediklerini ben yaşamış gibi hissettim. 10 şubat ne kadar güzel, bişi kalmamış. Ben emzirmeyi yılbaşına kadar sonlandırmayı düşünüyorum. Ben de şöyle doktorumu bulup, günümü alsam ne kadar mutlu olucam. inşallah herşey istediğin gibi olur. (silikon fikrine ben de sıcak bakmadım) Senin adına çok sevindim, iki aydan bile az bir zaman.... Darısı başıma, Allahım bir an önce ben de alayım günümü, bundan güzel ne var
Kaldı son beeeşşşşş;
benim için de son yeeediiiiii:)))
o kadder mutluyum ki....
merhaba, ercan bey istanbuldanmı anladığım kadarı birkaç memnuniyet var, =) sora sora öğreneceğim)
Ada222 sen de eylül de gögüsleri yaptir, hep beraber ikincileri olalim.
Nldglp jelesec ben eylül de ercan beydeyiz.
Aşk olsun ya benimki sadece meraktan sorduğum sorular canım kusura bakmay yani=))
19 mayısta randevum var 6 doktorla =) ama şöyle bi durum var genelde doktorların gösterdiği fotoğraflar insanı ürkütüyor ,izler çok belirgin bilmiyorum siz evlimisiniz ama ben 26 yaşındayım evli değilim izler problem olabilir diye korkuyorumseneye de bi mani çıkmazsa evlilik düşünüyorum karşımdaki insana o izler kötü görünebilir o da var kafam karışık
19 mayısta randevum var 6 doktorla =) ama şöyle bi durum var genelde doktorların gösterdiği fotoğraflar insanı ürkütüyor ,izler çok belirgin bilmiyorum siz evlimisiniz ama ben 26 yaşındayım evli değilim izler problem olabilir diye korkuyorumseneye de bi mani çıkmazsa evlilik düşünüyorum karşımdaki insana o izler kötü görünebilir o da var kafam karışık
Ada222 sen de eylül de gögüsleri yaptir, hep beraber ikincileri olalim.
Nldglp jelesec ben eylül de ercan beydeyiz.
Selamlar, hayırdır daha neresi var yapılmayan:)) grup indirimi yaptırın bari hep beraber.
Canım albüm için mesaj sayısının önemli olduğunu sanmıyorum , arkadaş olarak eklendiysen eğer Ozdy'nin albümünü tıklaman yeterli.
Ne iyi olur canımsın sen; haberdar ederim seni, öpüyorum çook, muck muck...:))
Eylül gene dizileceğiz sıraya.Memorial yolları taştan estetik çıkardı bizi baştan şeklinde Ercan bey in yolunu tutacağız anlaşılan:) Bence bu sefer tarihleri ayarlayalım kızlar benim ile Edbeer in lazerliposu,jelesec in karın germesi,ada222 göğüs ameliyatı aynı gün içinde çıkartır bizi nasılolsaCanlı yayınımızı da kendi kendimize yapar keyfimize bakarız
Ay sen bizi birbirimize düşürürsüncanım özdynin ..ters T bunu daha önce yazmıştım, küçük meme büyük meme değişmiyor tekniği o... Tuğrul beyin... ben T kesiyi istemediğim için tercih etmedim.Ercan bey hastanın memesine bakıp tekniği belirliyor...bana ve birkaç arkadaşa İ kesi yaptı...daha az iz oluyor bu teknikte.
Gelelim sorduğun soruya özdyinin izleri biraz daha belirgin bunu zaten kendi yazdı...benim ilk aydan itibaren azdı...sonraki aylarda da silikleşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?