Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Aşk olsun ya benimki sadece meraktan sorduğum sorular canım kusura bakmay yani=))

OGLTKN; Canım bak geçmiş mesajlara göz atarken denk geldim, sanki dün gibi dimi...

forrumdaki bütün paylaşımlarrı hemen hemen okudum cesarretim dahada arrttı ben kocaeli gebzede oturuyoum ve bu çevrede yaptımak istiyorum anlaşılan iyi bi aaştırma yapmak gerrekiyorr bu cevrede bilindik bi doktor tavsiyesine ihtiyaç duyuyorum bi yandanda acaba devlet hastanesine gidip bi danışsammı diyoum ama benim hem küçültmeye hemde dikleştirmeye ihtiyacım var devlet hastanesi bu iki işlemi birrden yapıyormu acaba acil doktorr tavsiyesi bekliyorum arkadaşlar.....

Aşk olsun ya benimki sadece meraktan sorduğum sorular canım kusura bakmay yani=))

Şaka canım, kusura bakılacak bir durum yok.Çok normal buları sorman sen ne zamana düşünüyorsun meme ameliyatını? Bu ayın son haftası toplanmayı düşünüyoruz, herkesi görürsün gelmek istersen

19 mayısta randevum var 6 doktorla =) ama şöyle bi durum var genelde doktorların gösterdiği fotoğraflar insanı ürkütüyor ,izler çok belirgin bilmiyorum siz evlimisiniz ama ben 26 yaşındayım evli değilim izler problem olabilir diye korkuyorum seneye de bi mani çıkmazsa evlilik düşünüyorum karşımdaki insana o izler kötü görünebilir o da var kafam karışık

.................................

Son düzenleme:

İyi geçer görüşmeler inşallah, haberlerini bekliyoruz.Hangi doktor fotoğraf gösterdi bilmiyorum ama... ben o kadar çok doktorla görüştüm ve gösterdikleri fotolar sanki hiç ameliyat edilmemiş gibi izsiz di.

ilk görüşmem Tuğrul Bey ile idi ve Fathi Dağdelen ile görüştüm.. senin izlerin nasıl şuan kaç aylık oldular ?

Ada222 sen de eylül de gögüsleri yaptir, hep beraber ikincileri olalim.
Nldglp jelesec ben eylül de ercan beydeyiz.

Bence bir katI kendimize ayIrtalIm, ohh birbirimize bakar gideriz.
Zaten artIk alIskanlIk haline gelecek diye korkuyorum valla.:18:
Bu gidisle eylül ok. benim icinde, esime nasIl acIklayacagIm. .

Saka maka ben baya eglendim....yanIsIra .

Senle Madames gün sayarken ben de heyecan yaptım tanışmayı tabiki isterim Aslen İstanbulluyum ama izmir'de yaşıyorum. İstanbulda bir arkadaşımda göğüslerini küçültecek Ercan beyden ikimiz adına randevu alacak ama İstanbul'a gel-git gözümü korkutuyor çocuk da var. Bilmiyorum kafam karışık şeytan karart gözünü git ünv.hastanesine yaptır diyor bir yanım da acele etme araştır diyor Çalıştığım için Haziran da iznim var o zaman olacak sen kaçgün önceden randevu ve ameliyat günü aldın
özelden ismini ve tlf yazarsan detaylı sohbet ederiz ben de sana kurabiye meyvesuyu getiririm sevgiler

Selam mesaj attım teline oku

8 tane ziyaretçi var biri sensin biride 6 numara...anladın sen onu

Son düzenleme:
Özdy:)))) canım nasılsın? uyanabildin mi rahat? Herşey çok güzeldi tekrar teşekkürler...öptüm seni

canım gece güzel uyudum da sabah zor kalktım :) gecemiz bence de cok güzeldi...devamını da yapalım en kısa zamanda :)
sevgiler

Nasıl düşeriz şekerim birbirimize ? biz eski dostuz ...zaten birbirimize başından beri açık oldk :)
senin gerçekten 0 izin var, inşallah zaman içinde benimkiler de silikleşecek... bekliyorm sabırla :)))
öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…