Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ay sen bizi birbirimize düşürürsün :1: canım özdynin ..ters T bunu daha önce yazmıştım, küçük meme büyük meme değişmiyor tekniği o... Tuğrul beyin... ben T kesiyi istemediğim için tercih etmedim.Ercan bey hastanın memesine bakıp tekniği belirliyor...bana ve birkaç arkadaşa İ kesi yaptı...daha az iz oluyor bu teknikte.

Gelelim sorduğun soruya özdyinin izleri biraz daha belirgin bunu zaten kendi yazdı...benim ilk aydan itibaren azdı...sonraki aylarda da silikleşti.

Aşk olsun ya benimki sadece meraktan sorduğum sorular canım kusura bakmay yani=))

Ayy canım benim, çok sevindim. sanki söylediklerini ben yaşamış gibi hissettim. 10 şubat ne kadar güzel, bişi kalmamış. Ben emzirmeyi yılbaşına kadar sonlandırmayı düşünüyorum. Ben de şöyle doktorumu bulup, günümü alsam ne kadar mutlu olucam. inşallah herşey istediğin gibi olur. (silikon fikrine ben de sıcak bakmadım) Senin adına çok sevindim, iki aydan bile az bir zaman.... Darısı başıma, Allahım bir an önce ben de alayım günümü, bundan güzel ne var :16:

OGLTKN; Canım bak geçmiş mesajlara göz atarken denk geldim, sanki dün gibi dimi...

forrumdaki bütün paylaşımlarrı hemen hemen okudum cesarretim dahada arrttı ben kocaeli gebzede oturuyoum ve bu çevrede yaptımak istiyorum anlaşılan iyi bi aaştırma yapmak gerrekiyorr bu cevrede bilindik bi doktor tavsiyesine ihtiyaç duyuyorum bi yandanda acaba devlet hastanesine gidip bi danışsammı diyoum ama benim hem küçültmeye hemde dikleştirmeye ihtiyacım var devlet hastanesi bu iki işlemi birrden yapıyormu acaba acil doktorr tavsiyesi bekliyorum arkadaşlar.....

Aşk olsun ya benimki sadece meraktan sorduğum sorular canım kusura bakmay yani=))

Şaka canım, kusura bakılacak bir durum yok.Çok normal buları sorman sen ne zamana düşünüyorsun meme ameliyatını? Bu ayın son haftası toplanmayı düşünüyoruz, herkesi görürsün gelmek istersen:34:

19 mayısta randevum var 6 doktorla =) ama şöyle bi durum var genelde doktorların gösterdiği fotoğraflar insanı ürkütüyor ,izler çok belirgin bilmiyorum siz evlimisiniz ama ben 26 yaşındayım evli değilim izler problem olabilir diye korkuyorum :32: seneye de bi mani çıkmazsa evlilik düşünüyorum karşımdaki insana o izler kötü görünebilir o da var kafam karışık

19 mayısta randevum var 6 doktorla =) ama şöyle bi durum var genelde doktorların gösterdiği fotoğraflar insanı ürkütüyor ,izler çok belirgin bilmiyorum siz evlimisiniz ama ben 26 yaşındayım evli değilim izler problem olabilir diye korkuyorum :32: seneye de bi mani çıkmazsa evlilik düşünüyorum karşımdaki insana o izler kötü görünebilir o da var kafam karışık

.................................

Son düzenleme:

İyi geçer görüşmeler inşallah, haberlerini bekliyoruz.Hangi doktor fotoğraf gösterdi bilmiyorum ama... ben o kadar çok doktorla görüştüm ve gösterdikleri fotolar sanki hiç ameliyat edilmemiş gibi izsiz di.

ilk görüşmem Tuğrul Bey ile idi ve Fathi Dağdelen ile görüştüm.. senin izlerin nasıl şuan kaç aylık oldular ?

Ada222 sen de eylül de gögüsleri yaptir, hep beraber ikincileri olalim.
Nldglp jelesec ben eylül de ercan beydeyiz.

Bence bir katI kendimize ayIrtalIm, ohh birbirimize bakar gideriz. :21:
Zaten artIk alIskanlIk haline gelecek diye korkuyorum valla.:18:
Bu gidisle eylül ok. benim icinde, esime nasIl acIklayacagIm. :27:.

Saka maka ben baya eglendim....yanIsIra :34:.

Canım albüm için mesaj sayısının önemli olduğunu sanmıyorum , arkadaş olarak eklendiysen eğer Ozdy'nin albümünü tıklaman yeterli.

Ne iyi olur canımsın sen; haberdar ederim seni, öpüyorum çook, muck muck...:))

Senle Madames gün sayarken ben de heyecan yaptım tanışmayı tabiki isterim Aslen İstanbulluyum ama izmir'de yaşıyorum. İstanbulda bir arkadaşımda göğüslerini küçültecek Ercan beyden ikimiz adına randevu alacak ama İstanbul'a gel-git gözümü korkutuyor çocuk da var. Bilmiyorum kafam karışık şeytan karart gözünü git ünv.hastanesine yaptır diyor bir yanım da acele etme araştır diyor Çalıştığım için Haziran da iznim var o zaman olacak sen kaçgün önceden randevu ve ameliyat günü aldın
özelden ismini ve tlf yazarsan detaylı sohbet ederiz ben de sana kurabiye meyvesuyu getiririm sevgiler

Eylül gene dizileceğiz sıraya.Memorial yolları taştan estetik çıkardı bizi baştan şeklinde Ercan bey in yolunu tutacağız anlaşılan:) Bence bu sefer tarihleri ayarlayalım kızlar benim ile Edbeer in lazerliposu,jelesec in karın germesi,ada222 göğüs ameliyatı aynı gün içinde çıkartır bizi nasılolsa;) Canlı yayınımızı da kendi kendimize yapar keyfimize bakarız;)

Selam mesaj attım teline oku:34:

8 tane ziyaretçi var:52::53: biri sensin biride 6 numara...anladın sen onu:1:

Son düzenleme:
Özdy:)))) canım nasılsın? uyanabildin mi rahat? Herşey çok güzeldi tekrar teşekkürler...öptüm seni:54:

canım gece güzel uyudum da sabah zor kalktım :) gecemiz bence de cok güzeldi...devamını da yapalım en kısa zamanda :)
sevgiler

Ay sen bizi birbirimize düşürürsün :1: canım özdynin ..ters T bunu daha önce yazmıştım, küçük meme büyük meme değişmiyor tekniği o... Tuğrul beyin... ben T kesiyi istemediğim için tercih etmedim.Ercan bey hastanın memesine bakıp tekniği belirliyor...bana ve birkaç arkadaşa İ kesi yaptı...daha az iz oluyor bu teknikte.

Gelelim sorduğun soruya özdyinin izleri biraz daha belirgin bunu zaten kendi yazdı...benim ilk aydan itibaren azdı...sonraki aylarda da silikleşti.

Nasıl düşeriz şekerim birbirimize ? biz eski dostuz ...zaten birbirimize başından beri açık oldk :)
senin gerçekten 0 izin var, inşallah zaman içinde benimkiler de silikleşecek... bekliyorm sabırla :)))
öptüm

Back