- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #9.461
mesajıma cevap yazıp ilgilenen arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim.. Ozdy seni ekledim ama albüme bakamıyorum mesaj sayım az sanırım sen kime olmuştun bu ameliyatı ? bi de albümü hemen kaldırmazsan çok sevinirim.. Bu arada ben daha Tuğrul Turan ile görüşmüştüm bana çok ilginç geldi yaklaşımı aranızda da onunla da görüşen veya ameliyat olan var mı?
Canım, senin bahsettiğin 75 ve 80 sırt ölçüsü oluyor zaten, sırtını memelerin alt kısmından ölç bakalım kaç cm? bu ölçü sırt ölçüsü. cup diye bahsedilen ise memelerin esas ölçüsü. yani sırt ölçünle meme ölçüsü belli bir cm aralığına göre belirleniyor. Bunlar cup oluyor. Bununla ilgili forumda açıklama vardı, ben de ordan öğrendim.
evet evet mümkün olduğunca en rahat şekilde yatıyorum ben de, her nedense anlayamadığım bişi var, normalde sırt üstü yatmam ama gece kendimi sırt üstü yatarken buluyorumyan yatıyorum normalde hatta memelerin üstüne üstüne yan ameliyattan sonra çok arayacağız bu günleri Haaa bir de evde sütyensiz geziyorum, nasıl olsa yapılcak diye saldım gitti...
ben de kafamı acıtıyorum uyurken, garipleştik iyice ben de uyurken takmıyorum sütyen, zaten takmazdım iyi yapmışsın sal gitsin tertip
sütyen ölçülerini bir türlü anlayamadım. ben de senin tarif ettiğin gibi biliyordum ama mağazalarda gördüğüm 75 kalıp sütyenler daha küçük duruyor. en iyisi bir sütyen alıp doktora götüreceğim ve bunun içine sığsın diyeceğim
evet evet ben de çıldıriciğim, düşünsene haftaya bugün hastaneye yatıcam, sen de olmuş bitmiş, kendimi müthiş harika hissediyorum diye yazıyor olacaksın. düşünmesi bilem güzel... benim günleri de saydığın iyi oldu, sağ salim atlatsak şu işi...
Yok canım sakıncası, geçtik bu yollardan...içine kim sinerse ona ol arkadaşım, çok sayfa var haklısın, kolay gelsin
Tuğrul beye ameliyat olanlar buraya diye bir forum var oraya da bak istersen
Ya ben seni tanımadan sevdim...komik kızsın belli öğrendin yüzleribir mesajda 7 tane kullanıyorsun artık
ŞŞt çabuk çık ordan, makyaj falan yap :)
amma kaynamış buralar oh sefanız olsun, ameliyat tarihi alan arkadaşlar dualarımız sizlerle.Bizler gibi mutlu sonlar yaşayın ve çok mutlu olun,ben iyileşme sürecimi bitirdim sayılırsıkıntısız dertsiz darısı olmak isteyenlerin başına.Maşallah hem memelerim hemde karnım gün geçtikçe daha güzelleşiyor hepinize sevgilerimi gönderiyorum.Buralardayım bir yere gitmiyorum...beni görmek istemeyen kişilere duyurulur.
Jelesec; mesaj kutun dolu sil lütfen gönderemiyorum.Seni çok seviyorum ve her gün doktor seçimimde yol gösterdiğin için dua ediyorum.
Selam Istanbullu bayanlar hersey yolundamI?
Lipo , karIn germeden sonra tabiki gögüslerde sIra......
Meme küçültme ameliyatı olanlar meme ölçünüz kaç acaba?
Yada kaç beden suten kullanıyorsunuz?
Merhaba; hepimiz aynı dertten muzdaripiz. Büyük ve sarkık göğüsler yaşam kalitemizi olumsuz yönde etkiliyor, ne istediğimizi giyebiliyoruz, ne rahat rahat spor yapabiliyoruz, bikiniyi geçtim mayo daha da rezalet oluyor en azından büyük beden üst bikini giyebiliyoruz, o da iğrenç duruyor. Ben Allah'ın izniyle kurtulmak üzereyim yüklerimden, darısı ihtiyacı olan ve isteyen herkesin başına inşallah...
ay rüya diyince yazmadan edemedim..
ben ameliyata 1 ay kala falan bir rüya gördüm... hala da gerçek gibi....
yaşadığım yerdeki poliklinikten bozma bi hastanenin koridorunda ameliyat ediyor beni Ercan bey...Memorial falan değil yani :))
ameliyat bitti diyo, sedyeden kalkmam için elini uzatıyo...
elini tutup kalkıyorum..dik durmamla birlikte benim sol meme lastik gibi dizlerime kadar uzuyor...biri taş gibi yukarıda biri dizimde :)))
ben şok,
olabilir, bunlar beklenen komplikasyonlar, olabilir diyerek sakince durumu yorumluyo adam
ne de olsa yerlerde sürünen benim meme :)))))
madames; kıssadan hisse :
durumun çok normal arkadaşım, hepimiz aynı heyecanları yaşadık....
ama herşeyin çok güzel olacağını düşünerek kendini teskin etmeye çalış..
belki benim kontrol tarihimle aynı olursa ben bile seni ziyatere gelebilirim...
arkadaşlık olayını da çözmüşsün :)) kabul ettim seni..
çok öpüyorum
Bende istiyorum bende yabancı değil Ercan Bey Gillerden:)))Eğer mümkünse tabi:))))
bana doktorum amerikadan getirdiği sütyeni takmıştı desenim...hala da severek kullanıyorum (markasını hatırlamıyorum, evde bakarım eğer istersen) ...şu an üzerimde reflection'ın 75B freetime sütyeni var. O da sporcu sütyeni gibi. İlk 3 ay balenli giyme dediği için doktor böyle bir tercih yaptım...
diyorsun yani ? :))
primaprima, ben de jelesec'in doktoruna yani Doç. Dr. Ercan Karacaoğlu'na ameliyat olanlardan biriyim...Son 2,5-3 aydır forumdaki insanların %90 'ı ona ameliyat oldu. Herkes sonuçlarından şimdilik memnun..Bir araştır istersen.
kuzucum, (hatta kuzuların sessizliği-konuşamadığın için) seni unutmak mümkün mü? ama videoları dvd'ye yazdırmak için olan program sadece bilgi işlemci arkadaşta var. Şu saat itibariyle kendisine hala ulaşamamış bulunmaktayım..Yarın göndercem bu gidişle ?
sana bişi diyim jelesec'im, en uyuz olduğum şey ödemeli gönderimdir...aç kalırım açıkta kalırım ama Ücret alıcıdan göndermem
seviyom seni
bana doktorum amerikadan getirdiği sütyeni takmıştı desenim...hala da severek kullanıyorum (markasını hatırlamıyorum, evde bakarım eğer istersen) ...şu an üzerimde reflection'ın 75B freetime sütyeni var. O da sporcu sütyeni gibi. İlk 3 ay balenli giyme dediği için doktor böyle bir tercih yaptım...
diyorsun yani ? :))
primaprima, ben de jelesec'in doktoruna yani Doç. Dr. Ercan Karacaoğlu'na ameliyat olanlardan biriyim...Son 2,5-3 aydır forumdaki insanların %90 'ı ona ameliyat oldu. Herkes sonuçlarından şimdilik memnun..Bir araştır istersen.
kuzucum, (hatta kuzuların sessizliği-konuşamadığın için) seni unutmak mümkün mü? ama videoları dvd'ye yazdırmak için olan program sadece bilgi işlemci arkadaşta var. Şu saat itibariyle kendisine hala ulaşamamış bulunmaktayım..Yarın göndercem bu gidişle ?
sana bişi diyim jelesec'im, en uyuz olduğum şey ödemeli gönderimdir...aç kalırım açıkta kalırım ama Ücret alıcıdan göndermem
seviyom seni
siz ercan bey'e mi oldunuz ameliyatınızı ?
amma kaynamış buralar oh sefanız olsun, ameliyat tarihi alan arkadaşlar dualarımız sizlerle.Bizler gibi mutlu sonlar yaşayın ve çok mutlu olun,ben iyileşme sürecimi bitirdim sayılırsıkıntısız dertsiz darısı olmak isteyenlerin başına.Maşallah hem memelerim hemde karnım gün geçtikçe daha güzelleşiyor hepinize sevgilerimi gönderiyorum.Buralardayım bir yere gitmiyorum...beni görmek istemeyen kişilere duyurulur.
Jelesec; mesaj kutun dolu sil lütfen gönderemiyorum.Seni çok seviyorum ve her gün doktor seçimimde yol gösterdiğin için dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?